Премини към съдържанието

jordanp

Потребител
 • Публикации

  445
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

33 Добра репутация

2 Последователи

Всичко за jordanp

 • Титла
  kaldata приятел

Последни посетители

8033 прегледа на профила
 1. Не, всъщност това беше първоначално намерение, което отпадна. Сега просто ще клонирам Windows 7 от стария диск на новия.
 2. Не съм обръщал внимание, а и сега научавам че има значение разположението. Мога ли да го преместя в средата или началото, не знам как е по-добре?
 3. Фактически този скрития и дял C? В дял D не съм инсталирал нищо.
 4. Диска ми е MBR и се сестои от 2 дяла C и D, значи е добре да ги клонирам пак като MBR?
 5. Можете ли да ми препоръчате програма за клониране? Реално аз ще клонирам системния дял или мога целия диск с всички дялове едновременно? Разглеждам тука едно предложение, но се чудя ако пише на кутията че е за SSD, дали ще подкара и HDD диск 2,5" какъвто е моя стар хард диск? Също там виждам 4 предложения и не знам дали мога да избера всяко едно от тях. Явно има някаква разлика между 4-те предложения, но не знам по какъв критерий да подбера (ако изобщо стават за моя HDD) кутията.
 6. Не е тайна: - Новия е HDD 1TB, 7200rpm (което ми е достатъчно) - Стария диск е HDD 500GB 7200rpm (първоначалнота идея беше да го заменя, после ми хрумна да добавя допълнително стария диск, но се връщам на първия замисъл) - В момента размерите са: C - 65.3GB, D -400GB - свободно пространство и на двата дяла по-малко от 1 ГБ и постоянно се запълва на 100% и трия.
 7. Благодаря, това е достатъчно подробно обяснено! Всъщност вместо да въртя сложни комбинации, може би така е най-добре и най-кратко и стабилно - да сложа стария диск в кутия и при нужда да го използвам (така си запазвам и записвачката). В новия хард ще инсталирам пак Windows 7. Основната причина поради която исках да превключа на по-нова версия ОС 8.1, защото Windows 7 спря поддръжка и не знам по какъв начин ще се отрази. Както писах от 7-цата съм доволен и реално нямам причина да я сменям за сега (при нужда винаги мога да ъпгейдна).
 8. Не разбрах въпроса - защо ми е Windows 8 или защо ми трябват Windows 7 и 8 едновременно. Отговорих, че смятам да оставя само една ОС и конкретно Windows 8.1 (не точно както съм посочил по-горе "Windows 8"). Реално до сега винаги съм използвал само 7-ца и съм много доволен, но реших с нов хард да пробвам нова ОС, за която има много добри отзиви и препоръки.
 9. А ако искам да използвам отделно записвачката, мога ли да я свържа чрез някакъв кабел през USB-то? Дали се продават такива готови кутии с кабел?
 10. Написах не съвсем точно в заглавието 2 ОС, но реално ми се иска впоследствие да оставя само Windows 8, а другия диск да е само като допълнителен дял/хард диск (който просто увеличава обема на първия). Дали след като инсталирам Windows 8 (по начина по който ми казахте), другия хард (на записвачката) ще излезе като допълнително устройство за да прехвърля информацията от него на първия?
 11. Нямаше как с точност да запиша в заглавието какво искам за това ще се опитам да обясня тука. Имам лаптоп с операционна система Windows 7. Искам да си сложа 2-ри (празен) хард диск, чрез шина. Само че мога ли да направя следната размяна. Да преместя на мястото на CD-ROM устройството/шината оригиналния хард диск. А на мястото на оригиналния да сложа нов хард диск и да инсталирам ОС Windows 8? След това смятам да си прехвърля информацията от харда с Windows7 на Windows 8. Въпросът е дали след като преместя оригиналния хард диск на лаптопа на място на записвачката, дали ще тръгне или трябва да правя настройки в БИОС? Дали няма да ми покаже някаква грешка на хардуера?
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...