Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Банка подгони клиент за 1 стотинка

Featured Replies

6_c0a6.jpg

Банка подгони клиент за борч от 1 стотинка. Инспектори побъркаха жител на Добрич, заплашвайки го с глоба заради непокрития остатък по закрита кредитна карта.

49-годишният мъж останал втрещен, когато получил официално писмо за "дълга" към трезора, пише "Стандарт". На бланката му съобщавали и за санкцията, която го чака съгласно Общите условия за издаване и използване на кредитна карта.

Пред вестника завалията разказа, че е закрил картата, като отишъл на място в банката и там му изчислили колко трябва да внесе по сметката. Служителката направила справка с централата на финансовата институция в столицата пред очите му и когато всичко било уточнено, добруджанецът направил превода.

Огромно било изумлението му, когато преди няколко вечери, прибирайки се от работа, разбрал, че все още е длъжник, и то за комичната сума от 0,01 лв. От банката му дали срок до 25.11.2008 г. да покрие борча си. Любезно го уведомили, че може да внесе скандалната стотинка както в брой, така и чрез банков превод, пощенски запис, чрез интернет, или през банкомат.

"Това е абсолютна подигравка. Аз отидох в банката като коректен платец. Не ми е ясно тази стотинка откъде се взе, а и никой не ми обясни", гневи се "длъжникът". Позеленял от яд, той си взел един ден отпуск и отново се наредил пред гишетата на банковия клон.

След бурната разправия във финансовия офис и няколко разговора по телефона служителка го успокоила с думите: "Какво толкова, и машината може да сбърка". Оказало се, че стотинката е изскочила от компютърна грешка.

dir_logo.gif

Еми ето, казвам аз, че жълтите стотинки са важни, ама няма кой да ме слуша biggrin.gif

Това с банката, незнам дали е прецедент, но на мен в магазин са ми разваляли 5 лв. заради 0.02 лв. :rolleyes:

А дали ако банката дължеше на клиента си 1 стотинка, щеше да я върне ? :bye1:

Не...не знам само какво се правят на интересни за 1 стотинка.

Това наистина си е подигравка,кои нормален човек ще иска една стотинка :bye1:

Не мога да си го обясня :)

• Автор

Наскоро един колега трябваше да плати такса 2.50 заради 20 стотинки останали по някакъв кредит. Пак заплашваха с лихви.

Наскоро един колега трябваше да плати такса 2.50 заради 20 стотинки останали по някакъв кредит. Пак заплашваха с лихви.

Еми аз имам една стара сметка (направена от баба ми и дядо ми,когато съм се родила biggrin.gif )

Та в нея останали някакви си 5-6 лева.Исках да я закрия,но тогава нямах 18 години,трябваше разрешение от родители,ходене насам натам...

И сега вместо да си взема парите,трябва да им доплащам около 10 лева отгоре ;)

Както и да е,ако почакам още и не я закрия ще станат повече. biggrin.gif

Хубавото е че разбрах за съществуването на сметката...иначе паричките си се трупат и трупат....

OMG, "и машината може да сбърка". Ето за това мразя банки. За 1 стотинка могат да то провалят живота. Трябва да си вземеш отпуска, та да се наредиш на гишето.... мръсно нещо са това банките ей.

Ох, тя банката е имала повече разходи по уведомлението към въпросния клиент, отколкото дължимата сума, но така е... Важно е да се работи. biggrin.gif

OMG, "и машината може да сбърка". Ето за това мразя банки. За 1 стотинка могат да то провалят живота. Трябва да си вземеш отпуска, та да се наредиш на гишето.... мръсно нещо са това банките ей.

Това не важи само за банките. От данъчното един колега получи писмо, че дължи огромната сума от 12 стотинки, та се наложи да си вземе един ден отпуска, докато се оправи с въпросния борч.

Ееееееееееее, направо нямам думи. Тая новина трябва да се направи "виц на годината". Направо глътнах езика от изумление. Е, щом "машината" сбъркала, то поне чрез запис да си му върнат тая стотинка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.