Премини към съдържанието

Anne

Лига на легендите
 • Публикации

  2868
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Anne

 1. А не, ще чакам братовчед ми. Дано нищо не стане дотогава. Подозирам обаче как ще откачи колко много неща ще има за запазване. Той сигурно и затова замина за Германия, щото все му досаждах за всеки един проблем по компютъра, побърках го човека. Ама като нищо не разбирам от компютри.............. Ние нямахме истински часове по информатика и информационни технологии в гимназията, защото нямахме интернет. Вместо това играехме на игри. Аз играех на "Стани богат".
 2. Племенницата ми днес тъкмо видях "Уинамп" - а и се намръщи. Днешните дребсита хич не оценяват класиките. Хубава си е програмната, нищо и няма. Малко ретро съм, ама аз си обичам ретрото. Всеки от нашето поколение знае какво е "Уинамп".
 3. 3 антивирусни са! Освен на "Майкрософт " и на "Аваст", имам и "Cezarity Antivirus Scanner". А "Опера" - та ми я натресе флаш плейъра, с който през няколко месеца се разправям.
 4. Аваста си е добре, сам си се обновява. Ама ще спрат и уиндоуса и няма да работи нищо........ колко струва една преинсталация?
 5. Ами той няма компютър там. Отскоро работи в Хесен. Не го знам какво работи там. Ще се прибира чак на 30 юли. Дано дотогава не спрат уиндоуса, че мама ще изстеряса, а и нета ще ни трябва за планирането на годишната екскурзия. А колко много неща трябва да се запазят.............Май пенсията ми този месец ще иде за една камара флашки. Продавачът в магазина ще се гътне от шок.
 6. Не, нямам нито приятел, нито приятели, племенницата ми, и тя не разбира от тия неща. Нашите нищо не разбират от нови технологии. Не знам какво ще правя, освен аз, и мама ползва компютъра, по работа, баща ми зяпа коли на него, племенницата ми си събира информация за училище, пазарим понякога през интернет............
 7. Съвсем бях забравила.....................Сега не знам какво ще правя. Спецът по компютри не е тук, аз не разбирам, нашите ще откачат, включително финансово, като чуят за нова преинсталация.
 8. Ами нали медицинските светила от НОЩ го твърдеха?
 9. Здрасти! Някоя добра душичка ще ми помогне ли с този проблем с антивирусната? За съжаление братовчед ми е в Германия, а аз от антивирусни и компютри нищо не разбирам. Сто пъти опитах да го актуализирам и не ще. Предварително Ви благодаря за помощта. И не съм я инсталирала аз тази антивирусна.
 10. Не, но нали се твърди, че при тази болест не можеш да дишаш, губиш вкус и още не знам си какво..............ами, при мен нямаше такова нещо. За сметка на това си увредих още повече зрението заради принудителната карантина и всяването на паника, вместо да съм навън цяла пролет. После се чудите защо съм ви набрала.............
 11. Миро, нали в болниците пращат само "тежките случаи", останалите са под карантина вкъщи. Е, а карантинираните не живеят на фотосинтеза, имат близки, които излизат и им пазаруват храна, лекарства и всичко друго необходимо. Града ми е малък, хората тук се познават.Никой не познава болен от ковид. Никой! Ние и на Монтана ходихме, пазарим редовно от "Куфланд", "Лидл" и "Била" - нищо. А Монтана даже е много по - голям град. По новините говорят за апокалипсис едва ли не, във форума на бг - мама искат живот по оруеловски и зазидване.
 12. Аз съм отвратена................... Преди да ме изтриете, да ви кажа нещо! Аз от дете боледувам от бронхит и съм податлива на белодробни заболявания. Чаках, чаках месеци наред тоя така страшен вирус, който се разпространява по въздуха, чаках апокалиптичните сценарии като в "Зараза", но нищо такова не се случи! Нещо повече, нямаме нито съседи, нито колеги на родителите ми, нито съученици на племенницата ми, болни от ковида. Да уточня, че майка ми е начална учителка в циганско училище, а баща ми е диабетик и шофьор на линейка. Е, няма! Няма болни и това е! Семейството на сестра ми си идваха няколко пъти от София. Странно, вирус пак няма! Излизах из града, ходих на заведения - вирус няма! Днес съм на цирк. Знаете ли от кое съм отвратена? От лековерните мои сънародници, които искат да живеем едва ли не по Оруел, искат да се зазидаме вкъщи! Не съм очаквала толкова много хора да истерясат! А нещото, от което съм отвратена, са лъжите около починалите лекари! Изкарват ги герои, мъченици, а впеоследствие става ясно че са били раковоболни, но ги пишат с ковид, та да плашат населението! Съжалявам, но толкова много хора, включително аз, сме пострадали от лекари, толкова много от тях не спазват хипократовата клетва и нямат абсолютно никакъв морал, толкова много от тях са подкупни и са се сраснали със герберската мафия, че няма как да повярвам на фалшиви сълзливи истории за "добрите всеотдайни лекари"! Не е тайна, че се взимат пари, ако се пишеш болен от ковида! Отвратена съм, защото сега семейството на тоя лекар ще се уреди финансово на гърба на нацията, ще вземат нашите пари и ще си уредят живота, а зад гърба ни ще ни се подиграват! Все ковид, други болести сякаш няма вече! Не вярвам на гьобелсовската пропаганда, не вярвайте и вие! Пожелавам им тия пари, които взимат неправомерно, да ги дадат за свещи, ама за много свещи! Изведнъж всички лекари станаха "ангели небесни"! Когато се промени световния ред след Третата световна война, ще търсим сметка, включително финансова от всички, крали от нашия народ! Изключения няма да има! Който е крал - ще си го получи!
 13. Здравейте, някой има ли го този проблем като мен? Не ми се зареждат всички емотикони и не мога да си сложа желаните емотикони в мнение или пост. Да не би от "Фейсбук" да са решили политкоректно да оцветят емотиконите в черно?
 14. Повярвай ми, хич не ти трябва талмуда.
 15. Не те ли е страх в Италия - там има вулкани. Ами ако гръмне Кампи Флегрей?
 16. Журналистите явно се страхуват от него. И явно не им пука ни за България, ни за истината. То какво да очакваме от поколението, премахнало социализма? Това поколение не струва! То е морално деградирало. Това поколение, което беше фен на сериала "Октопод", на "Далас" и подобни, което си пада по цинизмите, проституцията, секса, алкохола, хазарта, купоните.............. Себе си не слагам в тази графа, аз съм родена 1984 година и не съм скачала по площадите. Ние бяхме деца и вярвахме на възрастните, на родителите си............Явно е трябвало много повече да вярваме на бабите и дядовците ни, децата им ги презираха и гледаха да им забранят да гласуват, презрителния израз "червени бабички" чудесно говори що за хора са. Нищо чудно, че отдавна в училище не се учи приказката "Защо не почитат старите хора". Това поколение е увредено, морално увредено. Докато са живи, България няма да прокопса. Това са боклуци, цял живот съжалявали, че не са се родили в Америка. Луднаха по всичко американско, не оцениха родината си. Същите тези се възхищават на мутрите.
 17. Нямаше да е лайняно, ако бяхте патриоти и родолюбци и протестирахте докрай срещу незаконните строителства и тъй наречените "инвестиции" в страната от чужбина. А цените не ги знам какви са, не съм била на морето от 2001 година насам. Тогава бях на Ахтопол с баба. Тази година ми се искаше да посетим Бургаска и Ямболска области......... ще видим. Дано да не е скъпичко в Бургас. Няма да кисна по морето обаче, а по музеи. Мразя пясък.
 18. Каква евтиния в Гърция бълнувате? В Гърция е скъпо за обикновения българин. 2016 година ходихме за няколко часа до Ксанти (бяхме на гости на приятели на нашите в Златоград) и си беше скъпичко, аз си купих само един магнит за спомен. Стоях гладна, трябваше да чакам да се приберем, защото в Гърция храната е скъпа. За липсата на указателни табелки на английски да не говорим, всичко беше на гръцки език и едва не се загубихме. Аз мога поне да чета имена на градове на английски език. Пусто - нямаше и една указателна табелка на английски език. В Гърция е евтино само за богаташите, това е истината. Аз в Гърция повече не бих стъпила. Цените им са ненормални! Бяло море - чудо голямо!
 19. За съжаление, проблемът ни е, че масово много хора са със промити мозъци от началото на промените през 1989 година. Толкова много и толкова непрекъснато им е говорено за "лошия комунизъм" от "Свободна Европа" и прочие боклуци, които хората са слушали тайно, че не искат да повярват, че всъщност лошият се е оказал западът, "великият запад", който се е възползвал здраво от тяхната наивност и ги е излъгал. Хората още си живеят със сините мечти и надежди. Освен това, новата бодра смяна, родена след 1989 не помни и не знае какво беше по времето на СДС и Костов, не помнят кризата, нито войната в съседна Сърбия, която едва не се пренесе и у нас, не помнят случая с медиците в Либия............... А и БСП не спират да правят грешки - приеха коялицията със НДСВ и ДПС, не махнаха Станишев, след като той подкрепи хомосексуалните бракове, не махнаха и Гергов, госпожа Нинова не обясни защо синът и е студент в САЩ, а не в Русия, не заемаха твърда позиция по много неща........ На хората всекидневно им се внушава, че Бойко Борисов и ГЕРБ са по - малкото зло, а Борисов прави всичко, за да имитира Тодор Живков и да се прави на човек от народа. Освен това много работодатели вече се държат като мутри и открито заплашват служителите си, че ако не гласуват за ГЕРБ, ще ги изхвърлят на улицата. А положението е такова, че работа много трудно се намира и хората нямат избор............Виждаме какво става с онези, които въстанат срещу ГЕРБ - преследват ги, арестуват ги, повдигат им нелепи обвинения..............Освен това много хора се страхуват, че ако застанем открито срещу САЩ, ЕС и НАТО, и нас ни чака сръбския сценарий за "демокрация". Хората се боят от война. Твърде много се боят. Нито петиции, нито протести помагат. Помагат единствено революциите. Но никой не смее да стигне дотам, защото нямат ничия подкрепа. А и хората станаха егоисти. Животът им стана много по - ценен от свободата. Ако се намери някоя смела група мъже, която да ни отърве от поне двама - трима от най - опасните хора в ГЕРБ, гарантирано нещата ще се променят. Другите ще се изплашат и панически ще хукнат да се спасяват, някои ще подадат оставки, ще си стегнат багажа и ще заминат за САЩ............. Да, може да последва отговор от НАТО например............... Но нека, защото самао така целият народ веднъж завинаги ще прогледне какво представлява западният свят и колко е "демократичен". Тогава народът ще поиска смяна на властта и курс към Русия. А с Русия и нейната защита трудно ще ни пипнат.С Русия имаме шанс да се възстановим, включително да възстановим и армията си. Защото армията в момента ни е нужна. Турция е сериозна заплаха. Откаченият Ердоган си иска Османската империя. Без армия тук ще стане по - страшно и от онези времена, мога да ви гарантирам, че Батак ще се случи във всеки един български град. Защото Ердоган е нясно, че ние няма да се откажем от нашите история, език, култура и вяра. И ако нямаме армия, не ми се мисли какви цивилни жертви ще дадем и какви трагедии ни чакат.Тия вече заплашват Гърция, въпрос на време е и да заплашат нас. Не се самозалъгвайте - Ердоган не иска да сме му подчинени само икономически, а и териториално. Той е като Хитлер. Без подкрепата на Русия и Гърция тук ще стане страшно. А на ЕС и НАТо не им пука за нас, ще ни оставят да бъдем унищожени. Спомнете си само какви остъпки и метани правиха на Ердоган заради "бежанците".
 20. Голяма свобода на словото има в Германия, няма що! Радвам се, че не съм родена там. Това е адски ненормална страна, която си пада по крайностите. Затова толкова харесвам България - тук хората са умерени - и в политиката, и в действията, и във философията, и в начина на живот. Пък нека сме изостанали тъмни балкански субекти.............. Ти май не разбираш. Абитуриентският бал е важно събитие, което се случва само веднъж в живота! Да, понякога се превръща в панаир на суетата! Но не е редно, нормално и морално да забраняваш на абитуриентите прегръдките, целувките и общите снимки за спомен. Така им отнемаш емоцията, превръщаш ги във безчувствени хора, в роботи! Аз за моя бал не съм се охарчвала. Не съм по лукса и показността, ниска и слаба съм и избрах удобното ежедневно облекло. Бях с обикновена блузка - синя, със шарени линийки и лъскави надписи на английски език, жълт панталон и кърпа, завързана на кръста, бяло яке на жълти и сини цветя със модерни ръкави и жълта кръгла тока на колана, жълта раничка, в която носех фотоапарата, и маратонки на "Адидас". Но емоцията, емоцията ще я запомня за цял живот.Имахме прекрасен бал, спомените ми от него още са живи. Никога, никога не сме си и представяли, че след 16 години светът така ще се изврати...........да бяха ни го казали, нямаше да го повярваме. Още помня вълнуващото ми изпращане, как в училищния двор всички ме дърпаха насам - натам за снимка, а аз бях така развълнувана, че не помнех кой ме снимаше. Имаше много прегръдки, целувки, весели разговори..........е, не сме плакали, но беше много вълнуващо. после имахме два бала, нашият в хотел "Родина" във ресторант "Зимна градина" и вторият при президента. Спомените от бала са за цял живот.......... Не мога да си представя да отнемат това на принцесата ми!
 21. Бясна съм! Забраняват на абитуриентите да се прегръщат, целуват и да си правят общи снимки за спомен, третират ги като най - големите престъпници в държавата и ги психират! Горките деца, точно на тези цялото им детство мина при управлението на Борисов, тези младежи, които са нашето бъдеще, те не знаят нищо, ще взимат глупави и неразумни позиции при гласуванията по изболи, защото не познават нищо друго, свикнали са със Борисов и ГЕРБ. Това е много лошо. Тези младежи са много лесно манипулируеми. Моята племенница ще е абитуриентка след две години и тъжно ми става, ядосвам се, зщото ще им е отнето правото на нормален абитуриентски бал! Няма да им позволяват прегръдки, целувки, общи снимки, танци.............. това е направо психарско вече! И не ми говорете за вируса, този вирус е пълна измама! Колко удобно изведнъж нараснаха случаите, след като излязоха фотосите със Борисов и щеше да има протести срещу него............... Аз се чудя кога, по дяволите, най - сетне ще се намери някой смел човек да ни отърве веднъж завинаги от тоя мафиот и престъпник! Тежко ми е..................не съм очаквала, че племенниците ми ще живеят в умопобъркан свят, управляван от диктатори!
 22. Извинявай, ама като почнеш война, си носиш последствията от действията! Какво, да ги галим германците с перце ли? Не съм съгласна. Гледах един филм за това, как започва ПСВ и останах пак като гръмната - Австрия не е искала да започва война, но Германците и откаченият им кайзер са ги подкокоросвали. И това не го пише в учебниците по история - за политическата зависимост на Австрия от Германия. Чудя се дали и днес е така. Абсолютно не съм съгласна нация, подпалила две световни войни, да командва европейските държави и да се прави на супер морална! Вместо да го играят моралисти, да вземат да разкрият цялата истина за "Берген - Белзен", да ги види светът що за хора са точно!
 23. Аз днес прочетох статията на Путин и останах като гръмната. ЗАЩО НЕ СМЕ ГО УЧИЛИ? ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, НЕ Е В УЧЕБНИЦИТЕ ПО ИСТОРИЯ? ПОЛША? ПОЛША Е УЧАСТВАЛА В СГОВОРА СРЕЩУ ЧЕХОСЛОВАКИЯ? ПОЛША, СЪСЕДКАТАы Е НАПРАВИЛА ТАЗИ МЕРЗОСТ И ДЪРЗОСТ? ПОЛСКИ ПОЛИТИЦИ СА ЦЕЛИ ДА СЛОЖАТ СТАТУЯ НА АДОЛФ ХИТЛЕР НАСРЕД ВАРШАВА? Е, след като научих това, само едно мога да кажа за поляците: - предвид какви фурнаджийски лапоти са тия, са си изпросили и Катин, и всичко! Лаят срещу Русия, а мълчат и прикриват своето участие за съдбата на Чехословакия и тамошните евреи? Да не говорим, и колко много поляци предават полските евреи.............. Значи, нищо чудно, че никъде не намирам нищо за трудовия лагер "Лебау", разположен точно близо до тогавашната полско - чешка граница............ Нищо чудно, и че думата "Евреи" липсва на меморила в "Аушвиц". Жалки долни гниди и отрепки, това са за мен поляците! Цял сват им съчувства, а излезе, че няма за какво! Правилно е постъпил Сталин, спирайки войските си срещу Варшава! И аз щя да постъпя така! Не на мен тия, че не са ги знаели какви били германците............Тия не ми минават. Тия нещастници заслужават Чехия и Словакия да ги разпердушинят за репарации! Защото много са понесли заради тях! На тия поляци се оказа, че грам не можеш да им имаш доверие! Да не реват за Катин! Посяга ветрове, пожънаха бури! Нула съчувствие от мен повече отсега нататък на всеки 1 септември! Каквото са си надробили, да си го изсърбят! И, ако пак започне война, и си позволят да нападнат Русия, заслужават Варшава да бъде срината до основи, този път - завинаги! Гасимуси и неблагодарната държава! САЩ я възстановяват след Първата световна, и тия веднага се взимат насериозно и замислят мръсотии на съседите си............. Бясна съм просто........... Значи в моя учебник по история я имаше тази снимка. Бях шокирана да видя този плакат. Но той явно казва всичко за Полша и за бандеровците.......... А най - гнусното нещо от всичко е, че Полша отрича капо - тата в концентрационните лагери на нейна територия да са били поляци. И това при толкова свидетелства..............
 24. Все се чудя кой е този Миро, дето е такъв горещ почитател на Адолф Хитлер и Германия...... Вчера ми хрумна нещо. Не знам дали е истина, но................. Не знам дали сте чели и помните................Аз помня, че през 90 - те стана едно убийство, при което момче беше убило кучето си и избило семейството си, действието се развива в България. Момчето тогава беше малко - по - малко от мен, вместо в затвора, го пратиха в психиатрия, оказа се, че откачило, след като прочело "Моята борба" на Адолф Хитлер. Та се чудя, дали нашият фанатик не е същото това момче............. После не писаха какво е станало, може и да са го пуснали, знам ли......... Но историята си беше много зловеща. Избити близки и куче, а на стените изписани със спрей антисемитски лозунги........... Казвам само, до какво може да доведе четенето на този боклук.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...