Премини към съдържанието

марги

Потребител
 • Публикации

  352
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

2 Неутрална репутация

1 Последовател

Всичко за марги

 • Титла
  Почетен потребител
 • Рожден ден 8.01.1963

Информация

 • Пол
  Жена
 • Град
  някъде там.....

Контакти

 • Skype
  deyzi_m
 • Twitter
  deyzi_m
 • ICQ
  365546610
 1. Здравей, fringe! Не разбирам какво влагаш в "каквото и да е", но няма как да говори за религия, която не съществува. Освен ако не приемем, че знае, че след 5/6 века ще се появи подобна религия.
 2. Не е възможно Иисус да говори за исмаиляните и за ислямската религия, защото тя се е появила няколко века по-късно. И християнството, и мохамеданството стъпват върху Стария завет, т.е. коренът им е общ.
 3. "Агора" - много хубав филм. Заслужава си да се види от всеки, който не търси само забавното.
 4. Направо настръхнах! Идеален начин да те следят непрекъснато, а и да си играят с човека, както си поискат! 1984 май става реалност!
 5. Явно не съм толкова покварена, защото веднага открих 7. На моята възраст???!!!!
 6. марги

  Всичко за марихуаната

  Mithu ме изпревари, но и аз, като гледам как пишеш, съм убедена, че не ти е навредила. Лошото е, че в това е бягството от действителността на вашите поколения. А последствията ще ги усетиш след години - чела съм за много хора на изкуството, които я използват за вдъхновение, но винаги се е достигало до отклонения (не здравословни, а по- скоро психически, в социалното общуване) В по-предишен пост някой беше писал колко е готино да се напушиш с приятели и да се смеете на дупка в стената... - мисля, че няма смисъл от коментар.
 7. Пак е същото - нарушение на периферното кръвообращение. Специално за краката, може да има и притиснат нерв, който да оказва влияние.
 8. Не му е еврейско името, пък и как да вярваш на нашите медии?! Как да не се въоръжи, щом като живее в Бруклин?
 9. Навсякъде се използва Windows /поне за сега във фирми, предприятия, учреждения/, защо в училище да се учи Линукс, като не може да се прилага. А едновременното битуване на двете системи е невъзможно - в едно училище няма толкова компютърни зали.
 10. Макар и със закъснение, но съветът ми е да седнеш и сам/а да си го направиш, защото, ако сега не се научиш да го пишеш, все ще искаш другите да ти помагат. Това е най-елементарният текст за писане.
 11. Няма такъв вид език. Не е точно жаргон, защото той е характерен за определена група от хора, а на улицата се движат и разговарят много хора, принадлежащи към различни групи. Може би е разговорен.
 12. Къде се загуби момиче :)

 13. Да, попитах го. Заплатите им са от 3 500 евро нагоре. Но ако твърдиш, че нашите учители са некадърни, не съм съгласна.А кога тези учители да се развиват, когато трябва да работят за насъщния си? Клас квалификациите им знаеш ли колко струват? Моя приятелка завърши 3-та квалификационна степен и и струваше повече от 1200лв. Как се спестяват тези пари, когато имаш и две деца ученици? Точно затова твърдя, че трябва да се увеличи на 5% дела за образование. Би следвало учебниците за учениците да са безплатни поне до 7 клас, а всички останали да са максимум по 3-4лв. В момента учебниците за 6-ти клас на сина ми са 180лв. Отделно помагала, тетрадки и т.н. Каква заплата трябва да получава човек, за да изпрати на училище детето си така, както трябва? А когато са две?
 14. Не мога да ги преброя, но при всички обстоятелства са повече от 5000, като не включвам учебна литература. Няма по-голямо удоволствие от това да седнеш/легнеш с книга в ръка и ... заспиш (майтап бе, Уили!) т.е. да си оползотвориш свободното време. В последно време ми се налага да чета някои електронни варианти, но усещането не е същото (поне за мен).
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...