Премини към съдържанието

jipepe

Потребител
 • Публикации

  54
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от jipepe

 1. А дали е надеждна тази програма? Някой пробвал ли я? Моля споделете своя опит
 2. jipepe

  RQ: Помощ за ниво от Far Cry

  И аз на това ниво съм се мъчил повече от 30 пъти докато го премина. Просто трябва яка пукотевица по хеликоптера и се опитай да свалиш първо картечаря
 3. За мен отдавна хората говорят, че вечно съм без пукната пара, но аз със всеки съм готов да споря дали това е най-важно на света?! Живея на последния етаж в една мансарда точно под звездите, прозорецът е моята врата и аз вървя към тях и ги разпитвам. Дали след време тука под звездите в прозореца ще има светлина? Дали тогава пак ще слушат "Битълс" и вечните поети ще четат? Дали хазайката ще идва рано с виенска кифла, с каничка кафе и вместо да попита тя за наема ще се усмихне: "Спахте ли добре?" И пак ли ще звучи невероятно за някой, ако някой пак твърди, че имам най-голямото богатство един прозорец и безброй звезди. Почивай в мир ЧОЧО!
 4. Приятел, благодаря още веднъж за поканата!!! Сега мога да предложа и аз, ако има желаещи.
 5. Може ли една покана и за мен. Предварително благодаря! [email protected]
 6. jipepe

  Странен проблем с SE W900i

  Виж това http://www.myw900.lasyk.net/
 7. Н.Й.Вапцаров Песен Във гората - враг стаен. Във гората мрак и изстрел. Той лежи, лежи ранен и през тъпа болка мисли: "Право стреля. Ще умра - във гърдите ме улучи. Свърна в гъстата гора и избяга като куче. Старата не ще изтрай. Либето... ще ме прежали. Ще прежали, то се знай, но другарите - едва ли. Тя смъртта ми, е добра. И не жаля свойта младост, ала исках да умра някога на барикада... Мислех, с песен... но беда - право стреля и улучи. Ех, да имаше вода, а то в сух валог се случи... Поолекна ми... така... може би ще оживея?... Някъде шуми река и вода, вода се лее... Някъде картечен лай... Песни... нещо ме удари... Дай вода! Вода ми дай! Падам... дръжте се, другари!..." Във гората - враг стаен. Във гората - мрак и изстрел. Той сега е вцепенен и не чувства, и не мисли.
 8. Привет на всички! Моля, ако някой е с този модел да ми помогне за настройките MMS,WAPи Internet стъпка по стъпка На сайта на М-тел няма автоматични настройки за телефона, а със стандартните не мога да се справя.
 9. jipepe

  Вашето мнение за SE K600i

  Ariston, инсталирай си в компютъра програмката MyPhoneExplorer и ще видиш колко лесно се работи с нея. Трябва ти само дейта кабел и си готов. Можеш да я изтеглиш от http://www.fjsoft.at/
 10. jipepe

  Вашето мнение за SE K600i

  Привет на всички ! Вчера си купих от М-тел Sony Ericsson K600i на промоционална цена /69лв. първонач. вноска и след това 2 години по 12лв./, но това не е толкова важно. Просто искам притежателите на този модел да споделят своето мнение. Предварително Ви благодаря!
 11. jipepe

  RQ: Cinema 4D

  Виж тук
 12. За какво са ти сейфове? Играта е много лесна, просто я превърти
 13. Каква цена е този адаптер приятел ? И има ли значение, че не съм по кабел, а по Wireless?
 14. Моите вентилаторчета са смазани с машинно масло /за шевна машина/ и не съм имал никакви проблеми. Работят си перфектно. Иначе отлепваш лепенката, леко изваждаш гумената тапичка, капваш 1-2 капки масълце, на ръка раздвижваш перката няколко оборота, поставяш обратно тапата и му залепваш тиксо или лейкопласт и готово.
 15. Браво приятел и продължавай в същия дух!!!
 16. VIRTUAL DJ ще ти свърши работа.
 17. Приятел, виж дали това ще ти свърши работа.
 18. Виж дали ще ти свърши работа някоя от тези които намерих в google.com :bye:
 19. Избери си някоя отdownload.bg, мисля че ще ти свърши работа!
 20. Лично аз съм се регистрирал в mail.ru и братушките са описали много подробно как трябва да се направят всички настройки
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...