Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от potrebitel
кирилица!!! (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Предлагам ти Два съдбовни избора - за атаките срещу националното ни самосъзнание (третата ти тема).

А иначе сайтове: Referati.com и Gotovi.com.

Успехи!

Не пращайте пари на gotovi.com.

Не изпращат нищо.

Чакаш една две седмици, изнерваш се а не получаваш нищо!

На тема "Защо човечеството е измилило Дядо Коледа" ако някой до довечера ми предостави някаква информация ще съм му много благодарен :)

На тема "Защо човечеството е измилило Дядо Коледа" ако някой до довечера ми предостави някаква информация ще съм му много благодарен :)

Златният идол - дядо Коледа

Надявам се да ти помогне :bighat:

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Благодаря много!Жива и здрава да си и все така да радваш хората с твоите бързи реакции

Здравейте,бих искала да ми помогнете,трябва ми есе на тема "Чудото и ужасът да си човек".За утре ми е и ще съм ви много благодарна ако намерите нещо (аз не мога sad.gif ).

Здравейте,бих искала да ми помогнете,трябва ми есе на тема "Чудото и ужасът да си човек".За утре ми е и ще съм ви много благодарна ако намерите нещо (аз не мога sad.gif ).

защо трябва да намираш нещо? Помисли малко, темата ти е много хубава :P

Не е ли чудо появата ни на този свят, една жена носи 9 месца в утробата си новия живот. Това си е чудо, после новороденото създадание оознава всичко заобикалящо го, това също е чудо. А ужасът, ако може да се нарече така, идва, когато вече сме пораснали, сблъсквайки се ежедневно с трудностите на животът. Тук, ако аз пишех есето, щях да развия антитеза, т.е. аз не се съгласявам, че е ужас да си човек :rolleyes: Въпреки безбройните си препядствия, животът не е лек, но е красив и въобще не УЖАС. А ти, ако си съгласна, че е такъв, пиши защо смяташ така. Успех :ass:

защо трябва да намираш нещо? Помисли малко, темата ти е много хубава ;)

Не е ли чудо появата ни на този свят, една жена носи 9 месца в утробата си новия живот. Това си е чудо, после новороденото създадание оознава всичко заобикалящо го, това също е чудо. А ужасът, ако може да се нарече така, идва, когато вече сме пораснали, сблъсквайки се ежедневно с трудностите на животът. Тук, ако аз пишех есето, щях да развия антитеза, т.е. аз не се съгласявам, че е ужас да си човек :P Въпреки безбройните си препядствия, животът не е лек, но е красив и въобще не УЖАС. А ти, ако си съгласна, че е такъв, пиши защо смяташ така. Успех :)

Мерси за идеята :)

Здравйте някой ще може ли да ми помогне. Имам да пиша есе на тема: "Изкушението пред моралното" мерси предварително.Спешно е ;)

Редактирано от nejnichko (преглед на промените)

Здравйте някой ще може ли да ми помогне. Имам да пиша есе на тема: "Изкушението пред моралното" мерси предварително.Спешно е :P

Мисля че тази тема от форума ще ти е полезна "За времената и изкушенията"

моля,трябва ми спешно есе на тема защо интелигентните животни не искат да се научат да говорят благодаря ви :rolleyes:

моля,трябва ми спешно есе на тема защо интелигентните животни не искат да се научат да говорят благодаря ви :rolleyes:

Есето е елементарно и ако темата е "Защо интелигентни като мен не се научат да си пишат есетата сами " да ти пусна линк ама шестицата на кого ще я пишат

Edit. Не мога и линк да ти пусна че ще вляза в разрез с правилата и ще те насоча към платени трудове на интелектуалци

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Есето е елементарно и ако темата е "Защо интелигентни като мен не се научат да си пишат есетата сами " да ти пусна линк ама шестицата на кого ще я пишат

Edit. Не мога и линк да ти пусна че ще вляза в разрез с правилата и ще те насоча към платени трудове на интелектуалци

моля те пусни го шестицата е за теб

sad.gif:):slap1:работата е много зле трчбва ми есе на една от двете теми по

психология. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!!Ако имате идеи ми пишете на мейла [email protected]. PLS

спешно е БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! :gift: ето ги и темите

1)на страха очите са големи.

2)всички щастливи семейства си приличат,всяко нещастно семейство е нещастно посвоему.

Здравейте всички ! :speak: Разгледах подробно тази тема и мисля , че на всички ни е от голяма полза :line dance:

Като нов потребител в този сайт се обръщам към всички с молба за есе на тема " Животът е едно безкрйно човешко любопитство "

Есето ми трябва до понеделник най-късно !

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! :line dance::dancing18:

Здравейте! Имам нужда от малко помощ.. Обикновено си пиша сама домашните, но този път учителката ме затрудни.. :dancing18: Имам есе на тема "Аз и бунтът" ?! :line dance: Нищо не ми идва наум.. ма наистина нищо. Та ако може някой да помогне, ще съм много благодарна

Здравейте всички ! :speak: Разгледах подробно тази тема и мисля , че на всички ни е от голяма полза :line dance:

Като нов потребител в този сайт се обръщам към всички с молба за есе на тема " Животът е едно безкрйно човешко любопитство "

Есето ми трябва до понеделник най-късно !

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! ;):line dance:

Според мен темата никак не е трудна.. спомням си, че преди 2-3 години и аз писах такова есе на класна работа за 40 минути и изкарах 5,5. Сигурна съм, че ако помислиш малко повече, ще го напишеш. А и във форума вече е коментирано това есе. Виж: http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry765590

Ако търсиш готово, пробвай с Google.. 100% ти е ясна процедурата. Но не мисля, че това ще ти помогне особено, като се има предвид, че учителите са ги чували поне по 10 пъти тия есета, дето са публикувани.

Редактирано от XmArRyX (преглед на промените)

Благодаря на XmArRyX ! cool.gif

Преди малко разгледах и другото ми есе то вече найстина ме затрудни ! Есето е на тема " Машина на времето ? " .

Тук могат да се напишат прекалено много неща , но незнам към кое точно да се насоча . Някакви предложения ? :angry:

трябва ми есе по философия на тема: Философията е копнеж навсякъде да сме си у дома

Повече от спешно (до довечера защото през ноща нямам нет) ми трябва есе на тема "Живота е едно безкрайно любопитство" от "Преди да се родя" от Ивайло Петров. Предварително благодаря!

Моля за бърз отговор защото времето е пари...

Тук има тема за Преди да се родя. поразгледай я, може да намериш нещо полезно :hush:

Eсето за " Машина на времето " ми трябва до този петък най-късно! Моля помогнете ми sad.gif

ще ви помоля за едно бързичко есе(малко) на една от следните теми:

1.Лъжата

2.Честността

3.Завистта

4.Милосърдие

На която и да е, да е максимум 1 страница голям формат, е не е толкова важно, но да е някакво мъничко :)

Благодаря предварително!

П.П.Ако има нещо в темата ще ви помоля да го дадете. Аз търсих и нищо не успях да намеря

ще ви помоля за едно бързичко есе(малко) на една от следните теми:

1.Лъжата...

Колко лесни теми направо ...защо не потърси в google?

Лъжата

Завистта(есе) още едно ТУК

Мисля че е достатъчно,щом ти трябва само едно есе :)

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Благодаря за бързия отговор и че си се потрудил!

До колкото видях това в ТП не ми върши работа, но ще го прегледам пак. Това за завистта е прекалено дълго, а защото ми е за утре не мога да си позволя да губя ценно време в скъсяване. Сега ще прегледам и другия за завистта. :)

Искрени благодарностти! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.