Премини към съдържанието
От 1-ви септември 2021 г., вход във форумите ще е възможен само с имейл адрес вместо потребителско име. Ако не помните имейла с който сте се регистрирали, вижте го в настройките на профила си. ×

extreme_b_c_d

Потребител
 • Публикации

  230
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от extreme_b_c_d

 1. Говоря за един признак – присъствието на Миро Б.Б. ("бойковата барикада") във вашия отбор, а ти предлагаш в отговор съвсем друга логическа линия, в друга плоскост. Това са кръстосани прави, те не се пресичат. Не съм запознат почти с никакви подробности около личния и обществен живот на по-видните личности от "Възраждане" – и не ми и трябва засега. Ще се заинтересувам ако се покачат нагоре в политическата пирамида.
 2. Остави това, но щом Миро Бойковата Барикада дава рамо на Мичиган и ИванКиров, работата е крайно ясна. На виждам защо да си губите времето с тези форумни политически наемници или проститутки.
 3. Първо, това е глупост даже само по вътрешни противоречия на твърдението. Второ, това не е казано от Ш. д. Гол, а е вкарано в устата му неотдавна от некое западно белодебелогъзо толерастче, излъгано от евреите поради крайната му глупост. Да не би и ти?..
 4. Колев, страшно! Тея вече не могат и да говорят, камо ли да мислят.
 5. А, имат си и тяхна - това е преходът през пустинята от Египет до Обещаната земя, с разделянето на водите на Червено море от племенния им б-г. Когато никой човек не ги е видял. Останалата "им" история и география е все от човешките племена, в които са се впили като въшки. Така и до сега. То и еврейска нация няма, де. Между другото, според тази им единствено тяхна история, в похода през пустинята били 600 000 (шестстотин хиляди) евреи-самци между 25 и 65 години. Без да се броят самките, дъртите, еврейския приплод и стадата. Представяш ли си колко прах се е вдигало от тоя поход на около 3 милиона двукраки и най-малко още толкова четирикраки?
 6. Девет са цифрите ни. Нулата е само понятие, но не е цифра.
 7. Мога да си представя избиратели на ИТН и ГЕРБ, имащи симпатии И към други, по-малки партии, но гласували за по-големите, за "да не отиде вотът им зян". Но сега, ако те са разочаровани от тези две, могат да се решат да гласуват за малките. Управляващата партия у нас всеки път се управлява от Козяк, а ДПС и "сините" - винаги от Козяк, без значение дали са управляващи или "опозиция".
 8. Съгласен съм в немалка степен с твоето виждане за т.н. националистични партии. Но, докато аз или ти само съзерцаваме, възможно е Костадинов да е искал да прави. Видял е, че не може да го прави в тези партии, и си направил със съмишленици своя. Това е възможно и вероятно обяснение на "обикалянето".
 9. Иване, всяка държава, народ трябва да си има армия, иначе губи. Не казвам, че това е непременно правило, но от началото на народите до сега е така. Само по тихоокеанските острови не е така, защото между тях няма конкуренция. Армията е съдружество, организация, защитаваща или налагаща интересите на един народ/държава пред/над друг народ или държава. За да я има България такава, каквато е, много мъже са давали труд, пот, кръв и живот. Ти си се родил в тази държава и в този народ, ползвайки се от резултатите на нечии труд, пот, кръв и живот. Ако искаш да живееш в държавата България, дължиш нещо на нея в този смисъл, пък и дължиш на близките си тази сигурност, която се дава от наличието на национална армия. За да има постоянно армия, трябва постоянен набор в нея. В много малко държави той не е задължителен. Даже в Швейцария е задължителен, само че в доста различна форма. Да, имаш личното право да смяташ, че тази държава и този народ не ти харесват, не са твои. Тогава напусни, ако си честен. Но ако продължаваш да живееш в и да се ползваш от нея, даже и да не ти харесва това, си ѝ длъжен. За "обикалянето" на Костадинов по партии: виждаш, че е бил само в партии, поддържащи национализма. Не като някои, минали кариеристично през най-различни цветове (тези обикновено се утаяват в мафията ДПС). Не е бил доволен от присъствието си в тези партии и е създал своя - от същото политическо крило, идеология. Не виждам проблем в това.
 10. За знаещите руски: https://m.youtube.com/watch?v=KcaNiekg00Q
 11. Офтоп. Отец Онуфрий, обходя окрестности Онежского озера, обнаружил обнаженную Ольгу. -- Отдайся, Ольга, озолочу!
 12. Снимчицата на колегите ти тролове внушава, че Путин лъже. Като се прочетат източниците, се вижда, че Путин не лъже. Това е лъжата и повече не смятам да губя време с такива елементарщини – като конкретната лъжа и като вас.
 13. А, що? Най-много да засегнеш сам себе си, като прочетеш самите източници и видиш, на каква елементарна лъжа се хващаш. Ако пък не си се хванал на лъжата, ами я подкрепяш и разпространяваш, пак не виждам причина някой да се засяга на нечистоплътно тролене чрез елементарни лъжи тип "от детската градина". Не напразно, господа, таквията му тролове пускат картинка на заглавия, а не (препратка към) самите материали.
 14. +1 Ето какво ми се струва: Ст. Трифонов с обявяването си на "неговото, тяхното" проекто-правителство без никакви договорки с когото и да е друг от политическата сцена: 1. Изпълни обещанието си, че няма да прави никакви договорки. 2. Пробва да върне така наречената демокрация към началната ѝ същина: печелиш – поемаш пълна отговорност и управляваш. Друго нещо е, доколко горното е осъществимо. Но ми хареса като действие... и веднага в първата секунда не ми хареса – до повръщане, образно казано – щом като чух, че е сложил оня съсел, оня мишок, оня ендесевейски импотент и предател на България --- къ му беше името... онова нищожество с очилцата... извинявайте, не ми идва името му сега... за министър-председател.
 15. Позволявям ти. Много от несигурните в разума си (не знам защо несигурни) имате за логически принцип "щом мнозинството мисли така, значи е истина". Първо, истината няма общо с мнозинство, с натиск на тълпата, с болшевизъм и неомарксизъм. Истината, ако говорим за логика, може и да е само у един от 8-те милиарда, и пак да е истина. Второ, мнозинството са офце и свиньи, все повече и повече с времето на лесен безпроблемен живот. Трето – по никакъв начин не е свързано с горното – е, че понятията "Истина" и "Свобода" са пряко и право пропорционално свързани, както мисля. "Свободата е процесът на преодоляване на пречките към свобода" – Слави Лем.
 16. Мойра... Защо Станислав Трифонов като шоумен да не е глупак? Щото бил шоумен ли? Виж кому Трифонов прави шоу и кой се смее и обича такъв хумор и поведение. Едно към едно с Борисов са двамцата в шоутата. Има един вариант на логическия принцип (не е правило) Бръснача на Окам, или "най-простото обяснение е най-вероятно". Вариантът е предложен от физик, чието име не помня, някъде в последните 50 години. Той гласи: "Ако нещо, на пръв поглед необяснимо, може да се обясни с глупост, това е първото най-вероятно обяснение". Цялото 7/8 шоу во главе със Ст. Трифонов от самото им началото са глупаци, както и 90 процента от българите и 88 процента от останалите двукраки на Земята. Тези, които се кефят на тези шоута (Борисов-шоу, Слави-шоу) – също са глупаци. Да продължа ли с логиката, или сама ще можеш да?
 17. Но, за да е справедлив законът, Аннето да дава на всеки, който я е "харесал", бидейки законово задължен. Поне един път.
 18. С това вино пробвах да се абстрахирам от киселината и да разбера аромата. Нарочно го пиех без никакво мезе – твърдо, по мъжки Донякъде имах успех и се приучих да не се мръщя на киселинността, ако е в повече за мен.
 19. Бая киселяк беше българското "Ркацители"... Грузинско оригинално не съм пил.
 20. Има отговор защо става и – частично – как. Търси у неврофизиолозите. На Киндъла имам свалени две книги на специалист по въпроса; сега не е с мен, но ако се интересува някой, ще ги дам тук като заглавие, автор и препратка за сваляне на руския превод от Флибуста-та. Оригиналите са на английски.
 21. Ататюрк. Значи "Баща на турците". За отговор търси бяло грузинско вино
 22. Не радвам. Средно ми е драго за свински радости.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване