Премини към съдържанието

georgi 76

Потребител
 • Публикации

  14
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за georgi 76

 • Титла
  Потребител
 • Рожден ден 10.07.1977

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  SOFIA

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://
 1. georgi 76

  Music Idol тръгва (отново) по bTV

  ИВАН АНГЕЛОВ ОТ АЙТОС Е... НОВИЯТ MUSIC IDOL-2 !!! Иване ние всички те обичаме и сме с теб! Ти си човекът. Tи си нашият MUSIC IDOL-2 !!!
 2. Lestath приятелю карай и без звук ...какво толкова ще му мислиш! Те хората пари за тишина дават,а ти си тръгнал да се притесняваш,че нямало звук на твоят компютър ...
 3. Бих искал да попитам най-вече администраторите на този сайт "KALDATA.COM" ако може да ме насочът или дадът някаква информация или да ме информират тук към темата ако има такъва разбира се(вече отворена) за протестът,който ще се проведе на 22.03.2007год;.Просто въпросът ми е тук към всеки дали вече има подета дискусия на тема в подкрепа на "БЪЛГАРСКИТЕ ТОРЕНТ ТРАКЕРИ" !!! Аз лично съм един от многото хора,който имат акаунт в ZAMUNDA и oт вчера вече знам,че ще се проведе протест в София.А също така бих искал да попитам всеки тук вчера,който е гледал предаването на Милен Цветков по Нова телевизия относно за този проблем,какво мисли и как преценява мненията на всички учасници от телевизионното предаване,относно тази ако мога да я нареча повече от абсурдна ситуация !!! P.S. Благодаря ви предарително за мненията,преценките и отговорите.
 4. Здравейте на всички,който сте и вие,като мен част от този толкова великолепен и прекрасен сайт.Аз лично следя това,което става в нашата мила и родна и бедна държаваца и по-точно в последните няколко месеца с така наречените "български" торет тракери/сайтове и абсурдната показна акция на ГДБОП. Не мога е не искам да приема факта,че това се случва днес в 21 век в България,но реалността тука в нашата страна е много по-жестока и потискащо мрачна.Защо трябва и нужно ли е да се ограничава нещо,което е част от един световен лично за мен генеративно жив пък и защо не(аз бих го нарекъл) синтетичено-дигитален, реално и постоянно развиващ се организъм какъвто е интернета по-цял свят в световен мащаб.Аз занам,че и тук в този сайт се обсъждат теми,както например спирането на DATA.BG и истинските причини за ставащите неща,който се случиха в последните няколко седмици с ###### : BOL.BG: AVATARBG и още много други торет тракери.Но,защо властимащите тук се опитват да спират или ограничават нещо,което ако не в България то поне може да се намери в чуждестрани торен сайтове и то пак благодарение на интернет мрежата.Аз разбира се съм един от многото възмутени и до извесна степен разочаровани хора наблюдаващи нещата с целият този безкраен абсурд разиграващ се тук и сега в BG ?!? Но благодарение на интернет мрежата аз мога да си сваля любимите музикални стилове и групи,където в България никъде и никога не могат да се намерят легано.Аз не знам дали тука в KALDATA.COM се обсъждат например теми с по специфичен музикален привкус,като например музикални стилове от рода и dark-wave,gothic rock,industrial,punk,soft dark и много други.А също бих искал да попитам всеки,който има мнение по въпроса относно за този тип торен тракери за,който е нужна така наречената "покана"?!? Как и по какъв начин се получава.Как и кога човек може да разбере,че е получил нужната покана към даден торен тракер,като например:DEMONOID или ARENABG.И защо трябва да има в такъв случай така наречената"покана" след,като един за мен лично много добър торент тракер,като PIRATEBAY.ORG e без "покана" и не налага (според моите лични наблюдения) някакви ограничения на потребителите. P.S. Знам,че това,кото съм написъл,като мнение е малко по-нетрадиционно за този специализиран форум,но аз лично смятам,че ще ме разберете напълно и правилно за,което предварително ви благодаря на всички за вашите мнения и генерални изводи. С поздрав Георги.
 5. Бих искал да попитам ,че от няколко дни не ми се отварят някои страници в интернет.Защо и каква е самата причина при положение,че връзка ми с нета е много добра.Ако трябва да опиша по-накратко причината е следната! Някои станици ако реша да ги отворя просто в момента,когато се заредят в очакване да се отворят на самият монитор не се появяват нищо?!? Просто на монитора не се появява нищо и си остава бял екран.При положение,че отдоло е показано,че е заредена и изпълълнена адресната функция на деден адрес?!? Разбира се това е само при някои адреси в нета.Бих искал да разбера ,защо така ми се получава и каква е причината в този поблем !!! Само бих искал да допълня,че от интенет клуб или от друго място нямам никакъв проблем с отварянето на точно тези страници.И дали проблема е в интернет доставчика или домашният ми компютър.
 6. Бих искал да запитам всеки,който позва системата NERO дали има проблеми,като например:Когато искам да кача песни на изпълнител или група на обикновенно CD първото,което ми прави впечатление е,че след,като отида на папката с пените първото ,което забелязвам те не ми излизат за да ги адвам(ADD),но следователно след ,като по-доло посоча с мишката надписа all Files ми се показват всички песни,но като ги заобградя в син фон и реша да ги ADD защо ми се получава следният надпис?!? Cannot add file. Reason: The File format is not supported. Continue displaying details about invalid files? По-странното в случая е,че песните,който съм си качвал на диск сега пак ми изписва този надпис?!? Възможно ли е проблема да идва от някаква финна настройка или навярно това е някакъв по-сложен проблем?!? Знам,че има и други програми за записване на CD и DVD,но все пак бих искал да разбера ,защо така ми се получава след,като до преди няколко месеца нямах такъв проблем?!? P.S. Само бих искал да отбележа,че сега в момента съм свалил NERO-6.6.0.16.exe ,a преди време изпозвах NERO AHEAD от,която бях много доволен.
 7. Тип централен процесор : AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2600+ Дънна платка : Albatron K8X250GB Pro / Biostar K8NHA-M (Grand) / K8NHA Grand / K8NHA Pro / iDEQ 200P/210P / ECS nForce3-A Чипсет на дънната платка nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer Системна памет 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) Видеокарта RADEON 9200 PRO Family (Microsoft Corporation) (128 MB) Звуков адаптер Realtek ALC655 @ nVIDIA nForce3 250 - Audio Codec Interface Дисково устройство ExcelStor Technology J880 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Оптично устройство TSSTcorp CD/DVDW SH-S162A Това са ми компонентите на компютъра.
 8. Ами преди време носих компютъра за да го почистят имаше много прах насабран точно около самите перки и се чуваше по-силен шум от обичайното.Доколкото ми казаха от самата фирма всичко друго си е нормално и добре работещо,но?!? След време дори забелязах,че когато седя и прочитам от нета пресата или си чатя с някого за тези две седмици имах също и два-три инцидентни случайя в,който самият ми компютър се изключи от самосебеси без каквато и да е причина?!? Изпозвам най-редовно за почистване на вируси системата NOD-32. Започвам да си мисля това да не е някакъв вирус(макар и в някаква първоначална форма на зародиш),но и не скривам факта,че постоянно си свалям филми и музика от нета.А що се отнася до записвачката не скривам и там свойте собствени притеснения,а те са също не по-малко основателни! Тоест макар и купена само допреди два месеца и работеща без проблемно разбира се с името на фирмата Samsung(не искам ни най-малко да правя реклама на тази фирма) до преди няколко часа направих следният експеримент,тоест дисковте с музика и филми не можеше първоначално да ги прочете или по-точно само някой от тях.Следователно след,като забързах дисковете със суха копринена кърпа и опитах отново ефектът беше разбира се много по-добър,но съмненията и притесненията във мен самият си остават категорично на 100%!!! Бих искал да попитам всеки един тук от форума следният въпрос,а той е:В такъв случай трябва ли да преинсталирам отново програмата с,която е нагласен да работи компютъра ми с тази записвачка или всичко идва от процесора и може би и от не до там(съмнявайки се в не добре почистените вентилаторни перки).Още веднъж приемете мойте извинения за не дотам точната и не толкова подробна информация.Ако трябва да си призная да има още много неща,който не са ми ясни и затова се опитвам макар и с тези по-примитивни по-дълги обяснения от моя милост да бъда колкото се може по-точен и изчерпателен.Благодаря предварително на всеки,който реши да ми пише за мненията,препоръките и съветите. Георги.
 9. Бих искал да попитам всеки тук,който има,като моят проблем,а той е следният:От няколко дни забелязам,че ако се опитам да си пусна CD на певец,група или изпълнител ми се изключва компютъра на цяло,тоест все едно е изключен от контакта?!? Следователно,като натисна отново бутона старт стартирайки отново самият компютър и опитам отново да си пусна същият диск ми тръгват песните.Бих искал да отбележа,че самата записвачка е купена преди два месеца и е нова(в гаранция).До колкото успях да се информирам по този проблем с мой познати мнозина от тях ми казват,че самият проблем идва от пренатоварване на самият процесор! Бих искал да запитам всеки,който реши да ми пише каква е от тук нататък алтернативата за решаване на този проблем. Благодаря предварително на всеки,който ми пише и отговори по тази тема . Георги.
 10. Благодаря на всички,който до тук ми помагат с отговорите,мненията и съветите,който получих от всички вас за този мой така належащ актуален проблем! Ще очаквам тук в този форум нови мнения,съвети и препоръки от всеки,който ми даде отговор или реши все пак да ми пише относно мойте въпроси поместени тук. БЛАГОДАРЯ. Георги.
 11. Добре щом,като е при мен самият проблем какво от тук нататък да направя след,като имам нова регистрация в ICQ-то с нов номер,парола и име!!! Moля всеки,който знае повечко по-тези мой проблеми,(който съм написал по-горе в два от публикуваните по-обширно от мен въпроси) нека ми пише ще очаквам вашата помощ,мнения и съвети за,което ви благодаря предварително. Георги.
 12. Бих искал да допълня още към този проблем относно ICQ-то,че когато си пиша с човек отсреща,тоест общувам ми се получава не само първоначално надписа,който бях написал в първото си запитване(по-горе) гласящат следното предупреждение: "Your ICQ# is being used on another computer"!!! Следователно след,като затворя този надпис и се опитам да изпратя следащото ново написано по-време на чат запитване към събеседника ми отсреща се изписва надпис,който гласи следното:"Failed to send that message:Failed to send the massage.Please try again later.If you are still experiencing difficulties please refer to the ICQ help center at www.icq.com/help info number 0703",което следва,че самата програма ми се изключва или блокира??? Следователно този процес ми се повтаря от няколко дни,а старата регистарция съм я закрил както държа да отбележа,че съм си преинсталирал самата програма ICQ5_1setup.exe отново в компютара си.Бих искал също да попитам възможно ли е тези чести моменти да се случват именно в етап,когато е пренатоварена мрежата за потребители без значение часът и времето.Също държа да отбележа,че поговорих с хора заниващи се с компютри и повечето ми казват,че с такъв проблем не са се сблъсквали досега!!! Още веднъж благодаря на всеки,който ми помогне и ми пише относно този мой проблем. Очаквам вашите мнения и отговори. Георги.
 13. Здравейте тук на всички,който са регистрирани oт по-дълго време! Аз съм Георги и точно сега се регистрирах тук.Много се нуждая от помоща на всички,който са запознати по-подробно с програмата ICQ5_1setup.exe, a пък имат по-подробни познания,относно самото ICQ .От няколко дни имам проблем и това доста ме тревожи,защото изпозвам ICQ-то всеки ден,а самата причина ще се опитам да ви я обясня колкото се може по-кратко и ясно.Изпозвам тази програма с цел кореспонденция от цял свят си пиша с хора,но от няколко дни започна така ненадейно да ми се появява надписа: "Your ICQ# is being used on another computer". Така по време на самата кореспонденция самата програма сякаш блокира или незнам как да го опиша по-накратко се самоизключва и това за мен е твърде неприятен момент.Мой приятели ми казаха да направя нова регистрация за,което ги послушах,но този проблем продължава,като се има предвид,че си смених паролата и номарера,следоватено закривайки си старите данни от първата регисрация.Но този проблем уви пак продължава???Признавам си,че не съм много на ти с англиският език,но следователно от тук нататък ми се появява едно обяснение,че съобщението не е пристигнало до човека с,който си кореспондирам и затова е най-добре да опитам отново за ,което от тук нататък самата кореспонденция пропада изцяло.Ще очаквам тук вашите отговори и помощ за,което ви благодаря предварително.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.