Премини към съдържанието

vescherry

Потребител
 • Публикации

  60
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от vescherry

 1. Каквото и да се отметне не се получава - не се виждат новите файлове, без да се мине отново през процедурата по шерване. Крива работа...
 2. Една гашта плява да едеш вашто магаре ти е малко обяснението 😀 1.Само файловете и програмите, които потребителите посочват са достъпни офлайн. 2. Не са достъпни офлайн файлове или програми от споделената папка. 3.Всички файлове и програми, които потребителите отварят от споделената папка, са автоматично достъпни офлайн. А сега моля, обясни пак на кой комп коя опция се избира.
 3. Offline Settings Only the files and programs that users specify are available offline
 4. Ами по подразбиране си е отметнато най горната опция.
 5. На компютър с W10 съм споделил папка, която също е синхронизирана с Google Drive и може само да се чете от всеки. На другия компютър с W7, папката се вижда чете се, но ако сложа нови файлове - не се виждат докато не мина пак през менюто за споделяне и чак тогава се обновява съдържанието и се вижда от другия комп. Е то всеки път за всеки файл ли да го правя, идеята е където и да съм като сваля някаква инструкция/информация от пощата в тази папка - хората на другия комп веднага да си я четат. Някаква идея или решение друго по въпроса?
 6. Благодаря за линка, ясно как става кондиката но в моя контрол панел няма такива опции за смяна на IP адрес, има само да се дописват и сменят DNS. Явно не предоставят такива опции да не пипа много потребителя.
 7. Здравейте, зная че най-добре е да се купи и хостинга от същата компания, но за сега искам да експериментирам с XAMPP. Имам си домейн, утре доставчика ще ми даде публичния адрес. Та за това искам да питам - кой по-точно асоцира адреса ми с домейна? Не виждам в контролния панел на акаунта ми във компанията някаква такава опция. Има само имена на два нейм сървъра и там да се добавят още. Техн. подръжка на компанията ли трябва да го направи като има дам запис А на доставчика ми?
 8. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  От siplix-а се тегли едно малко .ехе което изтегля ъпдейтите както е написано по-горе, след това тези ъпдейти около 700МБ се компилират в едно .ехе и с него се ъпдейтва компа. Кое .ехе трябва да преименувам - голямото ли? На мен не ми се стартираше малкото, за това го стартирах на друг комп и взех пакета.
 9. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  А рам-та неработещата съм я чистил както и слотовете, връщал съм я на инсталираната вече машина пускам теста и пак не го минава, и накрая даде и син екран, какво да я мъча повече - много й дойде за тази седмица явно А между другото този updatepack7r2 сега ъпдейтнах една прясно инсталирана машина с W7 Pro с него. Първо не искаше да изтегли ъпдейтите, програмката се затваря и казва че не може да се изпълни. Теглих на друга машина. Също виждам че IE си е останъл 9 останах с впечатление че ъпдейтва до 11 или нещо не допрочетох...
 10. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  Ама менюто го открих...малко късничко
 11. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  Почистено всичко разбира се , захранването проверено напреженията в норма, с осцилоскоп проверено за пулсации - няма такива. Има диагностика на паметта самата машина, преди да зареди ОС с бутон Esc излизат менюта, не успява да мине теста старата памет и в двата слота - failed изписва, с новата няма проблем.
 12. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  С това UpdatePack7R2 почнах първо - изтегля ъпдейтите но дава грешка в началото на ъпдейта и така почва отначало и в кръг. Хард дисковете са пробвани, 100% здраве със сентинел-а, сканирани за грешки и с тях са инсталирани други системи, местих и sata портове с кабели. Интересно, че след смяна на RAM всичко си тръгна ок, сега си върви с неговия хард. До сега не ми се е случвало - все е излизал хард диска когато дава грешки при инсталацията.
 13. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  Сложил съм ultimate. Тази сутрин виждам че е инсталирал всички ъпдейти, имаше чакащи още 4 към 160МВ и му дадох и тях да инсталира.
 14. vescherry

  Проблем с инсталиране на Windows 7

  Да сетих се че няма какво друго и вече смених RAM-та, стигнах до пълна инсталация и сега проверява вече над 10 минути за ъпдейти - белким се закачи пък - ще пиша.
 15. Здравейте. До сега стотици пъти съм инсталирал този Windows 7, но от онзи ден се мъча с един HP pro 3500 и не става и не става. Пробвах всякакви версии на 7-цата 32 битови 64 битови на BG на En и при всички по време на инсталирането излиза грешка 0х80070570 - "Windows не може да инсталира необходимите файлове. Този файл може да е повреден или липсва. Проверете всички файлове...и т.н". С 4 различни флашки, с външно CD, със всякакви дискове. Отначало успях да инсталирам няколко пъти но така и не мога да ъпдейтна по никакъв начин пак грешка вече не помня коя, а е нужен IE11 за работа в НАП и НОИ. Само IE пробвам да ъпдейтна пак не става грешки и тва е. Пробвах и с два други харда - няма никаква промяна. Пробвах накрая и W10 - пак грешка по време на инсталирането подобна. Взех да си мисля вече, че дъното е пътник, дайте съвет може ли нещо да му се помогне.
 16. Благодаря и лека вечер!
 17. Не я предлагат на офсайта, била стара не отговаряла на новите наредби.
 18. Здравейте, знам че е стара, има ли я някой нека даде линк, ще бъда благодарен.
 19. vescherry

  Права достъп диск D и папки

  И накрая тези папки ги създадох наново с други имена копирах всичко в новите и дотам ... то деня ми замина гати. Интересно ми само защо не мога да свалям в D - дразни ме Не може да се променя локацията/буквата в свойствата - или аз не разбрах как
 20. vescherry

  Права достъп диск D и папки

  Буквата на устройството ли нищо не разбрах, в клипа си добавят просто everyone за достъп Да добавя само мога да създавам папки и да ги трия, не мога да свалям нищо - нямам права за достъп и тва е Махах слагах и сега само в две папки не могада свалям както и в самия диск D
 21. Преинсталирах компа с W7, беше на сина ми и сега установявам примерно като искам да сваля торент файл в D - казва "Клиентът не притежава изисквана привилегия". По папките излиза надпис подобен - че нямам право на запис на това място. Гледах в свойства всичко разрешено, отметки, юзери група администраторска всичко точно. Какво трябва да направя друго, че вече зациклих?
 22. Аве пичове, за вас лъжа за мен истина - днес инсталирам едно старо РС със WXP и отдолу лъсна жълтия щит че има 128 налични актуализаций и ги подкара. Какво става майкрософт да не са се размекнали, знам че има само за банкоматите ъпдейти?
 23. Нищо не ти разбрах ве Филипов, само ми стана ясно че не обичаш майкрософт. Компа е двуядрен с E8400 на 3GHz, 4GB RAM, инсталиран W10, скайп версията е най-новата 7.34.0.102. Трябва ми някакво решение, не мнение, ако не знаеш не пълни темата. Някой който е решил подобен проблем със скайпа - да сподели.
 24. Изтрил съм папката цялата appdata%\Skype. Инсталирал снъм наново най-новата версия и не ще. Пак деинсталирах всичко с Revo-то в advanced mode. Пиша си името в скайпа - намира го и излиза прозорец за паролата - вкарвам и до там върти върти върти и накрая казва, че скайп не е в състояние да се свърже. Пробвам пак и нарочно пиша грешна парола - и наистина излиза съобщение за грешна парола. Сменях парола - уж че забравена, каза ми че ще обедини майкросовския акаунт със скайпа и пак нищо. Опитвам с друг акаунт - пак същото. Гати запека на тоз скайп...
 25. Компютъра е настолен със W10 и от седмица не може да се впиша в скайпа и това е. Пиша името пиша паролата и до там върти върти и накрая казва - "Скайп не е в състояние да се свърже". Иначе във WEB версията на скайпа си влизам. Лаптопа ми също е с W10 и няма никакъв проблем, също имам и друг настолен с W7 - няма и там никакъв проблем. Деинсталирах, инсталирах наново - никакъв ефект - е аман вече, нека някой помогне.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...