Премини към съдържанието

DeadSmurf

Потребител
 • Публикации

  1798
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

44 Добра репутация

Всичко за DeadSmurf

 • Титла
  Скоросмъртница
 • Рожден ден 28.09.1989

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  София
 • Интереси
  Животни, книги, медицина, концерти.

Контакти

 • ICQ
  230601517
 • Интернет сайт
  http://www.erihon.com/

Последни посетители

21134 прегледа на профила
 1. DeadSmurf

  Проекти на "Dream Team" в процес на работа

  Айде де, откога тъ чекам. Имаш и един хитър потър даже да ми връщаш Ари да оздравея и ще се събереме, че и Трамвая от колко време горкия не мое се стиковаме за бири....
 2. DeadSmurf

  Дискусии: Любовни романи (Част 5)

  Bullshit story, bro! Няма такова нещо, да Артемис наистина я било гнус да го докосне, затова го пипнала с пръчка през която му инжектирала нещо за безсмъртие, дали обаче е нечия кръв не помня. Прочети оригинала. А колкото до преводаческото своеволие, думи нямам. Едно е да приведеш езика на автора в благозвучие със родния ти, но съвсем друго е да променящ историята.
 3. DeadSmurf

  Дискусии: Любовни романи (Част 5)

  Нененене, Зарек бе дарен със статута и силите на полубог, защото се ожени за Астрид. Каква кръв на каква богиня, той дори не е истински DH...
 4. DeadSmurf

  Проекти на "Dream Team" в процес на работа

  Добрутру диванета, отдавна не сме се виждали. Радвам се да ви видя живи, здрави и все така мрънкащи Сънчо, как те не е срам да си смениш телефона и да не кажеш! Я да се обадиш скоро, да метнеш някоя глава за превеждане, че само четене на английски и мозъка съвсем ми се разкашкал - нищо не помни от преводи...
 5. DeadSmurf

  Лексикон на форум "Любовни романи"

  Пепи, извинявай, ама отдавна не съм влизала та те забавих сериозно 1. От Пратчет точно сега не се сещам точен лаф, но имам любими моменти като разговора за мъжете между Есме Вихронрав и Леля Ог. 2. Не, нямам достатъчно воля и си ми личи 3. Страх е силно казано, но определено имам здравословна доза респект към някои животни и не понасях пълзящи насекоми. Чрез кастриране и добре организирани приюти, както в Германия, където животните живеят цял живот спокойно. Каквото няма разплодна стойност или не е предвидено за разплод - под ножа, гарантирам, че живеят по-здрави и по-дълго. 4. Надявам се спокойна и в пътуване, но дали, ще видим. 5. Искам си мъжа, семейството ще ми трябва по-натам. А ако имаш предвид буквално за раждането - не знам, мисля, че по-добре бих се справила, ако не го мисля и него, дали няма да припадне да си строши главата на плочките Значи сама.
 6. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  Yris, Lover unleashed е девета поред, Lover mine е осма, Father mine е част от инсайдърския гайд. milenaka, V и Butch са много близки и затова историята в 4та книга е толкова оплетена, но следващата е за V и Jane.
 7. DeadSmurf

  Лексикон на форум "Любовни романи"

  Здрасти Стас 1) Всеки е имал и има своето очарование, замисля съм се доста често "какво ли би било, ако живеех като някоя от героините в тези романи?" След което ставам практична, като се замислиш за силното класово разделение и липсата на елементарни удобства... Но в крайна сметка установявам, че бих могла да се примиря с почти всичко от онова време, освен липсата на толкова богат избор от книги, лошата медицина и личната свобода на жените, независимо от коя класа. Е и хигиената малко ме безпокои, особено, ако не можеш да си я позволиш... Та може би все пак предпочитам сегашния удобен, улеснен свят, с многото си технологии и свободен достъп до информация и относителното равноправие между половете. Да не говори, че без Киндъла си не излизам никъде 2) Харесва ми като звучене, може да звучи достатъчно груб при желание, но е всъщност много мелодичен. Смятам, че би ми "отивал" 3) Уча ветеринарна медицина, както смятам и с нея да се занимавам. Но не мисля, че се целя към преуспяване, или по-скоро за мен то би се изразило във финансова сигурност, която ще осигури едно спокойно семейство, чистото удоволствие от това професията и хобито ти, личните ти интереси да се припокриват в едно. Смятам, че е достатъчно. 4)Ако наричаш ските екстремни - да. Но бих искала да пробвам пара или делтапланеризъм, въпреки, че имам страх от високото.
 8. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  Аз искам да споделя, че преди три дена на 29ти излезе Lover Unleashed, която е 9та поред за Братството. След като си препрочета пак поредицата, я захапвам и ще докладвам!
 9. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  BellaBass, а има ли го целия превод на Incider's guide-а? Или е частичен?
 10. DeadSmurf

  Лексикон на форум "Любовни романи"

  1) Мииии отдавна, покрай един познат, който отдавна се отцепи, по мои спомени нещо даже тогава помагаше на Кал с развитието на сайта. 2) Не се сещам за нищо конкретно подобно в момента, но може би... "задълбочени вечерни дискусии по разнообразни теми, над чаша питие с любимия". 3) Не знам още, но поне две, да си само дете е ужасно. 4) Силно казано, аз се описвам като агностик. Ами, Epica, сега в Събота, избрахме го защото групата е страхотна и както се изрази една приятелка "ама аз след това повече няма да слушам Nightwish!" пък и кака Симоне Симънс оставя зад себе си лиги
 11. DeadSmurf

  Лексикон на форум "Любовни романи"

  1. Име. Имаш ли прякор/и, галени имена? Разкажи малко за тях. -Ирина. DeadSmurf, без особен смисъл, но стар и познат в района. 2. Твоята снимка - Е профилната ми снимка. 3. Рожденна дата - 28 септември 4. Цвят на косата, а на очите? - На теория руса, на практика много тъмна. По едно синьо и зелено. 5. От къде си? - От София. 6. Имаш ли брат или сестра, а ще споделиш ли как се казва? - Двама братя, но са твърде малки за да ги споменавам тук. 7. С какво се занимаваш в момента? - Уча. 8. Семейно положение? - Обвързана. 9. Любими: цвят, число, месец, сезон? - Черно, 8, октомври, есен. 10. Пушач или непушач? - Заклет пушач. 11. Пиеш ли? А носиш ли (на алкохол или приятели)? - Пия, но предимно нося приятели 12. Любимо животно, а растение? - Кон, не обичам тревки и бурени. 13. Имаш ли домашен любимец...или саксия? - Котка и 200литров аквариум. 14. Каква музика обичаш? - Предимно рок и метъл, абе да е по-тежка ако може. 15. Любима песен, певица, певец, група, дует? - Само дует - Дует на цветята от операта Лакме, друго нямам. 16. Какви филми харесваш? - Сапунени, а и сериозни, но за тях трябва специално настроение. 17. Любим филм, актьор, актриса? - Анджелина Джоли. 18. Любима книга (посочи един роман и нещо встрани от жанра), автор, герой, героиня? - Ох, това ще е тежко... Те са много и цели поредици, но нека кажем... Малори - Антъни и Ейми Малори, автори бол, но примерно Павел Вежинов. Книга - Вещи в занаята. 19. Предпочитана медия - радио, телевизия, вестници или интернет? Обичаш да си информиран/а или те устройва блаженото неведение? - Аз на практика живея в блажено информационно затъм,нение. Единствено радио слушам, дори нямам телевизор. Хубав живот си е това. 20. Чужд език, който харесваш? А какъв знаеш? - Харесвам много шведски, но знам само английски и малко руски. 21. В кои държави си бил, а кои искаш да посетиш? - Никъде, все още, но бих започнала с европейските. 22. Хобито ти? - Да чета. 23. Девиза ти? - Аз знам. 24. За какво мечтаеш? - За голямо и сплотено семейство и професионални успехи за мен и близките ми. 25. От какво се страхуваш? - От собствения си мързел и слаба амбиция. 26. Песимист, оптимист или трезвомислещ реалист? - Реалист, старая се да бъда практична, затова отпускам с фентъзи и любовни романи. 27. Гордостта е? - Често от полза, но понякога е порок, който те спъва. 28. Държиш ли на думата си? - Старая се. 29. Латерна или добър слушател? - И двете. 30. Обичаш ли предизвикателствата? - В умерени граници. 31. Любовта е? - Нещо, за което работиш и което се гради трудно, но дава богати плодове. 32. Какво не би простила от най-близките си хора? - Пренебрежението и високомерието. 33. Опиши се с една дума. - Импулсивна.
 12. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  Пете, не си съвсем права, аз имам две хронологии - тази на авторката се базира на това дали засяга Dark hunter, Dream Hunter или Were Hunter, и съответно е разделена по този тип, а на второ място в оригиналната хронология. Аз имам всички 30 книжки (в тях броя и кратките истории) по хронологията от уикипедия и смея да твърдя, че е точна. Всичко прочетено досега се вписва съвсем точно, стигнала съм до 26та (за Страйкър). Ако ги искате имам всички на англе, в тхт и пдф (без 26, която е лит). Мога да ви ги дам. Данте и Пандора са много интересни не само като основна история, ами и като обяснение за някои основни правила при Were Hunters. Готиното на поредицата, въобще, е че всички са различни по характер. На мен много любима например ми беше историята за Зарек и Астрид, както и последващата й връзка с Валериус и Табита A имам въпрос относно Братството и последната книжка, която сте качили с останалите - в официалния сайт няма обявена такава книга Father mine, откъде я изкопахте и кой всъщност й е автора?
 13. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  Ако искате имам Братството на англе, мога да ви го кача и него някъде. А книжката за Ви е наистина сърцераздирателна
 14. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  Знам, чакам я с нетърпение A Dark-Hunter съм вече на 6та от 30 хронологично. Трябва да сваля и другите, които следват Ловците, ама не са завършени, BAD Company май ще е по-напред
 15. DeadSmurf

  Вампирите в любовните романи

  Здрасти, Бебо, разбрах, преди малко се чух със Сънчо. По-вероятно е аз да мина през Студентски, само кажи кога ти е изпита да не те тормоза преди него.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.