Премини към съдържанието

abozhilov

Потребител
 • Публикации

  68
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за abozhilov

 • Титла
  Редовен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж
 1. Със силови средства едва ли ще ги измъкнем от този ад.Просто и според мен няма достатъчно кадърни хора които да свършат тази мисия.Тук обаче идва една много голяма условност, дори и да не сме имали кадърни хора през 1998г. до сега са изминали 9 години, за тези 9 години ако му пукаше на някой до сега да имаме достатъчно кадърни хора които да я свършат тази работа.Да обаче за наще политици през целият този преход който ще е безкраен е по важно да се дупят на всеки който иска нещо от България и им дава някоя и друга жълта стотинка. Яд ме е че за това време успяха да съсипят каквото могат в България и да не свършат нищо полезно.Това е трето правителство от тогава и до сега винаги премиера е такава мижитурка че освен да стои на буквата Г пред ЕС и НАТО нищо не е направил.Интересно е как от толкова обвиняеми от всякакви народности са останали там само българките? Явно е обаче че дори в съседна Сърбия някой си е свършил работата, докато за нашият външен министър тогава беше по важно как ще изглежда а не каква работа се е свършила. Не искам да съм песимист но сега и с кампания да се предложат медиците ни за евродепутати пак ще се провали.Пак няма да има българи евродепутати и отново този женски полов орган Доган ще се хили най-нагло по телевизията. Жалко е просто да имаме такива управляващи.
 2. На маса попитали един човек -Какво искаш Бира, Ракия, Водка? -И вино. Ta и аз съм на този принцип относно жените и компютрите.
 3. abozhilov

  Link: Safari за Windows?

  Мерси за линка, цяла сутрин не беше активна.Иначе май наистина има много работа по тази програма въобще и не тръгна при мен, за жалост.
 4. abozhilov

  Link: Safari за Windows?

  Имате ли идея от къде мога да сваля браузъра защото този линк не е активен а и не само този?
 5. Единият вариант е след като изпратиш данните на php скрипта той да изпраща данните на мейла ти посредством функцията mail(), но трябва да имаш SMTP сървър на хоста ти. Другият начин е директно през POP3 клиент да се изпшращат но за това трябва потребителя на сайта ти да ползва някой подобен клиент.
 6. html принципно трябва да се използва само да се структурира документа.За украсяване е най-добре да се ползва CSS.С DHTML естествено че може да се направи подобно ротиране на снимки, като се използва Math обекта в JavaScript за да се генерира случайно число и съответно да се покаже случайна снимка.
 7. abozhilov

  HTML редирект

  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd"> <html> <head> <title>NewDocument</title> <style type="text/css"> html, body { margin: 0; padding: 0; height: 100%; overflow: hidden; } </style> </head> <body> <iframe src="http://www.abv.bg" frameborder="0" width="100%" height="100%"></iframe> </body> </html>
 8. abozhilov

  HTML редирект

  Правиш един инлайн фрем 100% x 100% като махнеш на фрейма бордера, и занулиш дефаултният маргин падинг на документа и просто зареждаш страницата във фрейма.Ако не можеш да си напишеш кода, ще го напиша.
 9. С администраторски панел.Правят му панел в който може да добавя редактира и изтрива новините записани в БД. Ако ти е интересно какво представлява администраторският панел може да си регистрираш на страницата на wordpress един блог и да разгледаш панела.
 10. Не е само 6 аз стигнах до: 28 496 8128 Но явно трябва да се направи по бърз алгоритъм за да се намерят още перфектни числа.
 11. В грешка сте за това че няма по голям делител от квадратният корен на числото. Една проста проверка. sqrt(16)=4; 16%8=0; По скоро няма по-голям делител от n/2
 12. MR_DUDE мерси за поправката, наистина за заделянето на памет имах съмнения че е правилно това което написах.Честно казано това ми е една от първите програмки на C++.Не знам дали ще е правилно да се заделя памет за 10000 елемента в масива както го е направил, по добре е според мен да заделя точно за дължината на масива.Може да си кажеш твоето мнение по въпроса. Не разбрах обаче защо не е добре да печатам директно от цикъла в който попълвам масива.Съгласен съм че моя вариант е 10 итераций+10 проверки но и твой вариант се извършва на 20 стъпки с печатането. Оптималното решение според мен е да се върти цикъл до n и да се попълва масива едновремено отляво надясно и обратното, и след това с още един цикъл да се печатат цифрите в масива, така стъпките стават общо 15 за n=5 и я няма условната конструкция.
 13. Според мен нямаш нужда от втори цикъл, ето как аз бих я написал тази задача. #include <iostream> #include <conio.h> using namespace std; int main() { int n,x,i; cin>>n; int a[n*2]; x=0; for (i=1;i<n*2;i++) { if (i>n) { x+=2; } a[i-1]=i-x; cout<<a[i-1]; } getch(); return 0; }
 14. Така е дори на много места използват точно твоя метод или директно с pre таг или с white-space: pre;Не знам ти как си си нагласил редактора но аз лично не обичам хоринзонтални скролове и съм го нагласил да прекъсва дългите думи и редове.Аз лично ако трябва да се съобразявам със стандарта за който ти спомена бих направил един бутон и бих отворил един попъп в който да изобразя само кода, така дори и да има скролове няма да нарушават цялостният дизайн на страницата.
 15. @darkterminal това е решение на проблема, но ако трябва аз лично да правя подобно нещо не бих пуснал хоринзонтален скрол защото е много неудобно за четене.Най-доброто решение е word-wrap: break-word; но за съжаление само ИЕ го признава.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...