Премини към съдържанието

ONIDAR

Потребител
 • Публикации

  138
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

3 Неутрална репутация

3 Последователи

Всичко за ONIDAR

 • Титла
  Редовен потребител
 • Рожден ден 6.07.2008

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Русе

Контакти

 • Интернет сайт
  http://www.bmst.com
 1. По-скоро вече ще е ясно,кой какво е направил за себе си и ОПИТА който е натрупал до тогава,ще му помогне и за другите. ...И АБСОЛЮТНО В НИТО ЕДНО УЧЕНИЕ И/ИЛИ РЕЛИГИЯ-НЕ СЕ ГОВОРИ ЗА КРАЙ НА СВЕТА,А ЗА ПРОМЯНА!
 2. ...допреди няколко години и аз си мислех същото,но се оказаха много различни понятия(имената) и нива в духовната Йерархия(Архитипове). Когато изучиш повечето религии и учения и преминеш на по-високо ниво на Мироглед,всичко те ти приличат на една голяма игра - Монополи или Шах Мат. ...и не спираш да се чудиш,защо хората са спрели на това ниво(ментално) и са хванали за гушите и спорят коя е ПО,по-най...голяма!?! Дали тези изчистващи процеси,които настъпват в света, не са предизвикани от масата народ или просто им идва времето(Цикал във Вселената)като смяна на сезоните Зима-Пролет. Хора,Моля събодете се !!!
 3. На всеки,който пише в този форум бих препоръчал да се занимава с БИ и/или с "лечебната гимнастика"/Чи гун/. Тези практики развиват и спомагат за по-лесно осъзнаване на духовните учения и религии по света и у нас. От моя опит и практики знам,че е глупаво да се сравняват БИ,но все пак има значение:какви БИ изучаваш,колко време и разбира се - КОЙ ТИ Е УЧИТЕЛЯТ. За да разбереш какво реално тренираш,ти трябват минимум 3 години за външните стилове и поне двойно повече за вътрешните ...и това е само фундамента,над който започваш да надграждаш и да развиваш майсторство. ИСТИНАТА...ИСТИНАТА излиза на яве - там на улицата и/или участие в свободни двубои.Всичко друго е празни приказки.
 4. Интересна полемика се е оформила тука,само едно не разбирам...какво лошо виждате в парите ...а какво тайно има в дакините.Така както има просветлени сред нас,така има и дакини.
 5. Имах възможността да се запозная с Спас Мавров и единственото нещо,което мога да кажа за него е че когато разказва за България,за религиите,за света,за потенциала на хората и др.интересни теми - словото му се лее като река.Не усетих кога са минали 3/три/ часа.Докато го слуша човек все едно времето спира.Пожелавам на всички да се запознаят с него и/или хора като него Себе си се представи като български колобър/човек знаещ историята на Българския народ от времето...през времето/ /много поздрави на Lucia_free/ Да не пише за себе си !?!
 6. Има толкова много практики,които доказват това.Вярваш или не,всеки ще го разбере един ден. Какво лошо има в прераждането,нали духът може да твори и да се развива само в материята/в това измерение/. Дори и да достигнеш просветление има толкова много да се развиваш и колкото дълго да "седиш" в Нирвана/блаженство/ и когато дойде импулса,пак слизаш в материята да твориш и да учиш/показваш/ най-прекият път...до осъзнаването.
 7. Един малък съвет...само не си го развивай като фикс идея. Каквото и да означава,ще разбереш в близко бъдеще. Много тълкувания могат да се направят,но ми идва на идея една "практика",която се нарича семейна констелация, при която "изиграването" на поставен въпрос,показва /НЕУТРАЛНО/причините за възникването на "проблема"/случката/ .Успех!
 8. ONIDAR

  Медитацията

  Мисля си,че медитацията не е за всеки. Трябва най-малкото ВОЛЯ/много/ и "вътрешна" нужда/усещане/ за това. Защото за секс трябват най-малко двама,а да медитираш може и сам
 9. Към това... ...ще добавя това: Използването на Свастиката за пример е случайна
 10. Този "спор" дали Учителят е Учител или самозванец,ми прилича на спора/коана/ между двама монаси:"Дали вятъра клати знамето или знамето се клати и създава вятъра" ...или коя религия е по,по-най голяма,хубава и/или истинска.И докато се водят споровете,надпреварата и дори войните, ХОРАТА изпускат най-важното...ДА ЖИВЕЯТ. Можем ли да бъдем като СЛЪНЦЕТО.То грее на всички хубави и грозни,добри и лоши,богати и бедни,извести и неизвестни,духовни и атеисти...всичко е игра на СВЕТЛИНАТА.
 11. Има значение кой го е казал Петър Дънов,Бейнса Дуно или Учителя или кой и с кое име го цитира. Винаги думите са важни,но зависи на кого и как са казани...и когато знаеш кой си, носиш истината/знанието/ със себе си, какво те спира да кажеш:Аз съм...
 12. Практикувам Винг Чун/Кунг Фу/ и Тай Чи/Чи Гун. U.Ra...за всяка практика има и много литература. На така поставения ?...тайните се разбират след много тренировки, а четенето само ти показва пътя и докъде са стигна ли определени майстори. И СЛЕД МНОГО,МНОГО ТРЕНИРОВКИ ТЕЗИ ТАЙНИ/СПОСОБНОСТИ/ СТАВАТ ЧАСТ ОТ ТЕБ. ...но не това е най-важното!?!
 13. Занимавам се отдавна с бойни изкуства.Стиловете,които те интересуват са така наречените-"вътрешни" от рода на Тай Чи;Син И;Ба Гуа и др.,но за да разбереш и/или постигнеш "свръх способности" и умения, ти трябват МНОГО ГОДИНИ ТРЕНИРОВКИ И ДОБЪР УЧИТЕЛ. ...с четене да станеш най-много "дървен философ" U.Ra Успех!
 14. tuksum...ако продължиш сам/а това е отговора на ? Намери си група по ЙОГА и заедно - се усъвършенствай,а докъде ще стигнеш "божа работа". Възможно е да не попаднеш на вярната група и/или Учител/от първия път/,но търси...твоето място/вид ЙОГА/. ...и сам ще намериш отговора на своите въпроси.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...