Премини към съдържанието

nologo

HJT Team
 • Публикации

  7886
 • Регистрация

 • Последно онлайн

 • Топ дни

  14

nologo е ТОП потребител на 23 октомври 2013

nologo имаше най-много харесвания

Харесвания

4018 Уникална репутация

Всичко за nologo

 • Титла
  Überfighter

Информация

 • Пол
  Мъж

Контакти

 • ICQ
  0
 • Интернет сайт
  http://

Последни посетители

28429 прегледа на профила
 1. За екзосферата има информация в Интернет. По принцип тези сфери над Земята предпазват всичко живо от космическата радиация. Това е основния проблем за напускането на гореспоменатите сфери. Затова космическите станции са на сравнително ниска орбита над Земята. За да са защитени максимално от радиацията, имам предвид хората и останалите живи същества от Земята. Засега един единствен опит за посещение на Луната от САЩ не е достатъчен. Както и планираните платени мисии до Марс от Mars One. Това вече е доста несериозно...
 2. Преди доста време писах в подобна тема. Моето мнение е, че човек не е излизал от границите на екзосферата. Това за посещението на Луната от Американците са добре скалъпени, филмирани в студио измислици. Ако беше възможно изпращането и връщането (щото изпращането е лесно), досега поне 100 пъти да бяха повторили това начинание. И така според научната методика (виж бръснача на Окам) няма шанс връщането от Луната да е извършено от живо земно същество. Отиването е лесно, над екзосферата всичко живо умира. Ако някой може да докаже противното, нека да го направи.
 3. Аз мога да кажа, че това е горе-долу така. Ма аз от една-две години не съм на линия 7/24, а пък съм некакъв мод. Имам предвид раздела "Премахване на зловреден софтуер" и още няколко.. Ако искаш да си учтив с няколко изтрещели особи идва малко повече, Както и да е.
 4. Аз писах преди много години за Естония. Или eStonia. Малката буква отпред идва от електронното правителство и услугите там. Неслучайно Skype беше естонска програма, както и да е. Щеше да бъде прекрасно, ако нямахме Тодор Батковата конституция, правена в час по трудово. Аз не противоконситуционрам, просто има идея, наложена от ЕС по въпроса за електронните вотове и услуги. Процедурите за електронното гласуване са изключително чисти, от гледна точка на потребителя. Политическите партии в България нямат никакъв интерес да се приложи електронно и задължително гласуване.Ако това се приложи, то цялата измислена и манипупативна политическа система на България със масивен PR отива на кино. Имам предвид заеманото най-последно място в ЕС, което е манипулирано заради евтината работна ръка. Проект, създаден от самите нас, заради вота, който се манипулира на ръка.
 5. Дневниците се водят от собствениците към управляващите началници (или мениджъри - изпълняващи желания). Турците имат (както и в момента) много добри дневници, но за съжаление не може да се прецени кое е истина или кое не е.
 6. Е това е проблем, който е неразрешим от гледна точка на добавката към стойността на нискокачествените услуги на Blizoo. То дали нещо е по-евтино или по-скъпо не може да се прецени, но по презумпция трябва да е по-скъпо. За съжаление в България за услугите няма абсолютно никакъв контрол. Не може да се оплачеш на никого (хехе, в момента има омбудсман, създаден да не отговаря, а само да приеме длъжност със затворена уста). Ако клиентът на Blizoo (и не само) има изтичащ договор, обикновено се предлага ала Ирен Кръстева договор с по-ниски детайли с по-висока цена. Цитираната от мен персона успя да пробие космическо число с повтаряне на две печеливши комбинации в тото 6/42 една след друга. Никъде по света това не се е случвало, както и да е...
 7. няма какво да добавя.
 8. 1 година след като подписах договор с близу и около 7 месеца откато писах в началото на темата - има промяна. Тоест непрекъснато, месец след месец услугите на близу се влошават драстично. Имам предвид прекъсвания на нета, лош ping и т.н. За една година имам около 100 обаждания по телефона към оператора за проблеми с прекъсване на нета. съвсем нормално и очаквано не може да има ефект. По простата причина, че имам договор, където може да нямам всички услуги перманентно. Тази компания има доста силен PR за нискокачествените си телевизионни и интернет услуги. Естествено бях атакуван, след като писах в началото на темата от PR активист на близу - kpaneva. . P.S. Може да ми вярвате или не. Аз вече съм се набутал. Ще изчакам още малко, докато ми изтече договора. Вече имам алтернативни услуги от друг оператор, където няма ниакви проблеми.
 9. Комплекса важи и е запазена марка единствено за теб. Не разбрах само защо държиш да се заяждаш с мен непрекъснато. P.S. Жив и здрав!
 10. O.K вдяна.nvm. успех, човече! P.S. Мда, малко не съм в час.С Firefox и с подобни експерименти, правени в час по трудово.
 11. 2000 USD? Share ur win или сподели печалбата си. Не с мен, Не и с Criss...може би с Crissy?
 12. И двете дружества (+интернет доставчика) са частни, подкрепени от политическата власт у нас. Никаква гаранция...дърпат шалтера и толкоз. Доста се чудих дали България не се нарича вече Банкерия... P.S. Нямам идея към кой Интернет доставчик ще се вържете, Договорите са абслютно менте. Но имате права, затова питайте адвокат при прблеми. Успех! Казусът според мен е 72 часа без нет, според условията при близу. малко дъжд, сняг...няма компенсация. Правят каквото си искат...Факт
 13. Хмм...днес няма бури, метео оправдания.Има интернет с прекъсване Трудна връззка с операторите (бих казал невъзможна). Мда, бягайте далеч от тези....
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...