Премини към съдържанието

Sliderum2

Потребител
 • Публикации

  306
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Sliderum2

 1. Значи, ти видя ли тия трупове. Звучиш, все едно са ти наредени в апартамента. Я ми сподели, кога е било да няма два пъти годишно повишена смъртност. Есен и на пролет. П.С. изт. Дневник Шок и ужас! Радев е виновен!
 2. Точно така декември 2020. Официалните числа подадени към чужди сайтове са с максимум от 221, обаче в Дневник, в статията с данните от статистиката имаше повече от един ден с над 250. Обичайно във вторник се показва числото сбор от деня и невъведените в системата починали от уикенда, когато вероятно бг статистиката не работи . Не че вторник, през самият ден толкова са починали само за деня.
 3. Имало по-малко трупове? Аз си спомням вторнишката статистика при боко с по над 250 починали от ковид, че май и не само веднъж...Я провери, че вече забравих къде гледах...
 4. Реджепа ме напада и ме нарича фашист, помощ, ще умра от смях! Пижо, ми ти и ъпсурта, раздавате обидни квалификации и обвинения към действащ Президент и към потребители на форума. Да знаеш официално, че пуснах доклад. Не че нещо ще се случи, ама ей така да го има.
 5. Имам, ама не са бюрократи. Държавата дава работа и на други хора, имам няколко роднини и познати в здравеопазването и образованието. Професионалисти. В БАН също има добри специалисти, които бачкат по призвание, за съжаление нямам познат там. Ама аз нямах предвид такива хора, а ония 100к+ чиновници, от които сигурно 60% могат да бъдат съкратени, без никой да забележи липсата им. Дори може без тях работите да потръгнат по-добре.
 6. Факт е, че са изчегъртани едва ли повече от 4-5% от боковите калинки в държавната администрация. Как да се постигне нещо добро, като останалите 95% са налице и "работят", колкото им позволяват фалшивите купешки образователни степени.
 7. Не съм чел някое време тук и вече някои обвиниха президента, че бил нареждал мерките срещу ковидЯ. Сигурно съм се чалнал.
 8. Ъ? Вярвам...в телевизия...партийна? Да не ме бъркаш с Филипов, да си ме виждал да пускам видеа с разни записи на партийни телевизии? Имаше време, преди вече станаха доста години, когато патриотичната идея ме привличаше достатъчно, че да стана член на една такава партия...Исках и подадох документи за член на коалицията, тогава май вече се казваше "патриотичен фронт", а може и да е била с наименование от преди това, обаче местния дерибей на ВМРО ме "открадна", сигурно нещо е подправил, а може и да няма как да съм член на коалиция като физическо лице, не ги разбирам тия работи и така по неволя бях направен член на ВМРО. Обикновен член, от тия дето си внасят вноската и вършат черната работа, раздават листовки на комшиите и други съграждани, като наближават избори лепят и плакати и ги махат след изборите и т.н. Е, отвреме навреме, освен събранията имаше и по някое честване на годишнина, или друг от важните за патриотите празници и имаше хапване и пийване с някой лев отпуснат от централата. Нищо луксозно, ама имаше...не един път, но един път само съм ходил, награждаване на един от конкурсите за патриотичен дом, или нещо от рода...неее! Май не за дом, а в случая за патриотично произведение, рисунка, стих и т.н. тогава имаше поканени и някакъв детски (и юношески) състав по народни танци, та ни изнесоха кратка програма и музикант с акордеон, който се справяше...еее, справяше се. Тогава още далавери, каракрачунов и останалите още не си бяха очернили чак толкоз репутацията публично(макар техните съграждани, на които са им били пряко пред погледа може и да са знаели неща, които аз тогава нямаше как да знам), че да знам и да престана да ги търпя. После почнаха публикации в медиите за тоя или оня, размириса се, прочетох ги и аз тия неща... Е, три+ години (от лятото на 2018) не съм вече член и не ги подкрепям по никакъв начин също и не съм въобще ничий член. В момента не подкрепям никоя партия конкретно, позицията ми на последните два избора беше да не спечели никой достатъчно, че да се направи лесно, или въобще да не се направи редовен кабинет...Новата ми позиция е, че нещата поради външни причини се влошиха до толкова, че вече няма как да се избегне нуждата от редовен кабинет. Още не знам за коя партия, или коалиция бих гласувал на следващите избори, но ми е ясно кои са тия, за които не бих гласувал. Колебая се между 2-3 възможности, които не са сред тези за които не бих гласувал, но общо взето 1 от тях няма шанс, не щото не ми харесва, а щото няма да влезе със сигурност, 1 е под въпрос за влизането и, 1 с възможност да е сред водещите и дори да спечели. За частта от изборите, тая за президент, положението е напълно ясно, така че няма особен смисъл да се пише, особено извън специалната тема за избор на президент. Не че няма да пиша, когато излезе нещо, което сметна че си заслужава усилието да запитам тук какво смятате за еди какво си.
 9. Кой Валери?... Божинов? Щот другия нали обеща, че с увесена на врата парче релса ли беше, траверса ли, забравих дърт съм вече и забравям, щял да скочи във варненското езеро от моста, ако се случи, или не се случи, еди какво си. Това, което трябваше да се случи, или неслучи, май стана факт, така че оня Валери, май вече отдавна трябва(ше) да е неналичен телесно, от собствената си ръка. А призраците нали не могат да управляват?
 10. Не че нещо, ама лозан за нищо не става. Не, че не се опитва де. Новият опит, е да 'апе едновременно г-н Радев и плевню, та барем покрай плюенето на плевню, да прекара, прокара, вкара...ега промине пред народа...Демек, си мисли, дай да ше плюя плевню, той ше ми е вазелина, с който да смажа инструмента, че да го...на Радев и да си го вкар... в народното дЪпе. На народа ше му е кеф, че плюя плевню и с кеф и радост ще поеме всичко останало.
 11. О, не, в никакъв случай не мога да забраня нищо на никого. Особено, да се излага публично. "Кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи."
 12. Може ли? А не трябва ли първо да спечели изборите и да има достатъчно депутати, че да може да се случи това въпреки евентуално всички останали. Съгласен съм, че може би са повечко бюрократичните спънки...но едва ли разрешителните и лизензните условия за чуждите фирми са проблема. Все пак всяка държава си брани родния бизнес. Не съм чел точно от това да се оплакват чуждите фирми, с по-скоро от мудността на бюрократичните процедури и може би изнудване за подкупи/проценти за самите чиновници и управляващата в дадения момент клика, които са неизгодно високи. Това последното, все едно не съм го написал 😁
 13. Напиши ми го на реджепски език, на български не мога да разбера що думаш. Да не го е писал това бил гейтс, през 5Г чипа от ваксината? Комунизма е позволен в сащ, ако ти си против американците, иди и им го кажи в очите.
 14. Благодаря, нямам нужда да правя екранни снимки, иначе и сам щях да си потърся как и то много по-отдавна. Телефона е с андроид, модела едва ли има значение за това как се прави екранна снимка, това си е базова функция на ОС, предполагам. Още малко което се сещам, това че не се разпъна картината, не значи че не беше правилно ориентирана и си работеше, т.е. нямаше проблем да си допиша онзи вариант на коментара, който бях почнал, само дето се виждаше кофти, заради неразпънатата картина. Та не е спекъл телефона със сигурност. Андроида е 8.1 олекотената версия, не пълната и, въпреки слабия хардуер досега, вече малко над две години не съм чувствал друг недостиг, освен място на постоянната памет, ама това е бял кахър, има си слот за микросд карта.
 15. Дребен проблем, може да не е свързан с бъг, ама знае ли се. Преди малко взех да пиша нещо в кометара тук(не е важно какво, отказах се и го изтрих после)...Реших да сложа емотикон. Като се отвори менюто с емотикони, това форумното от опциите над полето за писане, а не приложеното в софтуерната клавиатура на телефона, си наклоних без да искам телефона, съответно landscape се смени с portrait, след това като поставих пак телефона както искам да гледам нашироко, страницата не се опъна по ширина. Не знам дали мога да го повторя, пък и правенето на екранни снимки на телефона още не съм се научил как, а и незнам дали на снимката въобще ще се покаже. Пак повтарям, може да е нещо случайно и проблема, ако има такъв да е при мен, а да не е бъг. Като презаредих страницата, се оправи.
 16. Няма да го показвам тук, но ще го опиша. В един друг форум, някой беше намерил и показал в една от темите... детска пързалка, оформена като полов акт, фронтален поглед. Влиза се от към задната част на вагината и се излиза след пързалянето от задната част на члена, тестисите отстрани. Всичко това "анатомически коректно", материал, за таз...ммм... "облицовка" на пързалката, предполагам пластмаса. Цвят и на двете кърваво червен. Е, поне не беше трансджендърски еднополов...Ама колко му е да има и такива. А може и да е някакъв фейк, знае ли се, ама не изглежда да е фейк.
 17. Модератори и по-висок членове на екипа поне допреди време не можеше да се "блокират" от обикновените потребители, сега не знам как е. Пък и уточних, какво точно искам да блокирам, стига да има как.
 18. Различни импресии и рекламите се сменят. Това е обичайно. Това, че са сложени едно до друго, не значи че импресията е една.
 19. Достъпен през Android 8.1 Go edition на хилав смЪртфон с 1ГБ рам, от която малко под половината е за ОС-ма и предварително интегриганите "задължителни" приложения, другото за свободно ползуване. Сайтът, се отваря мигновено, през мизерно 3G и работи "мазно".
 20. Чудя се, дали Калин няма да позволи, ако вече го няма като опция, обикновените потребители да игнорират модераторите, съвсем не относно техните модераторски действия, ами така че да не се показват личните им коментари по темата, които си ги постват както всички потребители? Непременно трябва да се осигури такава възможност за разделение, ако вече не е осигурена, модераторските действия са си право и задължение, личните коментари по темата от модератори по тематиката, не трябва да са задължителни за четене, от който не желае да ги вижда.
 21. Хм, всъщност може да се гласува и само за сайта, без да се избира отделна секция/категория, така че:
 22. След малко ще има и от мен. Щеше ми се да има възможност да се гласува само за сайта като цяло и да не се налага да се избира туй за мобилните приложения, за да се завърши с тази част от гласуването, понеже за мен отделните категории не са от значение, да си призная и грехът си: Освен, ако няма друга възможност, напълно избягвам да ползувам такъв тип приложения и си отварям сайтовете директно в браузера. Наречете ме, ако щете, пещерен човек
 23. Оф, Филипов, сложи туй нещо дългото с спойлер. Иди дойди вкратце линка да е отвън, под заглавието, дори и малко есенция от текста. Ама така трябва да скролвам половин час до следващ коментар. Да не съм офф, не е чак толкоз лошо хората да са приятели, ама тез не са приятели, свързани са единствено от (сиви)бизнес интереси.
 24. Ох, ни моа! Понеже не мога вече да допълня предния коментар, се налага да пусна следващ Та, дойдохме си на думата: ДБ+БСП=любов (насила?)
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване