Премини към съдържанието

Zealar

Потребител
 • Публикации

  592
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от Zealar

 1. Това не е добър начин за определяне на фазите. Поради факта, че фази разположени едни до други могат да отговарят за различни елементи. (да не само процесора ги използва). Най-лесният начин да се провери колко са реално фазите, дъното да се обърне обратно и да се провери колко от тях са свързани на 1 пътечка. При някой дъна това не може да стане с просто око и трябва да се използва уред. (мултиметър). До колко броят на фазите е важен е отделен въпрос. Първо за какво служат: Фазите (канали) или там както искате да ги наричате регулират и превръщат тока който стига до компонента за който те работят. Например за процесора взимат 12 волта от захранването и го правят на 1-1.5 или там колкото е нужно на процесора в системата. Колкото по-точно го правят толкова по-добре. Бройката е важна поради факта, че работи само 1 от тях в момента, следователно ако имате 2 фази всяка ще работи на 50%, ако са 3 на 33%, 4 на 25% и така нататък. Какво печелите от това? - По-малко натоварване на самата фаза, следователно не грее толкова, шанса да изгори е по-малък, по-малко смущения и други. Защо да не гледаме само бройката? Както винаги качеството е играещ фактор! Представете, фазите като захранвания (то до някъде е така) кое е по-добре... 4 x 350W или 1х1200W.
 2. Ех за секунда се заблях и ме изпревари
 3. Като начало защо не качите файла?
 4. Първо вътрешната част е от 2002 а външната от 2001 следователно не са от една и съща запалка. При моделите от 2001 долу на надписа трябва да има ® а твоята няма. Вътрешната част би трябвало механизма за затварянето да е леко скосен а показаният не е. Прегледах каталозите за 2001 и 2002 и не видях нито една запалка с показаната шарка. Моето мнение е че не е оригинално zippo и да има нещо оригинално в него външната и вътрешната част не отговарят датите.
 5. Скосения ъгъл е точно този който не се вижда от капачето.
 6. От всичко което се вижда до момента изглежда оригнал само снимай целият механизъм който съм посочил. Оригналите са леко скосени в единият край(основен белег).
 7. От това което виждам изглежда оригинална. Покажи добра снимка на механизма който държи капачето, и на колелцето.
 8. Качи поне детайлни снимки на zippo-то.
 9. Zealar

  Линукс за Pentium 2 300Mhz, 192MB RAM

  http://tinycorelinux.net/ Minimal configuration: Tiny Core needs at least 46 MB of RAM in order to run, and Core requires at least 28 MB of RAM. The minimum CPU is an i486DX Recommended configuration: A Pentium 2 CPU and 128 MB of RAM are recommended for Tiny Core
 10. Zealar

  моя собствена програма

  Ако сте силно запознат как трябва да работи програмата и реално може същото да го направите на лист хартия започнете с блок схема и я покажете на някой програмист. Ако не можете да направите блок схема няма да можете и програмата. Също така не ви препоръчвам Хари Потър а Трансформърс.
 11. По тази логика няма смисъл да се чудиш а просто взимаш каквото си избрал така или иначе след 20 дена няма да е добра покупна за парите си.
 12. Пак си помисли дали не искаш да поизчакаш още малко. https://www.kaldata.com/Хардуер/NVIDIA-сваля-цените-на-видеокартите-GTX-980-Ti-980-и-970-111350.html 699 - 538 = 161 * 1.94 = 312.34 левчета надолу. Сега на 29 и ATI ще се включат което най-вероятно ще повлияе още повече на цените на карти.
 13. https://www.pugetsystems.com/labs/articles/SATA-3Gb-s-vs-6Gb-s-Cable-Performance-Revisited-183/ Тука ги има срязани.
 14. Че то разлика между асуса който е показал и кабелите който идват към дъната няма. Нека поне има свобода да може да държи извън кутията да го показва. "Вижте ми черния кабел"
 15. http://kabel-prehodnik.pazaruvaj.com/roline/11-03-1549-p267137881/
 16. Zealar

  C или C++ за начинаещ

  Задължително "C"
 17. Zealar

  Повдигане на степен в C

  #include <iostream> #include <math.h> int main() { std::cout << pow(5,2); return 0; }
 18. Zealar

  Windows или Linux ?

  WIndows. И двата лаптопа не стават, особено втория това "U" на процесора е за по-малка консумация на ток. Минимума за видео е поне GTX 950M с DDR5.
 19. Покажете кода който написахте до тук и проблемите който срещнахте, а ние ще помогнем да ги оправите.
 20. VGA/HDMI? На колко херца е пуснат?
 21. Каква е целта тука какво се опитвате да ми покажете? Никъде не се виждам компонент PCI контролер.
 22. Zealar

  Output to notepad

  @echo off ( echo PC name is &hostname echo "------------------" & wmic bios get serialnumber echo ----------------- HDD Capacity & wmic logicaldisk get size, caption, freespace echo -------------- & systeminfo | findstr "Total Phisical Memory" echo ----------------- & set | findstr "PROCESSOR" ) >> PC_info.txt pause
 23. Няма страшно просто си попаднал между потребителите който Google използва за тестове.
 24. Южният мост ли е PCI контролер? То ако беше той и външното видео нямаше да работи. Огледайте дъното за кондензатори. Без значение резултат го хвърлете в коша и си вземете някой втора употреба.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...