Премини към съдържанието

djpbs

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за djpbs

  • Титла
    Новобранец
  1. Става въпрос за памет която честота подържа дъното,така че тогава винаги двете работят на по ниската ,мога и да ти го покажа понеже имам под ръка такава машина която работи с две различни памети без проблеми,но както и да е Иначе за добра работа на паметта е желателно и латенцията да е еднаква. А по горното съм пробвал на стари дъна и памети,за по новите вече не споря може и да си прав.
  2. Няма значение честотата дори да е различна щом е ддр,но дъното винаги работи на по ниската.Ако сложиш една 333 и една 400 ще работят и двете но на 333! Проблема ти е в някоя от новите памети ,пробвай с по една и сменяй слотовете.
  3. Написал че не е температурата ,което означава че е проверена,също съм написал че угасва в първите няколко минути с което се подразбира че не се стига до форматиране,копиране и т.н. Проблема е отстранен вече ,оказа се че охладителят не е закрепен добре и от там се получава и хлабина на процесора и затова е и този фал,щом бутнах с ръка радиатора и веднага угасва,така че сега всичко си е ок и бозицата се зарежда без ядове. Благодаря на всички за съветите.
  4. Току що пробвах с друго захранване и проблема си остава същият после ще пробвам LiveCD и хирена какво е положението , с температурите също няма проблем, на мен от самото начало ми намирисва на процесор затова и не пробвах веднага захранване но ще видим какво ще стане Със стари кошници само ядове и губене на времето
  5. 2-3 минути след началото,кабелите са проверени,почистен е,днес ще го пробвам с друго захранване, случвало ми се е да се ресва и да е захранването но да се спира песто не е,днес ще си поиграя повечко с него и ще стане ясно. не го знам преди това дали е ,не е мой и е със скапана боза не тръгва иначе изгасва винаги по едно и също време и то само при започване на инстала.
  6. Здрвейте, имам проблем за който и идея нямам какъв е значи пускам да преинсталирам един комп,бутвам от диска тръгва инстала и след няколко минути просто си изгасва без да е стигнал до никъде,компа е стар и става въпрос за ХР Смених рама положението пак беше същото,ресетнах биоса отново така,не съм пускал все още никакви тестове на останалият хардуер от хирен боот. Така че ще съм благодарен ако някой сподели нещо или даде идея зя проблема
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.