Премини към съдържанието

borisfx

Потребител
 • Публикации

  618
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от borisfx

 1. Мрежовите настройки са автоматични от рутера на доставчика М-тел. Няма как да му задам ръчно DNS, настроено е да си взема настройките от рутера.
 2. Това ми е резултата от командата tracert admin.webex.com . Какво означава. При мен ли е проблема или при доставчика. И защо webex.com се отваря а admin.webex.com не се отваря?
 3. Как мога да разбера какъв е проблема? Най-интересното е, че не ми връща никаква грешка. Стои си на празен бял, екран и върти, върти. Нито съобщение за грешка, нито го отваря.
 4. С кой доставчик си. Аз съм с Мтел. Дали е от доставчика? Пробвах всякакви браузъри, не ще и не ще. Всичко друго работи и се отваря, само този сай не ще. Пък ми трябва.
 5. Здравейте, не мога да отворя сайта https://admin.webex.com/ . Сайта https://webex.com/ се отваря без проблем, но https://admin.webex.com/ не ми се отваря. Няма никакво съобщение, само стои един час на екрана в прикачената снимка и нищо не се случва. При вас отваря ли се този сайт?
 6. borisfx

  Huawei Share to PC

  Ами то в самото съобщение на Уиндоус си пише какво е решението на проблема. Трябва да се свържеш с администратора на телефона за да ти даде разрешение да се свържеш с него. Четете ги тези съобщения, те са за това - да ти кажат решението на проблема.
 7. borisfx

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Pro е версията. направих това което ми предложи и резултата е това: Няма отметка на опцията в груповата политика, но и плъзгача в настройките пак е на включено и не може да се изключи
 8. borisfx

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Имам голям проблем. Не мога да изключа това чудо ограденото в червено. Слагам плъзгача на изключено, излизам от настройките и като вляза пак, това пак е включено. Аз го изключвам, то се включва само. Как да го изключа, това ми е въпроса? Уиндоус 2004 е версията.
 9. Необходим ми е .BAT файл. Ще се стартира на отдалечена машина по команда.
 10. Здравейте. Имам един .bat файл за търсене на примерен файл new.txt в диск С:\ и изкараване на отчет. @echo off call :sub >output.txt exit /b :sub setlocal rem change to the correct directory cd /d c:\ rem count the files dir /b new.txt /s 2> nul | find "" /v /c > %temp%\count set /p _count=<%temp%\count rem cleanup del %temp%\count rem output the number of files echo Files found : %_count% rem list the files echo Files Paths : dir /b new.txt /s endlocal Въпросът ми е, как да го редактирам, така че да може да търси няколко файлове (напр. new.txt; new1.txt; new2.txt ... и т.н.) и да ги търси в дискове C:\ и D:\ едновременно. Благодаря
 11. Не ми хвалете браузър който не може да работи с един елементарен електронен подпис. За какво ми е такъв браузър. боклуци.
 12. Благодаря ДаркЕдж, особено за кодовете. Жив и здрав
 13. Да, извинявам се за пропуска. Windows 10 е версията.
 14. Здравейте, дайте някакъв акъл, има ли начин и какви са командите за добавяне или премахване на клавиатурни подредби чрез команди през Command Prompt или PowerShell. Имам предвид следното. Имаме български и английски език инсталирани по подразбиране. Искам на английския език да премахна клавиатурната подредба "United states international" и да добавя на нейно място само "US". Съответно на българския език искам да премахна клавиатурната подредба "Bulgarian" и на нейно място да добавя клавиатурните подредби "Bulgarian Phonetic Traditional" и "Bulgarian Typewriter". Знам как става през графичния интерфейс, но ми трябва това да го направя чрез команди, независимо дали през DOS или Power Shell. Ако някой знае как става ще съм благодарен да сподели.
 15. Компютърът е марков Fujitsu Esprimo P558/E94+. Не знам каква е дънната платка-някаква собствено производство на Fujitsu. Няма значение към кой порт е вързан САТА диска - където и да го вържа, при инсталацията на Уиндоус, винаги диск 0 е САТА диска, а диск 1 е ССД-то. Целта на занятието е, като си инсталирам Уиндоус, да го инсталирам на ССД-то. Но като го инсталирам на ССД-то, Уиндоуса си слага служебните файлове на САТА диска, понеже САТА диска е първи, а ССД-то е втори диск.
 16. В компютъра имам един SSD хард диск 250GB Samsung 970 Evo NVMe M.2 и един обикновен SATA хард диск. При инсталацията на Уиндоус винаги САТА диска се открива като първи, а ССД диска - като втори. Може ли изобщо да се направи така, че ССД диска да се открива като първи, а САТА диска да е втори, без физически да изключвам САТА диска.
 17. borisfx

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Възможно ли е, ако имам някоя версия с изтекла вече поддръжка, например 1607, тя да се обнови директно до 1903, без да се минава през междинни обновявания.
 18. Благодаря, ще го пробвам това чудо.
 19. Как да направя така, че интернет страниците да не могат да откриват, че имам включен ad-blocker и да избегна съобщения от този вид?
 20. borisfx

  Windows 10 Впечатления и проблеми (2)

  Някой може ли да ми каже дали в 1901 има нови build-in apps, които ги няма в 1809?и
 21. Няма никакъв проблем. Благодаря за предложенията, ще ги прегледам
 22. Нищо особено няма да се търкаля на нея. 5-6 виртуални машини за тестови цели с Уиндоус и Линукс. Бюджета не е особено голям. Дънна платка, процесор и памет около 1500 лв. Останалите неща ги имам.
 23. Препоръчайте ми някоя дънна платка, подходяща за виртуализация с VMWare. Целта е да има възможност за поне 64 GB RAM, да поддържа съвременните процесори и да има все пак някакви вградени аудио и видео т.е. да не е съвсем чиста сървърна платка. Благодаря.
 24. Това е правилния отговор. Поддръжката на Уиндоус 7 НЕ ПРИКЛЮЧВА на 14 януари 2020. Това приключва само БЕЗПЛАТНАТА поддръжка. След тази дата, ако сключиш договор с Майкрософт, те ще продължат да ти поддръжат седмицата ако искаш и 10 г., просто трябва да си плащаш за това удоволствие
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване