Премини към съдържанието

iveta7

Потребител
  • Публикации

    2368
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

97 Много добра репутация

Всичко за iveta7

  • Титла
    kaldata пристрастен

Информация

  • Пол
    Жена

Контакти

  • ICQ
    0
  • Интернет сайт
    http://

Последни посетители

18657 прегледа на профила
  1. iveta7

    Търся рецепта за...

    Ето тук намерих една рецепта.Пробвай и кажи кажи резултата после.Успех.
  2. iveta7

    Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

    Гъбена супа,кюфтета,пържени картофи,сиренце и домашна лютеница
  3. iveta7

    Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

    Спагети с пилешко и гъби
  4. iveta7

    Какво сготвих в моята кухня / авторска тема /

    За закуска ето това: Ето и рецептата.Много е вкусно. за пълнежа: 250 г кълцано свинско месо без мазнина 150 г праз нарязан на ситно сол, смлян черен пипер 2-3 с.л. зехтин 30 г кашкавал За пърленките: 250 г пълнозърнесто брашно (+20-ина за доомесване) 1 ч.л. сол 1 яйце 1 с.л. зехтин 150 г кисело мляко 1 с.л. сода за хляб масло за подмазване на тигана и намазване на пърленките. сухи подправки по избор за поръсването им. Запържвам в мазнината месото и праза до омекването им. Посолявам, добавям черния пипер и разбърквам. Оставям настрана да изстинат, след което рендосвам на едро отгоре кашкавала. Разбърквам добре.Погасявам содата в млякото и от всички продукти замесвам тесто. Разделям го на 12 топчета и го оставям за окло 10-ина мин да си почине. Върху набрашнен плот разточвам всяко топче на кръг с диаметър окло 20 см и дебелина около 1,5 – 2 мм. Слагам плънка в единия край, като я разстилам на по- голяма площ. Прихлупвам с другата част. Притискам с длан отгоре, за да се слегне и стане на плоска питка. Печа в подмазан с масло тефлонов тиган (може и на сач) от двете страни. След изпичането, докато са топли ,отново ги намазвам с масло от двете страни. Поръсвам с ронена чубрица, сминдух. От сайта mama-gotvi.org.Благодаря на авторката за рецептата
  5. iveta7

    Какво ще готвите днес?

    Месни вързопчета на fedora,зелева салата,ягоди за десерт и за утре бутер банички
  6. iveta7

    Какво ще готвите днес?

    И за днес: - мусака от тиквички,салатка и крем с ягоди за десерт
  7. iveta7

    Странни плодове и зеленчуци

    Черен чесън lifestyle.ibox.bg
  8. iveta7

    Skype за мобилния ви телефон

    Добре,всичко безплатно ли ти е,ако си свързан с Wi-Fi?Обаждания,съобщения?
  9. iveta7

    Какво ще готвите днес?

    Малко индийска кухня и отчет -пиле брияни,топла зелева салата,някакви полуготови индийски неща,райта с краставици
  10. iveta7

    Последният филм, който гледах...

    Secret Window / Таен прозорец (2004) Интересен,държи те в напрежение през цялото време.И все пак очаквах повече...
  11. iveta7

    Какво ще готвите днес?

    Понички с мед,ветрило от патладжан с домати,пушено свинско филе,кашкавал и подобна на тази салатка с маруля.
  12. iveta7

    Какво ще готвите днес?

    Панирани гъби и някаква измислица от свинско месо,патладжани,доматено пюре,лук,моркови,кисели краставички и гъби
  13. iveta7

    Последният филм, който гледах...

    Dear John / С дъх на канела (2010) Много ми хареса.Не съм чела книгата,но ако я бях, сигурно нямаше да съм на същото мнение за филма. Заедно с "Тетрадката" ми въздействаха по еднакъв начин. Хубава историйка,ако обичате драми и романтични филми го гледайте!
  14. Трябва ми и на мен една покана.Ще съм много благодарна... iveta7@abv.bg
  15. iveta7

    Какво ще готвите днес?

    Направих много неща зелева салата с майонеза златни гъби по тази рецепта панирани червени чушки с корнфлейкс сочни ребърца на Маги (някакви нови,пекат се в плик) и тестени топчета със сирене и кашкавал (нещо като тутманик стана) за десерт има от вчера чийзкейк с горски плодове
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.