Премини към съдържанието

kowisto

Потребител
 • Публикации

  10
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за kowisto

 • Титла
  Потребител
 1. kowisto

  gif формат отваряне

  Аз имам същия проблем. С Виста съм и в нея няма Windows Picture and fax Viewer. Преди да си инсталирам програмата Picasa анимираните изображения при отваряне се движеха, но нещо се промени и не зная как да върна старото положение. В момента всички изображения се отварят чрез тази програма.
 2. С OC Wista съм. Преди да си инсталирам програмата Picasa изображенията се отваряха нормално - анимирани. Но след това стана някаква промяна и сега всички изображения са като фотоси. Каква настройка трябва да се направи или коя програма да се използва в Open With... като се има предвид, че там са показани само 3 програми: Picasa, Internet Explorer и Paint, т.е. няма такава, с която да се отварят изображенията преди промяната.
 3. kowisto

  Променени имидж изображения

  Да, точно така изглеждат всичките, както е на горното изображение, а бих искала да изглеждат както тази под нея със съответното разширение jpg. В момента не мога да използвам дадените от вас съвети, защото лаптопа не е при мен, но ще се постарая да следвам точно инструкциите дадени с нагледния материал. А за имидж изображенията да изглеждат като долната картинка нали важи инструкцията от дадения линк от предишния коментар. Като има и нагледен материал как да се оправят проблемите е много по-удобно. Щом се справя с проблемите веднага ще се обадя с коментар.
 4. kowisto

  Променени имидж изображения

  Такъв ценен линк скоро не бях получавал. Хиляди благодарности. И още един допълнителен въпрос, тъй като не можах да намеря нещо по въпроса в предложения сайт.Въпросът ми е как мога да премахна текстовете вляво , които излизат във всяка папка, която отворя или открия нова такава. В Windows XP това става като се кликне върху "Folder" в лентата за инструменти, но във Виста няма такава опция. Прилагам изображение от което е видно какво искам да премахна и коя от опциите на лентата се използва. А ако не е от там - откъде се премахват.
 5. kowisto

  Променени имидж изображения

  Кликвах върху всички опции - промяна не настъпи.
 6. kowisto

  Променени имидж изображения

  Отварянето на иконката, за да се види какво представлява се отваря нормално с кликване върху иконката, но искам преди отваряне, така както са в папката поредицата от иконки с изображения, да се вижда какво изобразяват преди отваряне. При Windows XP като се даде на папката, където са иконките - на лентата за инструменти View/Thumbnails изображенията могат да се променят за да се виждат както са - различни пейзажи и т.н., но при Виста след кликване на View в менюто няма Thumbnails. Зная, че и при Windows XP всички имидж иконки изглеждат еднакво, но там може да се променят чрез Thumbnails, а при Виста не зная с кой надпис става това, тъй като там в допълнителното меню след View има опции за: големина на иконките, лист, детайл и нищо повече. Ето това ми е въпроса. Може би неправилно казах, че търся с коя програма се отварят. Коригирам се, проблема е, че в менюто няма опциите както при Windows XP.
 7. kowisto

  Променени имидж изображения

  Моля за съвет как да върна нормалния вид на иконки с имидж изображения. ОС е Виста. При отваряне и преглед на някои папки всичките иконки изведнъж добиха еднакво изображение /някакъв пейзаж/, но като се отвори иконката вече си е това, което изобразява - снимка, пейзаж, цвете и др. Опитах да възстановя нормалното положение като на иконката с десен бутон/Properties/Change пробвах всички предлагани програми /вкл.Paint/, но нито една не възстанови нормалния вид на иконките. При Windows XP имидж иконките се отварят с Windows Picture and Fax Viewer, но при Виста не открих никъде този надпис. Гледах в Program Files какви програми има инсталирани /още при закупуване/, но не видях нещо, което би оправило нещата. Затова молбата ми е някой да помогне да се възстанови стандартния вид на имидж иконките.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.