Премини към съдържанието

qfwfq

Потребител
 • Публикации

  11
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за qfwfq

 • Титла
  Потребител

Последни посетители

Информацията с последните посетители на профила ви е изключена и не се показва на другите потребители.

 1. Ще съм много благодарен, ако получа подсказка как би могло да стане без този посредник.
 2. Приложението е iCSee. Интересна работа- снощи какво ли не правих и неще и не ще. Тая сутрин пускам- всичко бачка и то независимо откъде съм се свързал с телефона- и мобилни данни и от друг рутер- не от моите. Чудна работа- да не би да е трябвало да мине някакво време след регистрацията - нещо да обработят и настроят- щото очевидно връзката и самото приложение зависят от някакъв сървър на разработчика на приложението.
 3. Не разбрах всичко от отговора. Аз съм си настройвал всичко по мрежата. Всички IP- та на всички свързани в тая мрежа устройства се различават само и единствено по последните цифри - 192.168.1.х. Всъщност може дори да се абстрахираме от другите рутери- ще свързвам камерата само с основния, но ако се получи и как връзка от всякъде, а не само от вкъщи ще е ОК- товс ще е достатъчно.
 4. Кабелите от основния рутер (излизат от неговите LAN) и влизат в LAN- портове на допълнителните рутери - те дори са такива с повредени WAN - от гръм.
 5. Не съм сигурен дали правят "NAT" - всеки рутер е вързан към "главния" рутер по LAN портовете и им е даден адрес от вътрешната мрежа. Целта на това да имам няколко рутера е за да увелича WiFi обхвата в къщи- и съм го постигнал това. Иначе- да- имам статичен IP адрес от доставчика. Но не се сещам какво да направя за да "виждам" камерата отвън.
 6. Здравейте, искам помощ за настройките на тази IP камера И по- точно как мога да наблюдавам от друга мрежа- понеже сега успявам да се свържа само ако съм в същата мрежа, в която е и камерата. Да уточня- в къщи ползвам 4 рутера, като един е тоя, който има връзка към WAN- другите са във вътрешната мрежа и дават WiFi. Kамерата е свързва с всеки рутер, но телефона мога да свържа с камерата и да имам образ само ако и аз с телефона съм свързан със същия рутер- ако ползвам друг от рутерите или мобилен интернет връзка не се получава. Има ли начин да се настрои това нещо? Благодаря.
 7. А като се рисува (за ДВД отдолу става въпрос) какво става - заема ли място и по време на записа ли става? П.С. и не намирам такова неро label flash edition
 8. Имам записвачка поддържаща LabelFlash, но не знам как става рисуването на картинките, иначе съм наясно че диска трябва да е изработен по тая технология. Та искам да попитам как точно и с коя програма (ако се ползва Неро-то, коя точно негова част (функция). Също и по време на запис ли става или отделно се прави, а също и обръща ли се диска от другата страна за тая работа. Мерси на отговорилите или въобще помогналите.
 9. Няма да мога да ползвам Виста, в случая е за служебни цели и е необходимо точно тая весия да се качи. Просто търся начин как при компютър без ОС да прехвърлим по мрежата имиджа на Windows Server 2003, който бил към 7 Гб (понеже не е само ОС, а е с програми някакви и става тоя размер).
 10. На един компютър трябва да ми инсталират Windows 2003 Server. Казаха, че трябва да се инсталира като компютъра се настрой да буутва от мрежата, но за беда вградената мрежова карта, която се предполага че е поддържала такова буутване е повредена, а друга не мога да намеря (иначе си има работеща мрежова карта но без тая функция). Та въпроса е няма ли друг начин на инсталиране на тоя компютър, например да стартирам от лайв СиДи, форматирам харддиска (понеже трябвало и да се форматира) и да заредим тогава тоя имидж при стартиран с Лайв Уиндоус ( и с работеща по тоя начин мрежа) компютър. Или по друг някакъв начин, дайте идея, моля.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...