Премини към съдържанието

tigarle

Потребител
  • Публикации

    146
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

1 Неутрална репутация

Всичко за tigarle

  • Титла
    Редовен потребител
  • Рожден ден 4.04.1975

Информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

4977 прегледа на профила
  1. откри ми много грешки на харда, а интересно, че HDD regenarator не откри никакви проблеми
  2. след подаването на командата, лаптопа се рестартира, но чекването не започва а дали видеокартата не ме предава
  3. с коя програма да го пусна скана
  4. Scan result of Farbar Recovery Scan Tool (FRST) (x64) Version:07-02-2016 Ran by Genchev (administrator) on GENCHEV-PC (10-02-2016 11:29:08) Running from F:\za Genchev Loaded Profiles: Genchev (Available Profiles: Genchev & Administrator) Platform: Windows 7 Ultimate Service Pack 1 (X64) Language: English (United States) Internet Explorer Version 11 (Default browser: FF) Boot Mode: Normal Tutorial for Farbar Recovery Scan Tool: http://www.geekstogo.com/forum/topic/335081-frst-tutorial-how-to-use-farbar-recovery-scan-tool/ ==================== Processes (Whitelisted) =====
  5. Няма да скрия, че температурата се покачва значително с който и браузер да работя. Работният цикъл на процесора при работа с браузърите лавира от 45 до 90 %. Но и аз си мисля за flash playera, макар, че версията му е 20. Ще го преинсталирам. Вирусите съм ги изчистил
  6. От известно време лаптопа ми започна да се рестартира, малко след като вляза в някой от браузърите независимо дали е IE, Fox или Chrome. Пусна ли някой видео клип и след минута-две следва рестарт. С Windows 7 Ultimate е лаптопа ми, той е модел Asus X50GL series, CPU: Duo T5800, Memory: 3GB, video card: Nvidia Geforce 8200M G. Прегледах за вируси с Malwarebytes, Superantispyware, минах и сканиране с kaspersky lab live CD, изчистих всички гадини. Нправих memory test, всичко е наред. Сканирах хард диска с HDD regenarator, няма лоши сектори. Направих update на системата, и инсталирах драйвер на ви
  7. Извинявам се за закъснението с което отговарям, но сте прав, че бяха инсталирали всички драйвери и много се учудих, когато започнаха да се губят. Опитах се да обновя драйвера и използвах вече инсталираните в директория system32/drivers, но ми даваше грешка когато се опитвах да го инсталирам. Но сега вече оправих проблема, като използвах DriverGenius, направих и backup и се надявам да не изпадам повече в тези драми. Благодаря на всички Ви за помоща и съветите, с които ми помогнахте да си реша проблема.
  8. Всичко, което намерих за модем го пробвах, продължава да индикира липсата си. Интересното е, че самият компютър се държи странно и то след чиста преинсталация. Наложи се да го преинсталирам, защотото си загуби, ненадейно как, драйверите за мрежовата карта. Как ли не се опитвах да ги инсталирам на ново и не ги приемаше. След което преинсталирах Windowsa и в началото всичко в Device Manager беше наред. А от вчера след пускането на компютъра ми отчете, че нямам аудио драйвери, инсталирах ги наново, но си остана този драйвер, който така е не му намирам решение. Почвам да си мисля, че имам проблеми
  9. Не съм и предполагал, че може да е модем, сега ще опитам и с тази инсталация...
  10. Имам стационарен компютър Lenovo ThinkCentre M57e 9439y4v, със Windows XP professional sp3. Успях да инсталирам всички драйвери само един остана и никъде немога да намеря решението за него. Появява се като unknown device и като отворя помощника ми изписва само Media. Опитах да го намеря на сайта на Lenovo, без резултата, опитах и в интернет, пак не успях, пробвах и с Driver Pack Solution, не го открива като проблем. Ако може някой да ми помогне, ще съм му много благодарен. Прилагам и снимка
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване