Премини към съдържанието

bigiadri

Потребител
 • Публикации

  894
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

1052 Жестока репутация

1 Последовател

Всичко за bigiadri

 • Титла
  kaldata приятел
 • Рожден ден 29.07.1952

Информация

 • Пол
  Мъж
 • Град
  Пазарджик
 • Интереси
  изкуство,техника,компютри,фотография,психология,политика,музика,

Последни посетители

4339 прегледа на профила
 1. Красиво! Красотата ни облагодарява и ни прави ПО-УМНИ! Навремето в рицарските времена, ковачите поставяли тънка ламарина точно там ,където е сърцето и ако стрела попадне там ,убива! Това място се казвало " ТОЧКА НА СЪДБАТА"! Живеейки днес , в нашето битие и съзнание ни поставят МНОГО" точки на съдбата". Умният човек винаги ги избягва, НИКОГА не започва кавги, драки , БОЙ! Той винаги ПРОСТО ПОБЕЖДАВА! И един виц в тази връзка: Трима габаритни рокери обядвали в едно крайпътно заведение. Дошъл да обядва един тираджия. Севитьорът му донесъл ядене , но още преди да започне да яде , единият от рокерите му го взел. Усмихнал се тираджията , платил си обяда и излезнал. " Тоя е голям бъзльо" разсмяли се рокерите. " Този е и много лош шофьор . Преди малко помля три мотора" -казал сервитьорът! БЪДЕТЕ УМНИ!
 2. Когато се тренират коремните мускули не се позволява на организма да натрупва там мазнини. Ако се натрупат мазнини на корема отпред се получава изместване на центъра на тежестта на човешкото тяло напред , което пък от своя страна пречинява постояно усилие върху долната част на гръбначния стълб.Това е една много основателна причина за увреждане. Но никога човек не трябва да изпада в крайности! Преди години ,когато бях на 50-55 години реших НАПЪЛНО да се освобода от мазнините в тялото си. Това продължи 6-7 месеца. Изглеждах перфектно. Да ама не! Дойде зимата и през цялото време изпитвах ужасен студ. Едва я изкарах. От тогава следвам - на пролет отслабвам прилично, а на есен си обличам един лек " костюм " от мазнинки , гледам да са по цялото тяло! Чувстам се отлично, въпреки възрастта!То това и народната мъдрост го препоръчва чрез нашата православна религия.
 3. Красиво! Японците дето напоследък ги блъскат какви ли не тайфуни и земетресения имат една концепция за щастлив живот. Тя на японски звучи нещо като ИТИГО ИТИЕ ,което преведено на наш език/приблизително/ е : Всеки миг е единствен и той трябва да се възприема като приказен подарък! Щастливи мигове за всички във форума!
 4. Така е. Невалин се взимаше при възпаление на нерв/лицев нерв(фациалис)например идр/,сега може да има по -модерни лекарства. Преди се отглеждаше блатно кокиче, сега не съм виждал. Преди години, когато бях млад също страдах МНОГО от кръст,но от около 30 години правя следното: Коремни преси сутрин докато стигна 50. Спирам и след време проверявам ако съм ги намалил под 30 ,започвам пак редовно, докато стигна 50.Ако нямам възможност за преси ,правя едно упражнение от йогите -леж по корем и вдигане на крака. То дори е по-хубаво за коремните мускули ,защото натоварва тяхната долна част! Въпреки че съм физически доста активен/за сега/, никога не ме боли кръст!
 5. Когато болката слиза към някой от краката ,това е прищипване и вероятно възпаление на седалещен нерв. Колкото до кръста ,след като на времето съм изчел книгите на жена ми /тя е кинезетерапевт/ мога да кажа: Кръстът боли защото са отслабени коремните мускули. Когато правим усилие например при изправяне ако са слаби коремните мускули усилието отива в гръбначния стълб и това размества дисковете му в долната част и се получава прищипване на излизащ нерв,дори след това това прищипване да се отблокира болката ще продължи докато заздравее нерва. От долните дискове излизат седалищните нерви ,ако те се прещипат болката слиза по крака, а в последстие може да се получи и негово възпаление.Няма как да се мине без нагревки и процедури. СЪВЕТЪТ МИ Е : Иди при кинезетерапевт!
 6. bigiadri

  подбран метъл за ценители

  "Песента на емигранта" ,но повече като вик на емигранта. Изпята навремето от Цепелините , възродена и "актуализирана" в предвид настоящето от ЯКИТЕ дами на ZEPPARELLA!
 7. Абе, хора, за кво сте зели да се съкълдисвате? РАДВАЙТЕ СЕ! Земята се върти и ний се возим без пари!
 8. bigiadri

  блутут тапи - питанки

  Аз ползвам :https://www.aliexpress.com/item/32890021171.html Прекъсват много рядко и предполагам ,че причината е по-силен WiFi сигнал ,който е близо до честотната лента на блутута. Ако си сложиш ръката на тази слушалка ,която прекъсва/покриеш я/ или се завъртиш ще спре прекъсването.При мен копчето на лявата е за провеждане на разговор ,а на дясната смяна на песните,Иначе много рядко /почти никога / прекъсват. Също ми се струва ,че когато бяха нови имаше по-често прекъсвания, а също от значение и къде ги ползваш. В къщи никога не прекъсват. През цялото лято бях в Сл.бряг и там ТОЧНО на определени места прекъсваше, а в Пз не прекъсват.А иначе саундът им е много добър.
 9. НИКОГА не съм се занимавал с камери за наблюдение и ако греша с расъжденията ми моля да ме извините , а те са: Представете си, че сте някъде по света и искате да изпратите писмо до близък/камера/. Но той междувременно си е сменил адреса/динамично IP/ , какво ще направи пощаджията? Ще ходи в полицията/оператора// да пита за новата му регистрация? Трябва СТАТИЧНО IP/да не се променя адреса/.Ако пощаджията има МНОГО работа /НЕТА е натоварен/,то той може да прати писмото , но може и НЕ/ще има насичане на камерата/ Трябва камерата да има НЕТ само за нея и по-добре пътят на пощаджията да е приятен за да доставя писма с удоволствие т.е./камерата да има кабелна връзка , а не смущавана WiFi ,Може и да не съм прав!
 10. В повечето случаи потребителите имат динамични адреси ,освен ако не е допълнително заплатили за статичен адрес /примерно имат камери за наблюдение/. Това ще рече , че след всяко спиране /прекъсване на Нета/ и пускане IP адресът се сменя. Помоли познати да го направят и да гласуват . Това е най-лесният начин.
 11. Няма спор ,че в БГ руските шпиони са стотици , както и много други. БГ има най-много различни шпиони на кв. метър.Повече от ясно е ,че инфото за шпионажа е от чуждите служби и че има СИГУРНИ доказателства за това.ЛИчно на мен ми прави много добро впечатление новото европейско ръководство.Презентацията на екипа си новият комисар направи така ,като че ли е на тази позиция от години.А и реакцията и на Путин и на Тръмп недвосмислено говорят за това.Тръмп се беше засилил да слага мита и на европ. стоки ,но нещо се спотаи, искаше да прелъжи и английския идиот , за да излезе без сделка и после да се договаря с него за свободна търговия от изнудваща позиция . Не му се отвори парашута и то благодарение на твърдата позиция на ЕС. Видна е и смекчената позиция на Путин. Ердоган се опитва да се репчи ,но и него ще го поставят на мястото му.Започна да прозира европейската твърда ръка в кафивена ръкавица. Бъдещето на Европа е равнопоставеност ,както към Америка така и към Русия,което ще рече известно отдалечаване от Америка и известно сближаване с Русия. Това е печелившата позиция на ЕС.От действията си ЛИЧИ ,че ръководството е наясно с това.Може би и за това и БГ възприе по-твърда позиция към Русия при последните събития.
 12. Нещо Русия мълчи за шпионския скандал тук.Може да съм пропуснал ,ако има . Би ми било интересно.Иначе за изложбата БЪРЗО промени името и се затаи , явно са разбрали че с провокации вече не става.Което е правилно.Все пак БГ е в ЕС,а усеща се че Русия иска да подобри отношенията си с ЕС /визирам посещението на Путин във Франция,която от всички европейски страни е най-благоразположена към РФ/, а също и размяната на затворници с Украйна.
 13. bigiadri

  Huawei p9 lite не иска да зарежда

  Включи го към комп и виж дали може да се прехвърлят данни. Ако не ,търси причината в кабел или входа на телефона. Входът се поврежда, когато в него се постави кабела обратно и се натиска силно,огледай го с лупа дали няма изкривени крачета.Можеш също да го сравниш /с лупа/ с вход на друг телефон за да провериш дали са еднакви .
 14. Трябва поне да имаш някакви базови познания, поне от средното образование със собствено надграждане . Освен това трябва да си направиш ГРАМОТНО СВ ,където да покажеш , какво знаеш и каква ти е мотивацията ,разбира се и малко късмет и някакви връзки за протекция.Това са минималните изисквания за добър старт, така че залягай и учи!
 15. bigiadri

  Умерена русофобия

  Трябва ли да нарисувам рисунка за да съм по-образен ,тя ще е такава: Представям си БГ като малко рошаво, мърляво пале. До него два големи дога/Русия и Америка/ , които по всякакъв начин му вземат кокалчето /енергетика, самолети и т.н./Има и друго куче/Турция/ ,което се облизва около пальоша , но и му завижда ,защото то си има кошарка/ЕС/.В кошарката кученцето се чувствува НАЙ–ДОБРЕ. Там е чистичко, подредено има и клюпачка. В кошарката другите кучета не могат да влизат ,въпреки че се напъват и искат по някакъв начин да я разрушат .Има идея кошарката да се укрепи със здрави стоманени платна/собствена военна армия без НАТО /. Е има и още какво да се рисува , но и това стига!
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...