Премини към съдържанието

tretre

Потребител
  • Публикации

    6
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

0 Неутрална репутация

Всичко за tretre

  • Титла
    Новобранец
  • Рожден ден 4.02.1980

Информация

  • Пол
    Мъж
  • Град
    ЕАРТН
  1. Задай въпрос на следващия

    в ШЕРАТОН Колко далече мислиш да стигнеш и после да се върнеш тук.
  2. Какъв 22 монитор

    Преди един час си купих от ТЕХНОПОЛИС asus vw 223 за 319.00 лева. 22' 3000:1 5ms
  3. ползвам следния софтуер, сложил сам го на отделен диск и си го инсталирам при преинсталация на виндолс. Между другото Уиндоуса е ЕКС-ПИ. бс.плауер, дивхикс цодек,флекстеип + кеъген,уинрар,модзила. Сега при смяна на компа качих и драйвери виа4в1,риалтек не6то си и ати сапфире за видеото. Проблема с биипкането остава обаче. веднъж кратко. Накъсаният звук изчезна като качих звукови драйвери. Другия проблем с рестарта при шът даун си остава също а като написах мсконфиг в ръна ми излезе прозорец със сто опции но в старт упа бяха-флекс,драйвер2,кли,миксер
  4. ж момента пиша от него ама не работи добре пуснал съм евереста да мери температури и всичко е ок имам проблем с драйверите май обаче не мога да обясня защо не се изключва от shut down
  5. Вече не мога да направя нищо. Не тръгва. брамчи си има ток в него - обаче не включва монитора. Частите подарък са ок доколкото е работел докато изпуши видеото, а причината за изпушването може да са в частите естествено. Разглобих процесора прегледах дъното няма следа ,нито мириз за нещо изпушило подуто кондензаторче или повишена температура. Аз имам друг хард опитах с него ама не го разпознава bios -самсунг LBA78.242.967 40 GB PANGO H.E.L.P. пооправи се. инсталирах виа4.43 за дъното намерих драййвери и за видеото. Обаче има следния проблем- като го включа при зареждане изпиуква много гадно. звукът които се чува при зареждане на уиндоуса е накъсан. и като му дам shut down той се рестартира и трябва да му извадя захранването та да спре
  6. Изпадна ми pc mb-ga-7zxe rev1.1 cpu-atlon900mhz ram 256mb 133 sdram hd-20gb захранване ново lc-b400atx кутия atx без видеокарта , понеже всичко е безплатно купих sapphire 9250/256mb,dvd-rw,cd-rw чисто нови общо 100лв. След доста ровичкане в биоса и по кабелите успях да форматирам да преинсталирам win-xp даже пуснах и нета. След два часа работа заби мноо яко. При shut down не гасне а само се рестартира. Общо взето ме изнерви максимално щом се реших да пиша а не да продължавам да го мора. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×

Информация

Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.