Премини към съдържанието

kokomil

Глобален модератор
 • Публикации

  7020
 • Регистрация

Всичко публикувано от kokomil

 1. И все пак : Правила на форума - 1.2 Форумът да се ползва по предназначение. Той не е място за явна и скрита реклама, политическа агитация и други подобни.
 2. Пробвай първо само с едната памет как ще се държи, после само с другата и ги поставяй на различни слотове.
 3. Последният ъпдейт на Win 10 дава понякога сини екрани на някои компютри . Не мога да разбера и аз каква точно е причината. На два абсолютно еднакви нови лаптопи при първа инсталация с актуален Win , правена флашка с Media Creation Tool - на единия всичко е ок, на другия -син екран след последния ъпдейт. След премахване на ъпдейта лаптопа бачка без проблем. ПС - акуалната версия на Win 10 e 20H2 =
 4. Напълно вероятно !
 5. Това е напълно достатъчно за инсталиране на Win 10 ! Провери само флашката дали не се е повредила, после по същия начин ( Media Creatio Tool и я остави тя да си изтегли Уин и да си направи флашката ) си направи друга читава буутваща флашка и стартирай инсталацията. Просто от самата инсталация си направи дяловете на диска, форматирай допълнителните дялове на харда ( защото след инсталирането няма да ти се покажат в експлоръра и ще трябва да ги форматираш от Disk managment ). Маркирай дяла, на който ще е инсталацията и продължавай. Не е необходимо да форматираш и системния дял ! Windows сам ще го направи.
 6. Правила за ползване на форумите 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 7. Кабелът е наред, но ставаше дума за захранващия кабел, а не за интерфейса ........така че, възможно е и от него да е .
 8. На дъното, предполагам, имаш слот за видеокарта. Постави каква да е видеокарта там и пробвай дали пак ще се появи проблем.
 9. 2000 година, Спа - Хакинен срещу Шумахер и великото изпреварване, което влезе в учебниците. https://www.youtube.com/watch?v=vA4AwK-sKK0
 10. Да вметна и аз: приятел, който дълги години работи професионално със Solidworks , използва в момента машина на НР със следните параметри - Core i5 - 3470 , 8 GB DDR3 , 250 GB HDD + SSD за операционната система. Използва вградената в процесора видеокарта и работи на 24 инчов монитор с версия 2016 на програмата + Mastercam x8. Няма абсолютно никакви оплаквания за каквото и да е по работата на машината. Пак искам да подчертая, човекът работи професионално с посочените програми от поне 15 г. ( пък вие си пишете какви чудесии му трябват на компютъра , за да подкара Solidworks и Mastercam)
 11. Да, не е необходимо ЕГН ! Трите имена на латиница, както са изписани в ЛК. ПС - Тел. номер , на който ще ти изпратят кода за получаване също е необходим.
 12. ЕГН-то не е необходимо ! Трябват само трите имена на латиница и то точно както се изписани в личната ти карта! Изписването на имената трябва да е абсолютно точно, както са в ЛК. Само от това могат да се получат някакви неприятности при получаването на парите.
 13. Правила за ползване на форумите 2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение. 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 14. В такъв случай може да си редактирате заглавието.
 15. Правила за ползване на форумите 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 16. Правила за ползване на форумите 2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение. Моля заглавието да бъде редактирано.
 17. Правила за ползване на форумите 2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.
 18. kokomil

  optoma tad 255

  Правила за ползване на форумите 2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение.
 19. Правила за ползване на форумите 2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение. 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 20. Много моля да се придържате към общоприетите човешки форми на общуване !
 21. Правила за ползване на форумите 2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница, само с главни букви или със заместени символи вместо Ч-4, Ш-6 и т.н. се изтриват без предупреждение. 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 22. Правила за ползване на форумите 2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение. 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 23. Правила за ползване на форумите 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване