Премини към съдържанието

absurt

Потребител
 • Публикации

  1490
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Нови отговори публикувани от absurt

 1. преди 1 час, M.Николов написа:

  Виновника за сегашните проблеми в енергетиката обвинява служебното правителство за грешките си!

  Нагъл до безобразие!

  https://fakti.bg/bulgaria/623256-elenko-bojkov-borisov-i-temenujka-petkova-sa-ot-golemite-vinovnici-za-visokite-ceni-na-toka

  Хи,хи! Разбира се, че Борисов е виновен за цените на тока- в световен мащаб е виновен и в частност, че половин година не позволява на Радев да покаже гениалността си и да оправи държавата. KC9uW.gif.e3d66f488cc34ffd82d2aedfc53e2d3c.gif

  Пак той, 6 месеца усилено пречи на прекрасният и талантлив президент, правещ коремното и 50 преси, ти да видиш, да овладее пандемията и да напише държавна политика за ваксинирането- така, както направиха по белите страни и където ваксинираните са по 70-80%.

  Само едно се питам, като виждаш че чеп за зеле не става от Радев и с вищо не може да се справи, защо така си се запънал да го вардиш от всяка негативна реакция?

  Можеш ли да се сетиш едно нещо, което за тези 6 месеца, е станало по- хубаво, по- добро, по- ново и каквото положително там се сетиш, в която и да е сфера от живота ти?

 2. Хайде стига си се дул, Аспекте, ами разкажи как германските власти си измиха ръцете и оставиха народонаселението да се лови за гушите. 

  Накратко- всеки, работещ с хора, решава с коя част от населението ще контактува. дали ще пуска ваксинирани само и така ще работи без никакви ограничения в бройката или с преболедували, с притежатели на сертификат, или непритежаващи нищо.  

 3. Магарето казало:
  - Тревата е синя.
  Тигърът отговорил:
  - Не, тревата е зелена!
  Избухнал спор и те отишли при лъва, кралят на гората, за да разреши разногласията им.
  Още преди да стигнат до трона на лъва, магарето започнало да крещи:
  - Ваше величество, вярно ли е, че тревата е синя?
  Лъвът отговорил:
  - Точно така, тревата е синя.
  Магарето се зарадвало и продължило:
  - Тигърът не е съгласен с мен, противоречи ми и ме дразни, моля, накажете го.
  Царят на животните обявил:
  - Тигърът ще бъде наказан с 5 години мълчание.
  Магарето скочило щастливо и тръгнало доволно, повтаряйки:
  - Тревата е синя ...
  Тигърът, приемайки наказанието, попитал лъва:
  - Ваше величество, за какво ме наказахте? Не е ли тревата зелена?
  Лъвът отговорил:
  - Наистина тревата е зелена.
  Изненаданият тигър попитал:
  - Тогава защо ме наказвате?
  Лъвът отговорил:
  - Това няма нищо общо с въпроса тревата синя или зелена е. Наказанието е за факта, че смело и интелигентно животно като теб не може да прекарва време в спорове с муле, а след това да идва при мен с този въпрос.
  Най-страшната загуба на време е да спорите с глупак и ограничен човек, който не се интересува нито от истината, нито от реалността, а само от победата на своите убеждения и илюзии. Не пилейте време за нелепи аргументи .... Има хора, които, колкото и доказателства и показания да получат, не могат да ги разберат, защото са заслепени от омраза и обида. Единственото, което искат, е да са прави.
  Когато невежеството крещи, умът мълчи.
  • Харесване 2
 4. преди 23 минути, N1K17Y написа:

  Ама разбира се, Тиквата-терорист да обикаля цяла България и да сее лъжи, а правителството да му следи глупостите, че да го опреовергава през 2 часа. Ходи после обяснявай, че нямаш сестра. В белите държави на такива им трият глупостите от публичното пространство. А познай дали се вдига довереието във ваксините, когато бившия премиер с 3 мандата разпространява лъжи :) Ама спокойно, знам че си напълно наясно какъв ефект има. Просто като ти зависи прехраната от Партията, ще говориш всякакви небивалици и ще защитаваш всяка издънка. 

  Хайде, пак отначало. Аз съм търпелива, пък и е важно.

  20% са ваксинираните, пред локдаун сме. 

  Ваксинират с ваксини, за които, както и ти пишеш, преди месец било съобщено, че им се удължава срока на годност.

  Българите, в 80% не вярват на ваксините и без да са с удължен срок, та затова не искат да се ваксинират.

  Борисов твърди, че срокът на годност на Пфайзер е изтекъл. Ти и правителството твърдите, че срокът е наред.

  Дали е по- добре да се оплюват и обвиняват едни други, или е по- правилно да публикуват документите, като така докажат че всичко е наред и натрият носа на герберите?

  Реторичен е въпросът, ама за теб е с повишена трудност. Щото, нямаш интерес да се тушира напрежението- шефа ти ти е поставил друга задачка- да се клати сигурността на държавата така, че да не се съставя правителство. Военната хунта да е вечна.

   

 5. преди 8 минути, N1K17Y написа:

  Срокът на годност е удължен още преди месец.

  Е, щом е така, за да докажат на хората, че няма нищо опасно и нищо вярно в твърденията на Борисов, да публикуват документите и да му натрият носа. Това предлагам, ама като нямаш сапацитет да вденеш, въпреки че 3 пъти ти обяснявам......

  преди 2 минути, ninov написа:

  искаш да кажеш че си руса затова си толкова тъпа ?

  Защо ли не се учудвам, че пак не схвана? Неграмотността до това води- елементарни изречения да не можеш да схванеш.

  • Ха-ха 1
 6. преди 13 минути, N1K17Y написа:

  Какво разбират производителите на ваксини, в сравнение Вожда ти от Банкя :wors: 

  Продължавай да се чудиш, как всички те разбраха, че си герб трол. Остава само да изготвиш една статистика, как да твърдиш че въвжедаме задължителни ваксинации и после ваксинираме с изтекли ваксини няма никакъв негативен ефект към доверието в тях. Само Радев на Шипка е виновен. 

  Да те питам, Аглая. 

  Как се нарича жена, на която аз пиша: "По въпроса с ваксината- до утре, ако истината е на радева страна, трябва да бъде публикуван документа, в който производителят определя новата дата на годност. Както и датата, до която е била годна ваксината преди удължаването на срока."

  А, жената Аглая Епанчина ми отговаря: " Какво разбират производителите на ваксини, в сравнение Вожда ти от Банкя "?

  ПАТКА, се нарича. Най- меката дума. 741518511_download(16).gif.3fb5bd4f19555d5ad140a5380114adda.gif

  • Харесване 1
 7. преди 39 минути, N1K17Y написа:

  Борисов от Асеновград: Като видяхме изтеклия срок на ваксините, Радев се уплаши и свика заседание

  Маймуната-терорист в нормална държава щяха яко да го ударят за разпространение на дезинормация и анти-ваксърски конспирации. @absurt ще си изкажеш ли възмущението за това или (пак) не те интересува какво говори лидера на първата политическа сила, само Радев има значение какво е казал на Шипка преди 15 години. И (пак) по една случайност, олигофрена дето продължава да събира тълпи, приказва същите глупости.

  Щяха, ама само ако в думите му няма и грам истина, което не е така. Официалният срок на годност наистина е изтекъл. Да, говори се, че производителят е увеличил годността с 3 месеца, но кой може да гарантира, че наистина годността е валидна? Дори само да се сетим, че след изтичането на официалната годност, съхранението ще е вече компрометирано по наш си обичай, е достатъчно.

  Що се отнася до Радев- той назначи антиваксера за здравен министър и до вчера, дума не беше обелил за ваксиниране. По въпроса с ваксината- до утре, ако истината е на радева страна, трябва да бъде публикуван документа, в който производителят определя новата дата на годност. Както и датата, до която е била годна ваксината преди удължаването на срока. 

  • Ха-ха 1
 8. Значи, търсим някой като Баце, ама да не е Баце. 

  А, някой се опита да посочи нещо отрицателно в новия, застъпниците веднага дават пример с Борисов и негативите рязко стават позитиви само на база "новия, като стария, ама наш"?! Затова ще си се въртим в кръг и затова ГЕРБ ще е пак първа политическа сила.

  • Ха-ха 1
 9. преди 54 минути, Белгиеца написа:

  Мерси !
  Сегашната конституция е писана от тези дето преди 1989г. не ни пускаха да излизаме на запад.
  Така са я написали, че сега пък да нямаме право да се връщаме, щото сме били станали мръсни гадни чужденци.
  Един роден в бг циганин, турчин, евреин или влах бил повече българин от мене.

  Лъжеш като дърт белгиеш, а си присаден на тая почва отскоро. 

  Кой и къде в Конституцията е написал, че избягалите навън нямат право да се връщат? И къде пише, че сте били станали гадни и мръсни чужденци? Нещо те стяга чепика от слугуването срещу покрив и храна в прехвалената ти нова родина, ама да си го изкарваш на нас, е жалко за теб. Щото- тарикат мъж не писка. Освен ако не си вече в тази категория или никога не си бил?! 6hz3J.gif.3644faf84a714eeb1bec1b27aabdfe63.gif

  • Харесване 1
 10. преди 7 часа, karadzha написа:

  След година-година и половина пак ще си говорим с оцелелите ваксинирани, ако има де. Курц защо го махнаха, защото не искаше да вакса австрийците,  а не за друго! Не вярвах, че в Калдатата има толкова „овчи“ мозъци, с извинение.

  Абсолютно несъстоятелни твърдения, базирани на факта, че в 10-ти клас си бягал от часовете по биология. Не казвам, че ти е овчи мозъка, но че си го оставил без захранване със стойностна информация, е очеизвадно.

  И от незнанието, че РНК ваксините се правят по технология, въведена и работеща вече 30 години.  

 11. Аспекте, не се излагай- 35 000 е армията ни туптан. 6 бази на хамериканците, в които нашите закони не важат и ако ще да избият половин България, не може да бъдат съдени у нас. Отсреща са руснаците, на юг е Инджерлик. На север е същата манджа- американски бази и оръжия. 

  Някой, освен теб, да си е правил илюзията, че имаме въобще армия? Една ескадрила нямаме, не по вина на Баце, а на тези дето бракуваха самолетите и не осигуриха поне някакъв човешки минимум от летателни часове за летците. Познай кой беше шеф на ВВС и познай кой после беше и е главнокомандващ, и кой нищо не направи, освен коремно и опори.

 12. преди 1 час, Sliderum2 написа:

  Реджепа ме напада и ме нарича фашист, помощ, ще умра от смях! Пижо, ми ти и ъпсурта, раздавате обидни квалификации и обвинения към действащ Президент и към потребители на форума. Да знаеш официално, че пуснах доклад. Не че нещо ще се случи, ама ей така да го има.

  Душко, аз не раздавам обидни квалификации, а отговарям на такива, отправени към мен в отговор на мнението ми за някой политик или за действията му. Не е зле да проследиш диалога, за да не пишеш наизуст.

  От друга страна- тук не е пансион за девици, а политически форум и когато имам доводи и факти, с които да обоснова мнението си за умствените му възможности на президента, действащ или вече не, имам право да си го напиша. Ти защо се засягаш от негово име, не мога да знам.

 13. преди 4 минути, M.Николов написа:

   

  На ясно ли си какво означава думата препоръка?

  И много добре си спомням ситуацията, в момента, когато от НОЩ отправиха тази препоръка да не се събират хора на открито на Шипка, реално границите на страната бяха отворени и никой не проверяваше пристигащите от страни с много потвърдени случаи на болни от Ковид, но опасността според щаба е дебнела на Шипка.

  :hush:

  На всички беше ясно, че мотива за тази препоръка е единствено политически!

  И какво доказва това? Че НОЩ е бил в няколко стъпки напред, при първа вълна и много неизвестни за всички по света. Правителството се е вслушало и затова отмени официалните чествания, а само 10 дни след това, въведе извънредното положение. 

  Излиза, че правителството добре постъпи, защото успя да ограничи заразата точно когато в Италия мряха като мухи. Помниш ли или пак ще чакаш някой да ти намери факти, да ти даде линкове, да ти сдъвчи, а ти само да гълташ и връщаш?

  Явно, само на такива като теб, е било "ясно", че е било по политически причини. 

 14. преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

  Юмрукът е символ на Сорос. Оттам още си подсказва, че е соросоид. Радев не е руски ориентиран. Не знам, защо така мислите. БКП, БСП...

  Той е аватар на САЩ.

  После назначи соросоиди в правителството, в администрацията, секретари, действията му досега са соросоидни и се доказа, че е соросоид.

  Соросоидната медия го боготвори.

  Ти не отчиташ факта, че Сорос шеташе из България още по времето на соца. Това обяснява и защо Радев назначи всичкото това ДС обкръжение. А, то пък, на свой ред, си има връзките с Русия. 

 15. преди 9 минути, M.Николов написа:

  Каква пандемия в България на 3 март 2020г. бре, Севде?

  Не знам другите дали са бавни, ама ти чупиш рекорди.

  Ами, провери, бе Радевчевото, провери. Правителството беше отменило честванията на Шипка за 3 март. След 10 дни- на 13 март влезе в сила извънредното положение. Ето ти, да се просветиш.

  https://dariknews.bg/novini/bylgariia/otmenia-se-oficialniiat-ritual-ot-chestvaniiata-na-shipka-na-3-mart-2214680

  Можеш да погледнеш и другите източници по- надолу в страницата на Гугъл. Ще оставя сам да си намериш изхвърлянето на гуруто ти на Шипка, да видя дали ще се справиш със задачата с повишена, за Аглая, трудност.

 16. преди 3 минути, Sliderum2 написа:

  Имам, ама не са бюрократи. Държавата дава работа и на други хора, имам няколко роднини и познати в здравеопазването и образованието. Професионалисти. В БАН също има добри специалисти, които бачкат по призвание, за съжаление нямам познат там. Ама аз нямах предвид такива хора, а ония 100к+ чиновници, от които сигурно 60% могат да бъдат съкратени, без никой да забележи липсата им. Дори може без тях работите да потръгнат по-добре.

  Прав си, че администрацията е раздута, но както видяхме и за тези 6 месеца на радевото правителство, просто смениха шефовете и толкова. После идва втория ред, но пак е само смяна на едните "калинки" с други и пак толкова. 

  • Харесване 1
 17. преди 10 минути, N1K17Y написа:

  Когато във всеки втори пост пишеш, че всеки друг е тъп и безмозъчен е ясно кой си избива комплексите. Тъпите никога не могат да осъзнаят собствената си идиотия и наричат другите тъпи ;) 

  Хи,хи! Не всеки друг, Аглайка! Пак не схвана, ама то не е защото си тъпа, а защото си прекалено руса. И ставаш все по- забавна с демонстрацията на интелект.

  Ето, аз ти давам факти и обяснения по темата, с което опровергавам нещастните ти опити за манипулация и откровени лъжи, а ти тичаш да ме нападаш, цитирайки поста ми към друг съфорумец, та дано никой не обърне внимание на поредната ти излагация. 

  ПП. 136 умрели през последните 24 часа, благодарение на държавната политика на Радев.

  • Харесване 1
 18. преди 15 минути, Sliderum2 написа:

  Факт е, че са изчегъртани едва ли повече от 4-5% от боковите калинки в държавната администрация. Как да се постигне нещо добро, като останалите 95% са налице и "работят", колкото им позволяват фалшивите купешки образователни степени.

  Ти нямаш ли някой по- образован роднина , приятел или познат, който да работи някъде на държавна работа? Като видя такова писание, все ми се струва, че не си се замогнал особено и си търсиш външен виновен. Как си представяш да бъдат уволнявани редовите служители при всяка смяна на властта? 

  По тази логика, Радев е трябвало да бъде натирен от армията веднага, щом се сменят управляващите.

  преди 3 минути, N1K17Y написа:

  Гърбавата колежка без гащи така и не даде линк за каква Шипка става въпрос, ама взе че ми попадна. Е, трудно бих го намерил при положение, че датата е март месец.... 2020 година :lol6:Това е най-големия "компромат" за антиваксъра Радев, изказал се преди въобще да има пандемия. А какво всъщност е казал ? Ами нищо, просто е споменал думата вирус. Говори за смелостта на българите на 3 март. А познайте кой е източника на информацията им ? Красен Кралев (наглия шопар, който беше министър на спорта). 

  Никога няма да ме изненадате колко под дъното копаете, но се изненадвам как продължава да бъде забавно, да ви гледам как попивате и папагалствате опорките от най-долнопробните сайтове. ;) 

  Не бе, грешка. Не са опорки. Просто повтаряте всичко, което сте прочели в ПИК, нищо че не е вярно. Ама това не са опорки. 

  Да, манипулацията е изкуство, а ти си силно бездарна Аглайка. Иска се, преди всичко, интелект. Нямаш го, но пък демонстрираш липсата му с настървение и апломб.

  Та, Аглайка, логиката е следната. Щом президентът се е качил на Шипка за 3-ти март, откъдето е заявил, че няма Ковид, то "събитието" ще е отразено от националните телевизии директно. Всеки средноинтелигентен, че и под това ниво, ще търси там факта, който му е убегнал. Но, не и ти по очеизвадни причини.

  Та, няма опорки, има факти. И хора, които помнят, за разлика от безмозъчните. 

  И ще допълня фактите, за да го има черно на бяло, че ги знаеш. Да мога да ти гледам сеира като почнеш пак да пишеш нескопосаните си манипулации. Радев се качи на Шипка, въпреки че правителството беше отменило официалното честване заради пандемията. И оттам заяви, че на Шипка било нямало вирус, а само в София. 

  Толкова, Аглая.   

   

   

  • Харесване 1
 19. преди 3 часа, miro20 написа:

  Всъщност, докато беше предишното управление, фуражката открито седеше на страната на антиваксърите и анти ковид говорещите. Когато горяха маските по площадите, той излизаше с вдигнат юмрук при тях и клеймеше правителството. Преди това даде личен пример с качването си на Шипка, откъдето обяви, че ковид няма.После дойде срамното посещение в Естония, когато скри от хората там, че е бил контактен. Само и само да отиде в чужбина и да се заяви. Назначи точно антиваксъра и анти ковид-а Кацаров за министър. И все още има шарани, възхитени от тъпотиите, които сътвори.

  преди 12 минути, M.Николов написа:

  Каза жената забравила да си купи гащи.

  :giggle1:

  Боже, колко си ЕнтЕлЕгЕнтЕн!1271235523_download(13).gif.566a92a4bae0184159dc9f56b4f5c8d9.gif 

 20. преди 5 часа, M.Николов написа:

  Добре де, разбрахме, че си забравила да си купиш гащи!

   

   

  Нищо не съм забравила аз. Ти си тотално безпаметен, та се хвърляш да обожаваш всеки боклук, който ти размаха пръст или юмрук. Толкова не можеш да си контролираш сам живота, че а се появи поредния комплексар с мания за величие, а си го бранил като зеницата на окото си.161741323_download(15).gif.38beeb28848b3214dc888a75ce1d53ac.gif

 21. преди 20 минути, ninov написа:

  Всеки път ще те затапвам като те питам как са ограничени правата на 80% от Българите .А дали правителството прави говори че при шефа ти Борисов и 2000 заразени на ден хората умираха по стълбите сега случайте са повече от 4000 на ден и няма нито един умрял на стълбите места има за всички в болниците

  С какво ще ме затапваш? С това, че 80% от хората нямат право да влязат в магазин,  за да си купят гащи? И това им бе забранено с една заповед, която влезе в сила за няма и 24 часа?  И другото- всеки, днес ваксиниран, не става нито безопасен, нито обезопасен. 

  Да, при първата вълна имаше 3 души, които починаха на стълбите, както имаше лутащи се линейки за кратко. Навсякъде в света го имаше и ако не си спомняш или не знаеш какво ставаше в Италия, в САЩ и други страни, то жалко за теб.

  Сега е 4- та вълна, която е единствената за това правителство и за Радев, който най- сетне спря да твърди, че епидемия няма. Само дето, дотук му стигна акъла и остави всеки да се спасява както намери. 

  Отвори си видеото с признанието на министъра, че лично му звънят да им урежда легла и че има проблем с това, че на ден мрат по 100+ души, с което сме първенци.

  И престани непрекъснато да обясняваш как било лошо при Борисов, затова сега трябва да мрем с благодарност към Радев, че ставаш парадоксален.

 22. преди 9 минути, ninov написа:

  Колко то и да изкараш Радев виновен за всички световни беди не се получава защото да служебното правителство е назначено от Радев но те не са мижитурки за разлика от правителството на Борисов на които Борисов им казваше къде да ходят какво да правят и говорят

   

  и след 100 години така наречената от теб служебна хунта не може да сътвори простотиите на Борисов 

  Не за световните беди, а за точно определеното нещо- игнорирането на пандемията и докарването на страната до там, да са ваксинирани 20%, а да се ограничават правата на 80%, както и да се срутва икономиката. Ще ти го пиша всеки път, в който решиш да минаваш по тъча с общи приказки, оневинявайки Радев с това, което бил правил Борисов, докато управлявал.

  И ставаш смешен- ако Радев беше против нищоправенето на правителството по повид ваксинирането, щеше да ги смени. Той коли и беси. но, това е неговото разбиране за държавна политика по въпроса, което ни остави на това положение. 

  • Харесване 1
 23. преди 30 минути, ninov написа:

  Първо не Радев а служебното правителство забърка кашата с зеления сертификат която аз не отричам а и пооточних защо го направиха в друг пост.

  О, хайде пак отначало!

  Радев назначава и Радев разпорежда кой-какво да прави. Никой друг няма право и възможност да влияе, защото парламент няма. Цялата държавна политика по Ковид, по уволнения и назначения, е отговорност на Радев. 

  Дори не може да се скрие зад някоя партия- всички решения от 6 месеца насам, са негови еднолични и само той носи отговорността.

 24. преди 22 минути, ninov написа:

  сега остава да кажеш и кой ми е идола та и аз да знам защото аз идоли нямам

  Да, вярвам ти че нямаш. Само се чудя, по каква ли причина облъчено биеш чело пред всяка простотия, която Радев прави, извинявайки я с това, че виждаш ли, Борисов бил правил също простотии?

 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване