Премини към съдържанието

Kullanim

Потребител
  • Публикации

    5
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за Kullanim

  • Титла
    Новобранец
  1. Дъното ми е, Асус P5GD1 а аудиото Рилтекско, вградено на дъното: Realtek ALC861 8-channel CODEC with Jack-sensing and Universal Audio Jack(UAJ), S/PDIF out interface. Проблема е следния: При включен микрофон, чувам шум в слушалките или пък се чуват звуци, но при опит за саунд рекординг резултата е нулев.Когато позвъна на echo123(тестовия телефон на skype), не се прави запис на гласа ми, а от доло ми казва, че микрофона е мютнат.Същото, е и положението, с вградения саунд рекордер на Windowsa. В Saund and Audio Device >Voice>Test hardware минава без да
  2. Пробвал съм с ресет на биоса.При различните промени пробвах и всеки един от портовете по-отделно но за съжаление резултатът беше нулев.Флашката и ресивъра си вървят и на този комп но чрез pci>usb което в дадения случай е доста неудобно тъй като клавиатурата се разпознава чак при зареждане на ос-а. А волтметър наличен нямам но щом диода не светва мисля, че е излишно от подобни процедури ясно е , че поради някаква причина ги няма 5-те волта.По-дъното не забелязах да има нещо раздудо или нагоряло няма и издраскани писти.Явно проблема с писане тук трудно ще бъде разрешен. Благодаря на всичк
  3. Действително няма нужда от драйвери въпреки, че и това опитах. Night Raven:Пробвах на disable но резултата беше пак същия. Проблема явно е хардуерен щом диода на ресивъра не светва.Той би трябвало да може да се включи още при самото зареждане на биоса. Интересното е ,че ОС-а си открива контролерите и хъбовете.А 5-те волта по-някаква причина не достигат до самите портове.Както написах в горния пост джъмперите са си по-местата.
  4. Имам проблеми с usb портовете, и по-точно не могат да разпознаят у-ва вързани към тях.До момента съм пробвал с една флаш-памет и usb kbd-mouse receiver.Диода на ресивъра си седи на офф а флашката не разпознава. С WindowsXP-SP2 съм.Флашнах биоса,дори преинсталирах Windowsa. В Device managera няма питанки а при проверка на usb контролерите и хъбовете изписва, че всичко е наред. Настройките на Biosa са ми USB Function - Enabled Legacy USB Support - Auto USB 2 Controller - Enabled USB 2 Controller Mode - HiSPeed При рестартиране на pc-to също не се откриват грешки. Initializing USB
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване