Премини към съдържанието

veneslav

Потребител
 • Публикации

  89
 • Регистрация

 • Последно онлайн

Всичко публикувано от veneslav

 1. Как да инсталирам по стара версия на графична среда. Имам предвид, в Арч линукс, да инсталирам версия на канелата 3.6.7.
 2. veneslav

  Fedora - въпроси, новини, друго

  Ще погледна.
 3. veneslav

  Fedora - въпроси, новини, друго

  Здравейте, преди време, бях инсталирал Fedora, не помня коя версия, с lxde. Имаше някакъв проблем, най вероятно, заради графичната среда. Фен съм на lxde, жалко, че спряха да я разработват.
 4. Много добре се е получило.
 5. Търсих в инсталираните нови теми, но такава папка не открих.
 6. В настройките на канелата има опция, да изтеглиш тема. Теглил съм и системата я разпознава. Не знам обаче къде я инсталира. Търсил съм я в usr/share/themes, но не я намирам. Къде другаде може да я инсталира?
 7. Извинявай, мислех да пиша след като се справя. Изтеглих архива на Киберкоб, ще ги прегледам и ще пиша за резултата. Ще ги прегледам и ще пиша за резултата. Благодаря.
 8. Здравей, изтеглих папката с темите. За рамка на прозорците в xfce, ми хареса "Bisoft". Исках да я ползвам и в канела, но не я разпознава. Копирах и потавих в нея папка - metacity-1 , но пак не се получава. Къде бъркам и как да мога да я ползвам в канела?
 9. Да попитам, с XFCE среда съм. След инсталацията панелите бяха два. Махнах долния панел, а горният го смъкнах долу. Забелязах, че като минимизирам браузъра, не остава в панела. При опит да отворя минимизирания раздел, отваря нов. Не намерих опцията да се ползва само единият панел.
 10. veneslav

  Мениджър на прозорците.

  Здравейте, от къде мога да изтегля, Win7-Black, за рамка на прозорците, ползвам Арч- канела.
 11. veneslav

  Мениджър на прозорците.

  Копирах папката, но явно не я разпознава, защото няма промяна. Остава си предишната рамка.
 12. veneslav

  Мениджър на прозорците.

  Здравей, а при cinnamon, каква папка трябва да има. Пробвам различни графични среди и дистрибуции. В момета съм с Арч - канела.
 13. veneslav

  Снимки на Вашия Linux - част 2

  МХ Линукс 18.3.
 14. veneslav

  Мениджър на прозорците.

  Благодаря, от темите, които се виждат, копирах папка "xfwm4" и стана.
 15. Здравейте, в момента ползвам МХ Линукс 18.3. Искам да променя изгледа на рамките на прозорците. Слагам темата във файловата система, usr, share, themes, но при настройването, сложената тема, не се вижда. Да не бъркам мястото, където я поставям.
 16. В Gnome Tweak Tool, го има като опция, но явно не работи. Или аз не го правя както трябва. Направих го, вече е един панел.
 17. Как се маха горният панел. Всичко да е в долния? За убунту 18.04.2, питам.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
 • Добави ново...