Премини към съдържанието

Anne

Потребител
 • Публикации

  1930
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

793 Невероятна репутация

Всичко за Anne

 • Титла
  Родена за принцеса :)
 • Рожден ден 12.03.1984

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  Берковица
 • Интереси
  Да чета книги, да слушам музика, да гледам телевизия и да се ровя в интернет.

Контакти

 • Интернет сайт
  http://www.######/Amy_

Последни посетители

39258 прегледа на профила
 1. И как да ги изгоним, като нямаме армия е желаещиполитици, а и много от тя са чужбински и под закрилата на чужди държави? Ако бяхме с Русия и имахме нейната закрила, щеше да е лесно, ако ги изгоним тия НПО - та сега, ще ни организират Косово 1999! И аз искам да ги изгоним, но за целта ни трябват силна армия и силни политици!
 2. Ще трябват наистина много силни, добри и смели адвокати, защото, ако нещата не се развият в полза на НПО - тата и чужденците, ще започнат с атентатите, инцидентите, мистериозните убийства и самоубийства..............Мислиш ли, че има толкова смели хора, готови да рискуват своя и живота на близките си? И не говоря празни приказки, да си спомняте случая "Белнейски" и самоубилия се патолог?
 3. НПО - тата ще завият на умряло и ще ни докарат 100 проблема, дела и не знам още какво. За посолствата да не отварям дума.
 4. Не желая да се замислям повече! И ще ти обясня защо! Може и да не вярваш в прераждането! Но, сега най - сетне имам родина! Родина, която ми даде всичко онова, което предишната не пожела, нито ми даде много една гостоприемна! Тук съм родена, тук проговорих и проходих, тук съм кръстена, тук тръгнах на училище и тук имах безгрижно и щастливо детство. Тук можех да съм вярваща, без да имам проблеми с това, не съм била дискриминирана на тема религия. Тук можех да участвам в празници и тържества, в чествания и да наричам всичко това "мое". Преживяла съм много, имам и неприятни спомени, принципно съм толерантна и не съдя за хората по цват на кожата и религия. Обаче, съм на мнение, че, законите са за всички, а не само за някои. Че всички имаме еднакви права и привилегии. И факта, че толкова пари се дадоха за интеграция, а не стана нищо, а всъщност стана дори по - зле, говори много. Мястото на всички крадци, измамници, убийци, насилници и наркотрафиканти е в затвора, без значение на религия и етнос. Самата аз имах циганчета съученици от първи до трети клас, после зачезнаха. След това не съм имала цигани съученици. Ами аз ли да съм виновна, че не искат да учат и ги мързи? Абсурд, отказвам аз да съм виновна! Тези хора се издържат от просия, кражби, въоръжени грабежи и измами, нямат уважение и респект към никой, сами не си изчистат мършата от стадото, не искат да учат и да работят, раждат деца на поразия и ги отглеждат в скотски условия, нас винят, че децата им имат хепатит? Ограбват, изнасилват и убиват възрастни хора, арогантни са, вече посегнаха и на полицай и на военен. Колко още да търпим? Те не искат да са като нас. Крадат ток, а после ние го плащаме. Съжалявам, търпението ни се изчерпва. Те не са като евреите. Нашето не е антисемитизъм, а справедлив гняв! Партиите си ги отглеждат за гласоподаватели, конкретно ГЕРБ. Стипендии за циганчета има, за българчета - не! И според теб е справедливо? Не предлагам да ги избиваме, а да ги върнем на турците. Те са ни ги натресли, с идеята тези мини да гръмнат един ден и да унищожат държавата, която така мразят - България! Не си давам родината на престъпници и предатели!
 5. Фен на циганите ли си? От някое НПО ли си? Не ти зачитам мнениуето, писна ми от антибългари в тая страна! Недей да ми приравняваш мръсните, мързеливи и крадливи цигани, мислещи само за секс и насилие с евреите! Не си познал! Евреите, и то тези светските , не бяха лоши хора. Те работеха, живееха светски, децата им ходеха на училище. Плащаха данъци, нормални хора, не са очаквали никакви подаяния от Холандия например. Казвам ти го лично! Просто сега научих, че, за да си спаси реномето от провала във войната, Хинденбург хвърля вината за загубата на ПСВ на евреите. Те били виновни, не той. Научих го след толкова време...............И буквално побеснях! Този е големият виновник за всичко! Не ти ща поученията! Достатъчно години бях толератна и търпелива! Но тези вече буквално извършват геноцид нас нас, а властите мълчат и дрънкат празни приказки за интеграция! Не омърсявай паметта на избитите евреи! Циганите не са като тях и никога няма да бъдат!
 6. Решението на проблема ни е да изгоним циганите към Турция. Да ги върнем обратно на турците, именно те са ги настанили по нашите земи, един вид бомба със закъснител. Ако имах властта, щях да ги лиша от българско гражданство, подкарвам ги къмжп гарите и оттам към границата с Турция. Затварям границата, построявам възможно най - високата и дебела каменна стена от възможно най - здлавия камък, слагам бодлива тел, скрити навсякъде мини, камери с висока резолюция, цветна картина и кристален звук, детектори за движение, още по - високи наблюдателни кули, бойници за снайперистите, построявам казарми и скрадове за оръжия, слагам там камиони, джипове, хеликоптери, базирам част от сухопътните, военновъздушните и военноморските сили, най - мощните тонколони и прожектори, агресивно обучени немски овчарки, ротвайлери, добермани и питбули и да ги видим турците как ще ни ги върнат! След това бутам всички гета, всичката мръсотия се премахва, за да не плъзнат зарази, разчиствам земите, превръщам ги в защитени зони, строго охранявани, където да се отглеждат елхи, погвам неочаквано НПО- тата, затварям ги, съдя ги и ги екзекутирам за противодържавна дейност. Изземвам им документацията, огласявам всичко открито - пари, имена, адреси, телефони, връзки........ Търся военна и всякаква друга помощ от Русия. Тези вече прекалиха! Посягат на държавни органи, а на българина кръвта му не завира! А в същото време фашистките социални са отнели бебе от майка му, вероятно за да го дадат еничар на турци или цигани! Дотук вече с търпеливостта! Векове ги търпяхме, какво ли не опитахме..............Живков трябваше просто да ги изгони! Антисемитски звучи, а какво, да търпим да посягат на полицаи, военни, бабички, защото така иска гейския ЕС ли? ЕС е откровен фашизъм! Аз бих ги оставила да се избият първобитно с турците и грам сълза няма да пророня за тях!
 7. Anne

  Идва ли краят на режима Макрон?

  Говориш пълни глупости. Атеизмът е много лошо нещо, точно заради него Европа се ислямизира.
 8. Anne

  Идва ли краят на режима Макрон?

  Има разлика между католицизма и православието. За католиците всички знаем какви лицемери са. Но православието е друго нещо. хората не вярват директно в историите за сътворението, както може би наивно си мислиш. Православните християни спазваме 10 - те Божи заповеди, учим се от моралните и етични истории в Библията как да бъдем по - добри, по - полезни хора. То е ясно, че някои от историите са чиста измислица - като тази за сътворението на света за 7 дни и историята за Адам и Ева. Но повечето истории в Библията са подкрепени от историята и археологията - Йерихон, Ерусалим, робството на евреите в Египет, имената на фараони и владетели. Освен това БПЦ никога не е отричала и не отрича науката, ако не знаеш, миналия месец дариха пари за бебешки кувьози на една болница. Нашето православие никога не е отричало ученията на Коперник, Галилей, Нютон, в България те никога не са били забранявани. Да, светското образование тук идва малко късно, но вината за това е но турците, които са ни поробили и обеднили за тези 5 века. Знаеш ли по времето на Ботев колко са стрували една печатарска преса или едни оръжия? Не са били евтини. Да, Ленин организира война срещу православните, заради радикалните си идеи, както и защото отчетата, дори и да са виждали в какъв лукс живеят Романови и колко е зле народа, са продължавали да подкрепят монархията. При Сталин в един момент се обръщат нещата. Да, следени са били отчетата, заради подозрения и страх, че православните отчета, както католическите си събратя, са помагали на нацистите. С теб сме от един район, аз съм от Берковица, но ранното си детство съм изкарала в близкото село Боровци. Кръстена съм в Клисурския манастир, на 2 годишна възраст, заедно с по - голямата ми сестра, през 1986 година. Шантаво е, но си помня кръщенето (не в подробности, де). Баба ме научи на религия и да вярвам в Бог, да се моля на Бог. Празнувахме Бъдни вечер и Великден и то не тайно. На църква не съм ходила обаче, защото няма смисъл малки деца да се водят на църква, скучно им е. Стъпих в църква за първи път в по - съзнателна възраст, на 11 години, баба ме заведе на Великденската служба в църквата в селото, беше през 1995. И си имаше хора, не само бабички, но и мъже, жени, тийнейджъри и деца (предимно мои връстници, малките просто няма смисъл да се водят на такава дълга и уморителна служба). Службата ми хареса, беше страхотна. бях и в трети клас, когато получих първата от многото детски Библии. В четвърти клас си купих детски молитвеник. Но това не значи, че съм с промит мозък. Напротив, влюбена съм в науката, с интерес гледах филма "Аполо 13", обожавах да чета енциклопедии. едното не пречи на другото. Обичам да ходя еднакво в църкви и манастири, в музеи и на исторически обекти, вярваща съм, но водя и светски живот, ходя по концерти и културни събития, чета научнопопулярни списания и гледам такива предавания. Точно вярата, освен езикът ни, са ни запазили 5 века като народ и самосъзнание.
 9. Моля те, не говори за Хитлер, че не знаеш с кого говориш точно. Ако знаеше, щеше да си мълчиш. Давам ти един линк, прочети го и ми кажи дали според теб тези ЛГБТ не са опасни. За мен са и то много: http://www.transmedia.bg/2018/02/11/сестра-ми-кейт-разрушителното-наслед/ ЛГБТ , всякаквите там НПО и свързани с тях хора са изключително опасни! Те не разсъждават нормално и логично, те са като членове на секта, само че бъкани с много пари и власт и надъхани до такава степен, че са готови да преминат доста граници в името на своята идеология. Накратко, тези жени са нещо като Ирма Грезе (ако знаеш коя е) само дето имат пари, политическа и медийна подкрепа и едно доста извратено съзнание. Не знам за какво съгласяване говориш, май не разбираш сериозността на нещата. Препоръчвам ти да прочетеш този линк + да изгледаш поредиците "Бягство от полигамията", "Животът ми в секта", "Лия Ремини - сциентологията и след това" и най - новата поредица "Култове и екстремни вярвания" на канала Crime Investigation. И там жертвите на всякакви секти и култове говорят уж за съгласие, но нямат представа в какво се набъркват, откриват истината късно, и то, ако са добре образовани, разумни хора, които имат любящи семейства и приятели. Но, дотогава откриват, че са си изпразнили банковата сметка за култа, били са част от отвратителни неща и ако имат някакъв запазен морал - съвестта ги гризе. Но не със всички е така. повярвай ми, напълно образовани, възпитани и сериозни жени влизат в култовете, заразяват се с идеите и стават много крайни. Немалко от тях проявяват жестокост към своите семейства, приятели и близки. Сексът и разните му там семинари успяват да въздействат на хората по невероятен начин. Тези хора може да са само оръжие, но ти казвам, че те са готови, ако им се нареди, са готови да хванат оръжието и да убиват. Погледни страни като Швеция, Норвегия и Германия - там ЛГБТ вече имат тотална власт! Контролират всичко - полицията, армията, медиите, правосъдието.............Първото "феминистко" правителство е в Швеция. Мъжете май не разбирате жените колко по - фанатични могат да са и от мъжете. Не ги говоря тези неща за действия и война просто ей така. Познавам такъв тип хора, те ни приемат, ни предават. Чисти зомбита са на психическо ниво. Ако не действаме навреме тук срещу тази отрова, после ще е късно за България. Тези хора няма да се осъзнаят никога. Проумейте го.
 10. Anne

  Идва ли краят на режима Макрон?

  Невъзможно е, лечение на хомосексуалност и на фанатизъм няма, просто няма. И психологията, и психиатрията и медицината са безсилни. Само куршумът е решението. А и тези хора не вярват, че са болни, смятат се за нормални, нас обаче наричат болни и извратени. Какво да си говорим? Нищо не може да ги излекува. Трябва просто да бъдат унищожени, а след това цялата им "култура" и всичко за тях трябва да изчезне от интернет, филмите, музиката, книгите.............Ако следващите поколения деца не знаят какво е хомосексуализъм и не знаят за откачената идея за равенство на половете, няма да са такива. Но трябва и строг държавен контрол над културата, над филмите, музиката, книгите, театъра, вестниците и списанията. Не да се отрича историята, но например децата да научат истината - че древните Гърция и Рим са паднали, защото са били отдадени на разврата, пороците и корупцията. За шарените и феминистките трябва да се говори като за психично болни и увредени хора, събрали пари и организирали заговор срещу нормалния свят, срещу семейството и религията. Трябва да се въведат часове по православно християнство в училищата, а "артисти" като Парцалев и Васил Найденов не трябва да бъдат допускани, такива трябва да са доживотно в психиатрия, без право на досег до външния свят и медии, а на близките много да им се говори, че собствените им близки са болни и луди и имат налудничави фантазии, несъвместими с нормалния свят. Близките им трябва да са следени от властите, за да не реват за права и да правят кампании, да не мамят обществото. Просто това е единственият начин да опазим нормалните семейства и децата от разврата. Аз не знаех за тези шаренките чак до гимназиална възраст. У нас естрада не се слушаше и не го знаех кой е Васил Найденов, Парцалев никога не е бил любимец вкъщи. Е, след промените слушахме Фреди Меркюри, но вкъщи никога е се е обсъждал личния му живот. Аз съм живото доказателство, че, ако децата не знаят за пороците, няма и да мислят за тях.
 11. Войната срещу тези, които се борят да унищожат семейството и всичко нормално, трябва да бъде агресивна! Просто няма друг начин! Феминистките и шаренките са завзели абсолютно всичко, имат лобита навсякъде. Всъщност могат да спечелят информационната война, понеже под техен контрол са Фейсбук, Туитър , телевизии, радиа, вестници и списания, дори форуми............... Те, дори и да обиждат и да се държат грубо, никой не ги блокира, но, когато ние наречем техните фенчета сбърканяци, ни блокват. Решението е само едно и то не е надпревара за спечелване на информационната война. Та ние нямаме свободни независими медии с национално покритие, попадаме под ударите на законите, които облагодетелстват лудите. Съжалявам, че ще го кажа, не ги харесвам и не ги подкрепям по принцип, но ножът е опрял до кокала и единственият начин е реалният, реалната, истинската война, да прибегнем до помощта на скинарите. Не е сега времето да говорим за морал, сега е времето да действаме, преди онези да са отворили нови концентрационни лагери за нас! просто тези хора трябва да бъдат открити и елиминирани, един по един. Живи са опасни, дори и да избягат в чужбина. Но мъртвите не могат да пишат, да говорят и да управляват, най - добрия враг е мъртвия враг. Да не мислите, че воювалите срещу нацистите са се чудели дали постъпват правилно? Не, знаели са, че воюват срещу откачени фанатици с мания за тотален контрол! И не са се колебаели да ги разстрелват, нищо, че нацистите са имали семейства. Ние бяхме достатъчно търпеливи, тези се качиха на главите ни, отнемат ни правата ни, оскверняват празниците ни и щом държавата не може да ни защити, понеже е отслабена и окупирана от лудите, ние сами трябва да се защитим. Трябва просто да елиминираме агентите им, без значение дали са мъже, жени, деца...........Това са фанатици, опасни колкото ислямските! Ако искаме да предотвратим онези пак да направят лагери, трябва да действаме сега! Твърдо, без морал и скрупули! На тях не им пука за нас и какво унищожават, те са мозъчно промити и не мислят! Приказките нямат ефект! С тях трябва да се действа като с нацистите, че и по - строго. Целият западен е болен от гейщина и феминизъм. Разберете го това. Аз имам опит с подобни хора и ви казвам, че те не мислят и мнение не променят, каквото и да става!
 12. Anne

  Идва ли краят на режима Макрон?

  На мен ми се ще да знам кога ще дойде края на режима на откачените шаренки, дето и еднорозите са си присвоили за символи. Трябва да чакам още 2 часа, че да мога днес да честитя рождения ден на сестра ми, а вчера не можах да честитя именния ден на майка ми. Трябва да направим нещо срещу диктатурата на тия, защото това е вече прекалено. Да нямаме свобода на словото заради сексуални сбърканяци с лобита и власт.............. Жалко, че хората са твърде страхливи, и не смеят да се изправят срещу тези............. затова казвам, че чакам да почне войната, защото тогава задръжките на хората ще паднат и ще подгонят лудите и ненормалните като стой та гледай. Само тогава ще можем да си върнем свободата и нормалния живот, но трябва да сме непреклонни и жестоки, иначе онези пак ще изпълзят от някъде. Само саморазправа и жестокост ще ги спрат завинаги да ни тормозят! А след война ще трябва да работим в посока пълно възстановяване на армията ни, нови и строги закони спрямо сексуалните извратеняци и да си подобрим отношенията с Русия. Толкова съм им набрала на тия сбърканяци, че искам да пребия до смърт поне една гейка. Търпяхме ги и бяхме толерантни, докато не ни се качиха на главите и не ни отнеха правата! Сега вече никаква толерантност! Пълна непримиримост към диктатурата им и гавра с нашите празници, традиции, история и култура! Така искам да си имаме наша социална мрежа, която да е далеч от мулти-култито, толерантността и шаренките............Тогава ще напусна фейсбук с най - голямо удоволствие! Лошото е, че САЩ не дават другите страни да имат социални мрежи. По едно време имаше една българска, но бързо и светиха маслото!
 13. Anne

  Идва ли краят на режима Макрон?

  Имам профил там, но там няма страници на български медии и въобще няма силно българско присъствие, така че няма какво да коментирам там. Само си качвам снимки, имам харесани страници на певици и толкова.
 14. Anne

  Идва ли краят на режима Макрон?

  Макарона си го заслужи. Когато се отнасяш с народа като роб и му вдигаш данъци и всичко, когато го караш да приема насилствено сбъркани сексуални отношения за нормални, това получаваш - гневен народ и революция! Браво на французите, бравона парижаните, гордея се с тях! На мен временно ми е забранено да публикувам във фейса, щото нарекох шарените еднорози сбърканяци. Надявам се поне тук да не ме трият и блокират. Писна ми да се чувствам така, сякаш съм в лудница. И ние, хетеросексуалните нормални сме хора! Така ми се иска и тук да стане същото, и то не само срещу Борисов. Писна ми от този побъркан свят, където те следят как говориш, как се изразяваш, където инакомислитието е цензурирано и забранено. Никой нямаше нищо против тия лудите, преди да започнат да ни налагат да приемаме един тон глупости за нормални и редни - хомосексуалността, половата неутралност, 30 - те пола, шантавите табелки по тоалетните, политкоректността, това да приемаме нелегалните агресивни имигранти и отричането на терористични актове и насилие от тяхна страна. Иска ми се да има нормална социална мрежа далеч от тази лудост! Фейсбук стана гестапо!
 15. Anne

  имате ли елхи за празниците?

  Нашата елха я държим до 8 януари, тъй като тогава е рожденият ден на сестра ми и това си е наша традиция. Сестра ми вече е в София и няма да празнуваме с нея, но от уважение към нея и семейната ни традиция, дръвчето ще остане до 8 януари. А имаше и един случай, в който нашите ги мързеше да приберат играчките и да изхвърлят елхата, и тя си стоя някъде до 20 януари.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.