Премини към съдържанието

GERMANY

Потребител
  • Публикации

    296
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

11 Добра репутация

2 Последователи

Всичко за GERMANY

  • Титла
    Почетен потребител

Информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

10466 прегледа на профила
  1. Ами явно ще кара така за сега А от какво може да е ?
  2. Има! Видях, че има и по-нови версии на софтуера му, но не избързах да го update-вам, че не знам дали е от това. Имам и Xiaomi телефон на него изкарвам 12-13MBps.
  3. Здравейте! Взех си въпростния рутер, но възникна проблем. При тест на скоростта на интернет връзката на download няма никакъв проблем, но при upload скоростта е много ниска. Някой може ли да помогне ? Само с кабел е ОК , но мине ли през рутера става много зле.
  4. Ползвам Edifer X600 и горещо ти ги препоръчвам
  5. Да, така става. Мерси много Явно недобре измислено от тяхна страна.
  6. От там се добавя към отметки, а аз искам да го запиша на десктопа например.
  7. Здравейте! Така и не можах да разбера как да си запиша даден линк, към страница от Оpera. На всички други браузъри просто го "придърпвам" където искам да го запиша и готово, но явно не и в Opera Някой можели да ми каже как става ?
  8. Здравейте! Опитвам се да разделя "звука" от компютъра на две. Уш успях да го направя с драйвера на Realtek, като направих настройка с два различни изхода " two different audio streams". Появи ми се таб "HD Audio 2nd output", но проблема сега, е че не знам как да избера коя програма през кой изход на се възпроизвежда. Моля ако някой знае как се избира да помага. Благодаря предварително
  9. Здравейте, имам таблет Asus Memo Pad Hd 7 me173x, който се зарежда когато си иска. Отначало си помислих, че е от зарядното и го смених, но без ефект. Проблема е там, че понякога се зарежда, а друг път изобщо. А има и случаи, в които се зарежда до определена стойност и спира. От както го имам (близо година) нямаше никакви проблеми. От какво може да е ? 100% не е от зарядното и кабела, пробвал съм с други, но без ефект. Пробвах и с фабричен рестарт и пак нищо.
  10. Мерси на всички, които опитаха да помогнат. Явно ще ми трябва повече време за да разбера от какво е, понеже в момента не разполагам с друга техника, с която да го изпробвам.
  11. А каква е причината като се размърдат кабелите да се оправя?
  12. Да! Тогава беше включен
  13. Кабелите ги смених (както написах по горе), но без ефект. И да добавя, че и в биос понякога се, вижда понякога не, а с другите няма такъв проблем.
  14. Значи проблема е точно този, но програмата е платена.Пробвах с demo версията и стигнах до частта, където трябва да вляза в "системния диск" и да търся папка Boot. Това го няма в системния, а излиза в един от другите хардове (те са общо 3 и само системния е SSD). Проблема много често се оправя като размърдам кабелите на SSD. Усъмних се в SATA кабела и го смених, но нямаше ефект.И вече се съмнявам, че проблема е хардуерен. Възможно ли е ?
  15. Нямам представа. Носих компютъра на сервиз и от там ми казаха, че може би просто и е дошло времето.
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...