Премини към съдържанието

absurt

Потребител
 • Публикации

  1297
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от absurt

 1. Това е етична комисия, а не нравствена полиция. Реагират при сигнал. Дали е имало, дали и как са реагирали, не е тема, въпреки че би си заслужавало да се попитаме. Но, след афиширането на амбициите му и то, по такъв комплексарски и нагъл начин, има 3 сигнала. И нямаше как комисията да не реагира. И да, може да има полза от осветяването на академичното престъпление на Илиев, но това не го прави по- малко боклук. Нито по- заслужил да преподава на студенти. Камо ли да става политик.
 2. Няма нищо по- тъпо от това, след като си бил 12 години премиер-министър и си "колил и бесил", да се бориш за синекурната длъжност президент в парламентарна република. И да, зеленият чорап се чувства значим само, когато се бори с Баце и го анатемосва. И да, втриса го при мисълта, че може да изгуби изборите, защото пак и рязко, ще стане никой.
 3. Ох, стига с тия "копи-пейст" опорки, че става досадно. Всеки е свободен да гласува както намери за добре и не те съветвам да правиш каквото и да било. Казвам си мнението и ми дойде до гуша да се говори от името на народа, което значи и от мое име. Защо не се научиш да говориш от свое име, а се смяташ длъжен да се изживяваш като народен трибун?
 4. Я, дишай, че дано почнеш и да разсъждаваш! Той е служител на СУ. Научната му степен е присъдена там, на база "творението му". Нито е първият, нито ще е последният плагиат, та затова има специално избрана етична комисия от 9 души. Не са хванати от улицата и барбадоската надувка не им е първия случай. 45 дни са обследвали и в заключението са обяснили ред по ред, като за умствено изостанали, какво и откъде е преписвал. Не си чел материала, нали, за да не си разстройваш вярата в наглеца. Ако се беше престрашил, щеше да видиш, че отделни думички дори са обследвали.
 5. За мен, най- тъпото и непродуктивно за всички, освен за Радев, ще е Борисов да се кандидатира за президент. Колкото и да се напъват някои с внушенията, привържениците на ГЕРБ не са такива само заради Баце. Не и днес. Вече са такива И заради факта, че нищо свястно не се появи вече в 2 парламента. Затова, ако борисов се кандидатира, точно про герберски настроените ще се подразнят.
 6. Не разбрах само, това ти твърдение, лично ли е или се базираш на нечие мнение? Ако е лично, би ли раздул малко с подробности?
 7. Няма да се учудя, ако гледаме нов цирк с новите играчи- опити да се договорят и с герберите, и с депесарите. От друга страна, ДБ и Манолова знаят, че това им е последния шанс, затова ще клекнат. ИТН ще са на пангара също и ако решат да си плюят в очите, за да приемат евентуално предложение на новите, ще сложа пуканките. И ще отворя прозореца, че да чуя евентуалните крясъци на Радев и протестърите "да сменим системата и да изчегъртаме статуквото".
 8. А, ако наистина имаше власт и прокуратура, каквито ти искаш, теб щяха да са те окошарили като рецидивист за клевети, обиди и оронване на добро име. Щяха да те скъсат от плащане на обезщетения, че и нещо по- сериозно. Давам пример. Гешев го избраха през декември 2019г., Избра го ВСС след обсъждания, изслушвания и скандали. На хартия, нищо общо с твърденията ти, а още по- малко с обвиненията ти. Дали не трябва първо ти и другите обвинители, дето обясняват из форумите какви са престъпници и какви са им престъпленията, да бъдете привикани да дадете показания, че да подпомогнете осъдителните присъди?
 9. Не е и съд, ама произнася присъди, сипе обвинения и с вдигнат юмрук насъсква гражданите едни срещу други.
 10. Да, нали така отказах на чалгарите първата регистрация- "Нема такава държава".
 11. Как да имаш, като виждаш, че щом съм сбъркала с нещо, веднага си признавам? На теб кога ти се случи да опресниш фактите и да си признаеш, че си сгрешил?
 12. Не, проверката завърши и това е заключението на етичната комисия. Ако мислиш, че тя ще го предава на съда, се лъжеш. Тя затова е етична- да определи има ли плагиатство или не. Има, според нея и е написано черно на бяло, че деянието е недопустимо за служител на СУ.
 13. Ами, това е твоето мнение, което е без всякаква стойност, защото е твоя фантазия, неподкрепена с факти. И не, аз фантасмагориите, ако ми се породят, си ги държа за себе си. Не ги поднасям на публиката като единствено възможни. И по същество. Батето много се изхвърляше и въпреки всичко, не казва че Борисов е бил от СИК, а че бил пазел колите на Пашата и Венци, и не го били пускали в заведението на бай Миле. Пак ще кажа, че е добре да се види с кого и откога се познава Борисов, за да се сравни с приказките на Батето. И ето нещо от Жени Живкова: "Тoй ce грижeшe зa дядo ми и cмe му блaгoдaрни зa грижитe извън нeгoвaтa фирмa, кoитo пoлaгaшe. Тoй пoe oхрaнaтa му и гo нaпрaви бeзплaтнo. Ниe имaхмe другa oхрaнa и нямaхмe нaмeрeниe дa взимaмe Бoйкo Бoриcoв, нo тoй дoйдe и нeщaтa ce прoмeнихa", пocoчи Eвгeния Живкoвa." https://fakti.bg/bulgaria/540036-jeni-jivkova-borisov-e-popil-kakvoto-moje-ot-dado-mi-no-trabva-promana
 14. Хайде, честито на Матросовците, които самоотвержено закриваха с телата си плагиата П. Илиев и Славчо, който се кълне в него. Ето заключението на етичната комисия към СУ. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.uni-sofia.bg%2Findex.php%2Fbul%2Fcontent%2Fdownload%2F256974%2F1690625%2Fversion%2F1%2Ffile%2F%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%89%D0%B5%2B%D0%BD%D0%B0%2B%D0%95%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0%2B%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F.pdf%3Ffbclid%3DIwAR3ntek-NSCpt-payMMMAkP3y82OFzyO85GKo9VzDxQ_KSnUg2Cpz1VkSc0&h=AT2OYVdD3LFXfFxiif_tCRVzYklJYdwEgTIdGkH2Aq8OPG1VW8H61Mr4LQDXWo-b5LaDBUpMwoqyqx8DJ4EBQr0so7XgBwqfMfOz6f2rujz_oMSA-lU0kw07PhdC&__tn__=-UK-R&c[0]=AT2YFQ5NuL8BlINLiu-7qQ2gbPOh9Y-jxosyKEForzQKMY7WrD1N9b_D5nTFJNHOp-8gx7Do-BoRHF7VgdzrZLPJAdx6oYpD4tB3qBjJiBgXE9wGj7JR0xrQNGusraqwGC7MDU_r0Fs6p6INTH6r8uPQsdUxRU5lf_nDIhIsvzQWSndSeVXpT9PG174jOUbXyHdHTMtR2shxe2c
 15. Пак го караш на твърдения, родени в страни от фактите. Да, аз също гледах видеото с Батето- не казва нищо повече от това, че Борисов не е бил от СИК и не казва, че е пазил колите им. Каза, че са го довели със себе си и е седял отвън. Като какъв е бил в този момент, само той може да каже и някой, също бил там по това време. А, защо и как се е навил да стане "Буда", пак само той може да каже, но ти упорито отново и отново се опитваш да прокараш твоята "логика". Което все по- настойчиво- реципрочно на твоето твърдение, води до потретване на въпроса ми. От личен опит ли говориш? ПП. Ако държиш на точността, може да попрегледаш биографията му отново, за да видиш кога и как се е запознал с Пашата и останалите.
 16. Свикнал си все някой друг да ти е виновен и прилагаш това си виждане за ИТН. Никой не им е забранил да направят кабинет, а те се оказаха некадърни да го сторят. За мажоритарната система имаха поддръжка в парламента, но се измъкнаха, че не я искат от ГЕРБ, щото щели били да го изчегъртват. Ако наистина го искаха, щяха да се възползват от подкрепата на "врага" и после да го изчегъртват. И не, никой не е омаловажил думата на народа в референдума- 3 от въпросите бяха противоконституционни, а не стана задължителен, защото не стигнаха гласовете.
 17. Аспекте, те влязоха в парламента с обещанието да въведат мажоритарната система в два тура. И се отказаха, когато това стана, с неясното обещание да го направят, "друг път". После, провалиха 2 избора, като отказаха да направят правителство. Това са фактите. А, че ти им намираш извинения, е твой проблем.
 18. Ако бъдем коректни, което на теб трудно ти се отдава, трябва да отбележим, че Борисов не е бил бодигард на Маджо. Както и не е бил член на СИК. А, защо е станал сътрудник на ГДБОБ, никой освен него и нищо, освен написаното в документа, не може да се твърди, че е вярно. Както ти написах- твоята главица само това ражда като причина. Дали ползваш собствен опит, че си толкова категоричен? Пиша ти отново и наблягам на твърденията ти, дано схванеш, че всъщност не поставяш въпроси, а се опитваш да поставяш отговори. Което е не само некоректно, но и непродуктивно. И не, този ми пост не е нападка срещу личността ти, а аргумент против мнението ти.
 19. Парадоксален си вече, честно! В твоята главица са се зародили две причини и ги тикаш, и ги предлагаш, че и настояваш да се избере като меродавна едната от тях. АКО се отнасяше до твое решение и причина- разбирам, ама ти си се хванал от името на друг да внушаваш отговар, без идея да имаш от нищо. Или имаш личен? Затова тропаш с краче, че никой не ти се хваща на фантасмагориите и не иска да ти припява? Оставили са те шефовете ти на самотек и почваш да дълбаеш под дъното.
 20. Нека бъдем коректни, за да има смисъл от писанията ни. По соца бяхме ваксинирани със задължителните ваксини, но имаше и реваксинации след известно време. Цели набори се реваксинираха по план. От друга страна, никога не се е твърдяло, че като се ваксинираш не е възможно въобще да се разболееш, а че вероятността е много малка. И ако се случи, боледуваш много по- леко. Истината е,че масово не боледувахме повторно, защото процентът на ваксинираните беше много висок. Така се ликвидираха болести като вариолата- едра шарка и полиомелита- детския паралич. Също и морбилите бяха изчезнали, докато не се появиха антиваксърите. Грипните ваксини са пример, че трябва всяка година да се слагат, за да предпазват или от заразяване, или от тежко боледуване.
 21. Изпод кревата ли пишеш или си си направил бункер в мазето? Ако си в панел от соца, си в пълна безопасност. Докато са много тия като теб, дето се изживяват като аборигени, ще ни третират като такива. Но, колкото и да ти обяснявам, няма да схванеш- ще продължиш да трепериш и стоиш в поза партер.
 22. Не ставаш за смислен диалог. Не знаеш, не можеш, не вярваш- когато не ти изнася. Когато ти изнася, всичко знаеш, на всичко, което подкрепя вярата ти вярваш и на всичко можеш да намериш отговор.
 23. Ти показваш, че не си наясно с въпроса, затова те просвещавам.
 24. Никъде, разбира се. Няма становище, защото не са намерили нищо нередно, за разлика отпреди няколко дни, когато Йончева, след едногодишно клепане на България, успя да докара тук съмишленици, които да ни размахват пръст като на олигофрени. И не, не си ми отговорил на въпросите, а само твърдиш, че Гешев и Цацаров не са го направили, щото били викали "шефе" на Борисов. Въпросите остават и да видим дали ще имаш куража да отговориш?
 25. Ами, явно, не познаваш съдопроизводствения процес. Прокуратурата повдига обвинения, а съдът решава дали представените доказателства са достатъчни, за да издаде осъдителна присъда. Без обвинител и съд не може да има. Толкова е простичко. Явно, Брюксел вярва на основанията на Гешев, щом не се е запънал да защитава Йончева, искайки разследването да бъде прекратено на база "харесвам- не харесвам". И много удобно загърби резонните въпроси, защо никой не е повдигнал каквото и да било обвинение на Борисов от 1990г. досега? Всичките, барабар с американците ли са му викали и му викат "шефе" 30 години вече?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване