Премини към съдържанието

kanta

Потребител
  • Публикации

    42
  • Регистрация

  • Последно онлайн

Харесвания

-1 Лоша

Всичко за kanta

  • Титла
    Потребител
  1. kanta

    здравейте, имам проблем със ъпдейта

    Благодаря ти Дарко Направих както си написал,и се инсталира само 1 ъпдейт За другите пак същото грешка 8007010б Според мен има някъде конфликт със деинсталацията на антивирусната програма или някой ъпдейт, затова изпратих рапорта от Hijackthis ако някой е запознат да помогне Благодаря
  2. kanta

    здравейте, имам проблем със ъпдейта

    Да добавя изписва ми грешка код 8007010Б след опит на инсталиране на ъпдейтите
  3. kanta

    здравейте, имам проблем със ъпдейта

    Дано да не съм те уцелил сериозно Проблема е че не може да ги тегли при инсталиране и само се трупат нови ъпдейти Всакакви сканирания съм правил със антивирусни и съм чистил регистъра ама проблема остава Не може да ги инсталира , с програмите няма този проблем
  4. От няколко месеца имам този проблем и сега се заемам да го решавам, сега има 17 важни и 8 не , Ако трабва нещо друго е неоходимо насреща съм Благодаря предварително Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 08:48:50, on 21/03/2010 Platform: Windows Vista SP2 (WinNT 6.00.1906) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18865) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Synaptics\SynTP\SynTPStart.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\HP QuickTouch\HPKBDAPP.exe C:\Program
  5. а не е от токовете ,нета запецва като свалям филм например ,със битторент и после почва проблема
  6. Здравейте ,проблема е там че Нета /м-у рутера и компа / изчезва и понякога запецва и компа и като рестартирам рутера се рестартира и компа Незнам вирус ли е или пък конфликт ,имах аваст и мислех че е от него разкарах го и сега съм със авж ама проблема остава
  7. Моя Е НР Pavilion 9700 AMD turion x2 2.00Ghz ram 3071 mo nvidia geforse 8400 hdd 250 vista premium portable 17'' еми това е върши работа
  8. еми пичове писна ми и реинсталнах пустата му виста . сега ще цепя харда и на единия дял ще има ХП и там ще експериментирам колкото си искам Благодаря на всички
  9. И там няма но сега ще пробжам друго ще изтрия всички компоненти и после наново пък да видим
  10. Значи: 1. дейнсталираш WMP-to от Контролен панел --> Добавяне и премахване на програми /то ще е някъде най-долу/ 2. Влизаш в саита на Microsft 3. Теглиш WMP-to 4. Инсталираш WMP-to и......... Voala! Работи! На мен като не ми се включваше WMP-to /това беше преде седмица/ така го оправих. Хубаво , ама няма WMP там дето казваш .Нито във win.component . Това ми се е случвало под ХР и се справях но сега е различно . Казват че WMP бил вграден
  11. Опитах да инсталирам 1 програма за тв от замундата не6то китайско беше и нещо се прецака WMP-to (не тръгва въобще )малко се порових тук и в други форуми но засега нищто не открих ,междувременно деинсталвах кодеци и някои ъпгреиди МS но засега нищто не се променя а не ми се реинсталва вистата
  12. Ами за тая машина която е на 3 години като диска си ми вършеше работа . Аз не съм видеотека. след година -2 ще сменявам всичко наред
  13. Ами счупих си 1 оригинален инсталационен диск на нерото и точно сега реинсталирам всичко... абе да се е.. От 3 години 100 пъти го инсталвам и сега се счупи а копие нямам ако имате идея моля за помощ
  14. вв резюме ще ви кажа незнам защо тази вечер пс реши да ме пусне вв режим `беэ грешка` и там освен моя акаунт имаше и администратор (което не ставаше преди ( и от там не беше трудно . Благодаря на всички за споделеното време :bye:
  15. хубаво ама е доста скъпо доктор знаеш ли
  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

×
×
  • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване