Премини към съдържанието

OZ.RACING

Потребител
  • Публикации

    41
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за OZ.RACING

  • Титла
    Потребител
  • Рожден ден 22.03.1990

Информация

  • Пол
    Мъж

Контакти

  • Twitter
    danail_oz.racing
  • ICQ
    217454402
  • Интернет сайт
    http://www.ozracing.com/
  1. Настройл съм го на 24градуса и на Low
  2. Ама този дето не го пипаха си работи,работи спира работи спира после спира да обезскрежава,а тоя дето го сваляха както си работи и направо спира да обезскрежава,миналата година декември месец платихме някъде 150-60лв ток а сега за декември 240лв при положение че тоя декември не беше по студен.... Дали фреона не му е намалял нещо
  3. Здравейте,проблема е следния имам 2 General в апартамента единия лятото го сваляха (външното тяло) заради саниране на блока,после го сложиха пускаха му там някакво компресорче нещо,обаче работи работи 30-40мин започне да издава някакви звуци все едно засмуква нещо тея не знам как се казват дето се настроиват на къде да духа,падат на долу и спира да духа и мига червената лампичка,Виках ги тия уж майстори дего го монтираха и казаха че обезскрежава така обясняваха ми някви тъпотии ама преди да го свалят миналата зима не обескрежаваше толко често и сега сметката за ток ни скочи двойно! А другия к
  4. Ами четох го,ама нищо не пише на Български Иначе интернета ми на Глобул,ограничен Може ли да обясниш по подробно тва за рутера и другите неща ?
  5. Взех си ето този телефон http://shop.skype.com/intl/en-bg/phones/rtx-dualphone-3088.html обаче нещо не мога да го пусна,смисал пускам го обаче ми пише нещо Registration и натискам и започва да търси нещо Searching for open base station и след малко Open base station could not be faund focus А и също като включа рутера и вище какво става
  6. Показва че ОК защото не бях инсталирал драиверите за чип сета,след като ги инсталирам и SMART изчезва,обаче и аз го оправих оказа се че не са инсталирани още некакви драивери инсталирах ги и всичко е ОК.
  7. Скоро преинсталирах Windows-a и още не съм инсталирал драиверите за чипсета ето виште сега как е.
  8. Забелжих нещо друго,ама не съм много сигурен.Преди като не бяха инсталирани драиверите за чипсета,тука пишеше хард диска
  9. Има 2 "Logical Disk Manager" единия работи другия е спрян,пусках го,ама пак същата работа,ако сетите за още нещо кажете.
  10. Интересно,при виста СМАРТ е Ок,а при ХП изчезна некаде.
  11. Това ми е мп3 плеара,има еквалаизер обаче не може да се да се регулира както на winamp-а как е,а има само бас класик и други такива, не може ли по някъкав начин да се направи като на winamp-a, или да се сложи някакъв малък еквалаизер към плеара? Ако искате мога и разглобен да го снимам,ако това ще помогне.
  12. Няколко пъти рестартирах и като се пуска компютъра покзва че е включено СМАРТ,ама нещо го нема
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване