Премини към съдържанието

AXL

Потребител
 • Публикации

  288
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

4 Неутрална репутация

5 Последователи

Всичко за AXL

 • Титла
  Почетен потребител

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://
 1. AXL

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Какво си гледал бе,там ли беше?Аз бях по работа наблизо и се качих при един познат горе и гледах,после и доло слезнах! Вярно е че мятаха и вадеха,но униформените органи седяха и гледаха как банда глупаци им взима огражденията изпод щитовете,това бяха към 20 човечета,които полицаите можеха да са изпоприбрали още на първия половин час! Но не,те изчакаха,по скоро заповедта изчака да си тръгнат келешите , дето удряха и ритаха полицаите по щитовете (имаше и акива , които удряха с колена - това какво ти говори смехурко за дистанция и прочие?Аз ли трябва да уча някого как се изпълва и използва строй на униформени с палки и щитове?) и започнаха да блъскат и удрят викащите... Защо ги подкрепяш? Заради това че ги наричаха еничари? Сигурно,не би ме изненадал сибине... Тези , които не са били там,са видели една десета от това , което беше, защото имаше сигурно над 100 човека с камери и фотоапарати, чиито снимки са нежелани и неудобни! Имаше едни шестима жандармеристи , които удряха легнал човек с палките ,а 7 ги снимаше с камера - жандармерист?! Те защо бяха маскирани? Според вас... Защото са банда обучени а бои момчета,с много промити мозъци, които утре ще се приберат и ще се вайкат как са платени като чистачки ( цитирам полицай!!!) Защо си правиш труда да коментираш ,нещо,към което не сии грам компетентен? Престанете с тези мозъчни пр*дни,защото миризмата не се търпи!
 2. AXL

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Виж сега. Знам, че работиш в тази система,затова няма да приема мнението ти като обективно и безпристрастно. Съзнавам много добре вашите колегиални взаимоотношения и симпатии, но това разпръскване на хората и стигането им чак до цариградско шосе можеше да бъде предотвратено от твоите колеги,които седяха докато разни олигофрени им дърпаха оградите от ръцете и ги ритаха по щитовете?! Така ли се контролира ситуация? като позволиш на 20 човека да се изгаврят с теб , полсе те си тръгват и ти тръгвсаш на палка към останалите хора?! Какво ми обясняваш изобщо? Как искате уважение към МВР>? Поне някакво? Никакво няма,поне азс нямам ! С думата полицай немога да направя нито една връзка към думите смисъл,УМ,акъл,адекватност,разсъждение.....много са! И ме разбери! Аз не одобрявам келешите , коиуто мятаха бомбички и стъкла и камъни... Просто не одобрявам дебилния начин , по който полицията си свърши работата.... Дори и после по цариградско - твоите умни колеги виждаха кой им мята стъкла и камъни , виждаха кой чупи плочки по улицата,виждаха кой търкаля гуми и тн и тн.... обаче те просто си се разтичваха така,колкото да се поотдалечат малко хорицата с камъните и да избягат в парка и посел пак тея същите ти умни колеги да хващат който видят в парка.... Нито капка смисъл и логика, но аз поне съм свикнал да виждам това от полицията, в по голямата и част,но познавам и съм се натъквал и на много умни, добри и най-важното КАДЪРНИ хора,работещи в МВР,но те са рядкост... Жалко но факт.... ПС> ДимД,на повечето,да не кажа всичките жандармеристи ( професионални биячи ) им се виждаха само очите...Кажи ни защо?
 3. AXL

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Незнам цвете ли беше, лепенка ли , ма май беше цвете, нещо такова... Въпроса е , че беше мирно, а женицата получи тупалка в главата! Питах един полицай защо бият така,той като един редови полицай започна със " Аааа,ЪЪЪ,значи,налииии,аа попринцип,това, а майче,абе нали знете,колегите,така ,те ,ааа,нали,ааа за тях , ние не отговаряме,защотот нали,ъъъ ние така,сколегите,,ъъъъъъъъ Да... Никой ли не видя фанатаизма в очите им? Как биеха и се усмихваха ехидно?
 4. AXL

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Всички много знаете,но колко от вас бяха там? Тея същите , дето разкъсваха оградите и мятаха по полицаите,които седяха и гледаха, си тръгнаха всичките , до един , изнесоха се тея 20-тина най-върли пет минути преди да тръгне полицията! Аз ги видях със собствените си очи, защото гледах от една от сградите на площада! Вярно е , че прекалиха много, н о полицаите превишиха много правомощията си! Неможе да се отговаря на снежни топки с палки,защото след разделиха хората на площада,срещу тях се мятаха само снежни топки! Когато слезнах да потърся един познат видях как 7 полицая ритаха и удряха легнал (свален де) човек пред входа на радисън и го снимаха поне 10 души от които имаше и камери! Когато им викнах , защо го бият така, единия полицаи ми се усмихна и ми махна с ръка с жест, значещ ела ела... Как може да има толкова много кадри на протеста и да видят бял свят само 10-тина? Какво е това? Защо не показах по медиите как полицай бие жена,която се опита да му сложи цвете на щита и за това получи палка в главата? Защо никъде не показват как полицаите се смееха на хората и им се заканваха със злобна усмивка на уста? Не е ли редно сега в събота да им се прасне на полицаите по някоя палка,докато протестират? Всички знаем , че те са тези , които раздават удари с палки и взимат по 500 лева за това... Какви принципи,какви устои...
 5. AXL

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Такава информация има в нета!
 6. AXL

  14.01.09 Милост?!? Стига толкова!

  Ако някой незнае, продължението на днешните събития е когато се стъмни! В края на работния ден! <<<< Днес! >>>>
 7. Те и него май не са пропуснали А за изнасилванията и тн - никой неможе да предостави неоспоримо доказателство за някой конфликтен период през историята на човечеството, че не е имало и едно изнасилване... Несериозно е, както е и офтопик
 8. Ахххх... Ето такива платени измети съсипват етническия мир. За такива като тоя трябва да има концлагери! Явно това е нагледен пример за политиката на могъщата турция спрямо "булгаристан" За такива или екстрадация или бесило или нещо от сорта! Как изобщо позволяват на турска дирекция или министерство или каквото е там, да пращат тука учители и тн? Къде се намирате бе лекета такива... Срам ме е, че ги има такива в България! Докога ще се излагаме като най-големите дупедавци? На вас не ви ли писва от подобни развития на въпроси свързани директно и индиректно с турция?
 9. Ей, "момченце"... За този,както и за предшестващия го герб са били готови да умрат мнозина... При определена ситуация са щяли, при създал се конфликт... Знаеш ли колко хиляди души са си рискували живота и живота на семействата си за да пазят народа си,да пазят комунизма,комунистическа България, защото комунистическа България - това си бил ти , родителите ти и всички твои близки и познати. Не омаловажавам последствията от този режим,но приемете мама му стара, че в онези времена е трябвало да си на страната на някого и моля ви - не пренебрегвайте факта , че не сме били в особенно силна и стабилна позиция,че да си диктуваме сами при кой по-голям батко или кака да отидем... Защо се хабите да определяте време и период от милата ни изстрадала история,без да отчитате факти и ползи.. Изобщо, как някой може да си позволи мозъчната пръдня наречена мисъл,с която обяснява какво щяло да бъде инъче?? Кой си ти? Кои сте вие? Бог? Как можете да знаете?Неможете,хабите време,през което можете да сглобите нещо вкъщи и да изкарате някой лев Мой много близък приятел,бог да го прости, беше един от най-доверените и близки хора на батко ви Тошо.. Този човек,когато се чуеше Българския химн ставаше и не оставяше никой да остане седнал и с ръце не където трябва. Когато се кажеше нещо за България, той държеше и правеше така , че да е хубаво или нищо,защото България за него бе всичко... До края!! Не знаете и говорите,мърдате си пръстите без причина,може би защото на повечето от вас ви липсва личен живот,или поне не си го получавате достатъчно често. Имайте съвест и приемете , че и при царско и при аспарухово - при всяко време е имало и затвори и убийства и всичко... Никого не защитавам, не , простете - защитавам достойните хора,достойните Българи,които ги е имало винаги,при наличие на бедност,тирания,робство и ще ги има докато свят светува! България за вас трябва на първо място да бъде достойнство - ЧЕСТ.. Научете се да я приемате като такава,като ваша - борете се за достойнството и честта с които хиляди Българи,вашите и моите предци, са загивали за нея... И последно - хората са първо хора,после са в различен цвят, независимо дали е политически,расов и тн..
 10. хаха,как пък така от кои е ? Той,както и "Пре"преобладаващите са от тези..нали знаеш - мислените...Сещаш ли се или да го изшушукам? Тука гледам,гледам... Все същите настървени,объркани,сбъркани... Добре е че поне сте живи и опитвате още но не отричам, че сте в отлична форма и изглеждате прелестно! Но...сериозно,нека не се лигавим с турчин,помак и пр и пр и още пр. Погледнете се честно в очите и си кажете какво ще ви даде на вас един Ислямистки център тук - у нас? Някой, примерно може да даде някаква доза власт, но за чий,колко,има ли смисъл изобщо? - Няма! Нима някой може да се хване за сърцето и да си каже правичката пред себе си и пред съответно неговия си някакъв който го съблюдава отгоре - Не,тука терористи или свързани с тях няма да стъпят - честна мюсулманска ( ама от тея на добрите,праведните мюсулмани!). Защо българино коментираш и дъвчеш едновременно? Две действия,една свършена работа - загуба на време. Зщо не се откажете да П*рдите (с извинение към добрия тон!) с мозъците си и не направите нещо с живота си!? Оправете личния първо,че като ви гледам много от вас не излизате от свалки,флиртове и прочие сайтове за самотни пълнолетни! ПС чичковото как си? Единия кичур е за стригане,знаеш кой , нали?
 11. Ха-ха-ха! Не искам да наблягам на това, колко малко познавате проблема всъщност. Искам да обърна внимание на членовете на стадото, които смятат за ненужна "Българската" армия. Няма да се обръщам към тях конкретно. Искам само да вмъкна за хората с така да го наречем по-неутрално мнение, че простият човек осъжда това , което не може да разбере. Колко от вас знаят смисъла на офицерското звание? Да, вярно е , че има доста кадри в българската армия, които изобщо не ги сърби за какво се намират там, но този въпрос винаги трябва да остане принципен, съпроводен естествено и с необходимите мерки за подбор. Никой от вас , няма правото да критикува по въпроса за числеността на армията! Никой! Малко офф... Морфи, надяваш се да изпоизлезнат в пенсия ли? Не искам да злобея , но и така нещата няма да се променят за образи като теб
 12. ОФФ... Хаха... Морфи , много добре знаеш, че нищо не зависи от турският офицер!!!
 13. Хаха, мятайте се още на гърба на американците , ругаейки ги на "световен полицай", но ще дойде един ден , когато каквото каже китаеца , това ще става. Те са най-хитри - траят си и си събират, докато един ден ще имат възможността да вземат каквото си поискат и никой няма да е в състояние да ги спре. Нищо чудно 3-тата световна война да е между китай и света. Всички адски много се заблуждавате...
 14. Замисли се... По западните държави, преди колко време е въведена системата с хартиените торби, говорим главно за хранителните магазини? Всяко стадо си има мърша и винаги ще има хора , на които им преставлява трудност да отидат до кофата с опаковката от вафлата и да я изхвърлят.
 15. AXL

  Косово обяви независимост

  Как не те е срам да драскаш подобни глупости бе dimd...? Ей , имах те за здраво мислещ , но явно съм гледал погрешно на теб. Какви братя са ни сърбите на нас бе? Какви? Че от както са свободна нация , нито за момент не са отпускали вечно стиснатата си в юмрук ръка, с издаден нагоре среден пръст, насочерна именно към нас. Заради твойте братя сърбите , знаеш ли колко народ е изгнивал по занданите , само защото е твърдял , че той , дядо му, баща му и децата му са БЪЛГАРИ. Примерите са стотици - известни и неизвестни. Заради твойте братя сърби , в македноия ни сочат като прокажени и ни мразят, само и единствено защото ги е страх от нас, а този страх е насаждан от както бе измислена македонската нация с главното участие на твоите братя сърбите? Македонците на са ли измислен етнос? Още когато Раковски отива за помощ при свободните ти братя сърби , те започват да кроят срещу него и срещу българският народ. Тези твои братя... Да отричаш тези неща е безумно и безрасъдно, защото заради "братята ти" сърби , са умирали българи. Как не ви е поне капка срам да сипете тази нелепа идиотщина, за това как видиш ли , те ни били братя , ние трябва да се застъпим за тях и тн. Да страдат , да се пържат в собственият си сос, който те от над 100 години овкусяват. Хора , като теб не заслужават да имат право на глас! Накъдето и да се завъртя - Евтини продажници...
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...