Премини към съдържанието

absurt

Потребител
 • Публикации

  1482
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от absurt

 1. Значи, търсим някой като Баце, ама да не е Баце. А, някой се опита да посочи нещо отрицателно в новия, застъпниците веднага дават пример с Борисов и негативите рязко стават позитиви само на база "новия, като стария, ама наш"?! Затова ще си се въртим в кръг и затова ГЕРБ ще е пак първа политическа сила.
 2. Лъжеш като дърт белгиеш, а си присаден на тая почва отскоро. Кой и къде в Конституцията е написал, че избягалите навън нямат право да се връщат? И къде пише, че сте били станали гадни и мръсни чужденци? Нещо те стяга чепика от слугуването срещу покрив и храна в прехвалената ти нова родина, ама да си го изкарваш на нас, е жалко за теб. Щото- тарикат мъж не писка. Освен ако не си вече в тази категория или никога не си бил?!
 3. Абсолютно несъстоятелни твърдения, базирани на факта, че в 10-ти клас си бягал от часовете по биология. Не казвам, че ти е овчи мозъка, но че си го оставил без захранване със стойностна информация, е очеизвадно. И от незнанието, че РНК ваксините се правят по технология, въведена и работеща вече 30 години.
 4. Аспекте, не се излагай- 35 000 е армията ни туптан. 6 бази на хамериканците, в които нашите закони не важат и ако ще да избият половин България, не може да бъдат съдени у нас. Отсреща са руснаците, на юг е Инджерлик. На север е същата манджа- американски бази и оръжия. Някой, освен теб, да си е правил илюзията, че имаме въобще армия? Една ескадрила нямаме, не по вина на Баце, а на тези дето бракуваха самолетите и не осигуриха поне някакъв човешки минимум от летателни часове за летците. Познай кой беше шеф на ВВС и познай кой после беше и е главнокомандващ, и кой нищо не направи, освен коремно и опори.
 5. Душко, аз не раздавам обидни квалификации, а отговарям на такива, отправени към мен в отговор на мнението ми за някой политик или за действията му. Не е зле да проследиш диалога, за да не пишеш наизуст. От друга страна- тук не е пансион за девици, а политически форум и когато имам доводи и факти, с които да обоснова мнението си за умствените му възможности на президента, действащ или вече не, имам право да си го напиша. Ти защо се засягаш от негово име, не мога да знам.
 6. И какво доказва това? Че НОЩ е бил в няколко стъпки напред, при първа вълна и много неизвестни за всички по света. Правителството се е вслушало и затова отмени официалните чествания, а само 10 дни след това, въведе извънредното положение. Излиза, че правителството добре постъпи, защото успя да ограничи заразата точно когато в Италия мряха като мухи. Помниш ли или пак ще чакаш някой да ти намери факти, да ти даде линкове, да ти сдъвчи, а ти само да гълташ и връщаш? Явно, само на такива като теб, е било "ясно", че е било по политически причини.
 7. Ти не отчиташ факта, че Сорос шеташе из България още по времето на соца. Това обяснява и защо Радев назначи всичкото това ДС обкръжение. А, то пък, на свой ред, си има връзките с Русия.
 8. Ами, провери, бе Радевчевото, провери. Правителството беше отменило честванията на Шипка за 3 март. След 10 дни- на 13 март влезе в сила извънредното положение. Ето ти, да се просветиш. https://dariknews.bg/novini/bylgariia/otmenia-se-oficialniiat-ritual-ot-chestvaniiata-na-shipka-na-3-mart-2214680 Можеш да погледнеш и другите източници по- надолу в страницата на Гугъл. Ще оставя сам да си намериш изхвърлянето на гуруто ти на Шипка, да видя дали ще се справиш със задачата с повишена, за Аглая, трудност.
 9. Прав си, че администрацията е раздута, но както видяхме и за тези 6 месеца на радевото правителство, просто смениха шефовете и толкова. После идва втория ред, но пак е само смяна на едните "калинки" с други и пак толкова.
 10. Хи,хи! Не всеки друг, Аглайка! Пак не схвана, ама то не е защото си тъпа, а защото си прекалено руса. И ставаш все по- забавна с демонстрацията на интелект. Ето, аз ти давам факти и обяснения по темата, с което опровергавам нещастните ти опити за манипулация и откровени лъжи, а ти тичаш да ме нападаш, цитирайки поста ми към друг съфорумец, та дано никой не обърне внимание на поредната ти излагация. ПП. 136 умрели през последните 24 часа, благодарение на държавната политика на Радев.
 11. Ти нямаш ли някой по- образован роднина , приятел или познат, който да работи някъде на държавна работа? Като видя такова писание, все ми се струва, че не си се замогнал особено и си търсиш външен виновен. Как си представяш да бъдат уволнявани редовите служители при всяка смяна на властта? По тази логика, Радев е трябвало да бъде натирен от армията веднага, щом се сменят управляващите. Да, манипулацията е изкуство, а ти си силно бездарна Аглайка. Иска се, преди всичко, интелект. Нямаш го, но пък демонстрираш липсата му с настървение и апломб. Та, Аглайка, логиката е следната. Щом президентът се е качил на Шипка за 3-ти март, откъдето е заявил, че няма Ковид, то "събитието" ще е отразено от националните телевизии директно. Всеки средноинтелигентен, че и под това ниво, ще търси там факта, който му е убегнал. Но, не и ти по очеизвадни причини. Та, няма опорки, има факти. И хора, които помнят, за разлика от безмозъчните. И ще допълня фактите, за да го има черно на бяло, че ги знаеш. Да мога да ти гледам сеира като почнеш пак да пишеш нескопосаните си манипулации. Радев се качи на Шипка, въпреки че правителството беше отменило официалното честване заради пандемията. И оттам заяви, че на Шипка било нямало вирус, а само в София. Толкова, Аглая.
 12. Всъщност, докато беше предишното управление, фуражката открито седеше на страната на антиваксърите и анти ковид говорещите. Когато горяха маските по площадите, той излизаше с вдигнат юмрук при тях и клеймеше правителството. Преди това даде личен пример с качването си на Шипка, откъдето обяви, че ковид няма.После дойде срамното посещение в Естония, когато скри от хората там, че е бил контактен. Само и само да отиде в чужбина и да се заяви. Назначи точно антиваксъра и анти ковид-а Кацаров за министър. И все още има шарани, възхитени от тъпотиите, които сътвори. Боже, колко си ЕнтЕлЕгЕнтЕн!
 13. Нищо не съм забравила аз. Ти си тотално безпаметен, та се хвърляш да обожаваш всеки боклук, който ти размаха пръст или юмрук. Толкова не можеш да си контролираш сам живота, че а се появи поредния комплексар с мания за величие, а си го бранил като зеницата на окото си.
 14. С какво ще ме затапваш? С това, че 80% от хората нямат право да влязат в магазин, за да си купят гащи? И това им бе забранено с една заповед, която влезе в сила за няма и 24 часа? И другото- всеки, днес ваксиниран, не става нито безопасен, нито обезопасен. Да, при първата вълна имаше 3 души, които починаха на стълбите, както имаше лутащи се линейки за кратко. Навсякъде в света го имаше и ако не си спомняш или не знаеш какво ставаше в Италия, в САЩ и други страни, то жалко за теб. Сега е 4- та вълна, която е единствената за това правителство и за Радев, който най- сетне спря да твърди, че епидемия няма. Само дето, дотук му стигна акъла и остави всеки да се спасява както намери. Отвори си видеото с признанието на министъра, че лично му звънят да им урежда легла и че има проблем с това, че на ден мрат по 100+ души, с което сме първенци. И престани непрекъснато да обясняваш как било лошо при Борисов, затова сега трябва да мрем с благодарност към Радев, че ставаш парадоксален.
 15. Не за световните беди, а за точно определеното нещо- игнорирането на пандемията и докарването на страната до там, да са ваксинирани 20%, а да се ограничават правата на 80%, както и да се срутва икономиката. Ще ти го пиша всеки път, в който решиш да минаваш по тъча с общи приказки, оневинявайки Радев с това, което бил правил Борисов, докато управлявал. И ставаш смешен- ако Радев беше против нищоправенето на правителството по повид ваксинирането, щеше да ги смени. Той коли и беси. но, това е неговото разбиране за държавна политика по въпроса, което ни остави на това положение.
 16. О, хайде пак отначало! Радев назначава и Радев разпорежда кой-какво да прави. Никой друг няма право и възможност да влияе, защото парламент няма. Цялата държавна политика по Ковид, по уволнения и назначения, е отговорност на Радев. Дори не може да се скрие зад някоя партия- всички решения от 6 месеца насам, са негови еднолични и само той носи отговорността.
 17. Да, вярвам ти че нямаш. Само се чудя, по каква ли причина облъчено биеш чело пред всяка простотия, която Радев прави, извинявайки я с това, че виждаш ли, Борисов бил правил също простотии?
 18. Говоря, за кой ли път вече, за държавна политика, последователно провеждана начело с Радев. И личния му пример. Наистина нямаш капацитет да вденеш, колкото и да ти обяснявам. Или остава втората възможност- влюбена до полуда в зеления чорап. Хи,хи! Неспасяем, готов да умре за идола си!
 19. Аглая, имаш сериозен проблем с паметта и елементарната функционална грамотност. За трети или четвърти път ще ти обясня- коментираме безумното решение за налагане на зелен сертификат при 20% ваксинирано население. Коментираме ролята на Радев в създалата се ситуация, във връзка с факта, че той коли и беси в страната от 6 месеца, без никаква санкция и контрол от нито една власт. Коментираме фактът, че през тези 6 месеца той напълно игнорира пандемията и вместо да проведе смислена държавна политика, за да постигне ваксинационни нива като в белите страни, остави населението да се разболява безконтролно, докато се стигна до там- да обикалят линейките от болница на болница, без да бъдат приемани пациентите. Коментираме, че това е 4-та вълна и нищо не може да извини правителството МУ, че на ден мрат по 100+ души. И да, коментираме факта, че с този си паникьосан акт, впрегна каруцата пред коня и се мъчи да спаси здравната система с цената на лишаването на 80% от правото им на нормален живот и работа. И заплашвайки директно икономиката на страната. Та, Аглайке, след това ми поредно обяснение, ако пак продължиш да си пишеш дитирамбите за Радев, опитвайки се да правиш оневиняващи ретроспекции за отклоняване на вниманието, ще останат двете възможности- че просто си влюбена в ботуша или си безнадеждно функционално неграмотна.
 20. Ами, това е разликата между нас- ти сляпо вървиш и одобряваш каквато и тъпота да направи и каже Радев, а аз имам собствено мнение. Нямам шефове от зората на демокрацията. Няма как да го разбереш, след като без гуру не можеш да просъществуваш. Аглая, поне себе си уважавай,ама все повече не ти се получава! Какви 30+ години, какви нескопосани манипулации пак пробутваш? Или просто не схващаш, че говорим за пандемията от Ковид, за 6 месеца, в които тя беше игнорирана генерално от този, който коли и беси в държавата без никакъв контрол и санкция в една парламентарна република? Ти да не си влюбена, Аглайка, та така запенено защитаваш зеления чорап? Нямам друго обяснение за тоталната загуба на здрава мисъл, която те е натиснала.
 21. А, ти пак забрави, че Радев коли и беси. 6 месеца става това, което той реши. Така че, както нареди на подопечните си да сменят всичките шефове на болниците, трябваше да намери начин да убеди не само всички здравни работници, но и останалата част от населението да се ваксинира. Както направиха в другите бели страни. Нарича се държавна политика. И да, при 60% поддръжка на фуражката и безрезервно одобрение на всичко, което каже и направи, дали пък щяхте да се настроите против него, ако беше провел държавна политика, активно приканваща и обясняваща нуждата от ваксиниране?
 22. И какво се оказа? За държавната администрация не се изисква зелен сертификат?
 23. Ето това изгледай- от тази сутрин пред Пирогов.
 24. Глупости си измисляш, както винаги, само и само твоя човек да оправдаеш. Никоя страна от белия свят, не е останала с 20% ваксинирани и да въведе зеления сертификат. Колкото и да го усукваш, фактите са тези- 6 месеца Радев игнорира пандемията, дума не обели, нищо не предприе, за да убедят подопечните му и той хората да се ваксинират. Ако искаш да повярваме, че сме най- простите, най- тъпите или най- специалните в света, та затова сме на тия проценти, няма да стане. Рибата се вмирисва от главата. А, чугунената глава на нашата фуражка не позволява дори леко проветрение. И не, радев топки няма, както и акъл няма достатъчно, но докара страната до предсъбаряне на здравната система и само този ход му остана в опита да не рухне всичко и наистина да пълним чували с трупове. И от моргите вече изплакаха......
 25. Радев трябваше да вземе други трудни решения, които да доведат до последното, ако не сработят. Само че, човек, който знае или да го мачкат, или той на свой ред да мачка, остава сляп и глух за всичко друго. 6 месеца игнорираше проблема, а от днес за утре реши да отнеме правото на 80% от населението да си купят гащи. Това не е държавническо решение, а решение на военен, бил на учение, докато Господ е раздавал акъл.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване