Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Търся 2 есета :

Гневът-Геройзъм или Слабост

Спешно ми е за понеделник наобяд..(1:30-2:00) спешно ми е хора

Физическата смърт и поетическото безсмъртие

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

спешно ми трябва есе по тема "да бъдеш или не, това е въпросът" (Хамлет е ценностите на живота)

Здравейте!Имам нужда от вашата помощ! ;)sad.gif Моля ви помогнете ми!Трябва ми есе на тема:"На Какъв завет мога да бъда верен","Любовта е изпитание,в което човек проявява себе си" или "Бягството от дома е престъпление и грях" Изберете си,но наистина много ми трябва за утре! ;) Предварително ви благодаря :P

Здравейте!Имам нужда от вашата помощ!Трябва ми есе на тема "Кутията на Пандора - злото по света" или "Аз и 21 век"!Моля ви помогнете ми спешно е! sad.gif Ако някой може да ми помогне моля да ми пиши на [email protected] Предварително ви благодаря!!! :P:ph34r:

здравейте на всички! Спешно ми трябва вашата помощ Моля помогнете ми !.. За 13.12.2007 по география ми трябва есе на тема:Битови отпадъци-животът в градската среда..Моля ако някои може да ми помогне нека ми пише на [email protected] ще му бъда много ама много благодарна.. Предварително ви благодаря ;)

Редактирано от pat3to (преглед на промените)

Здравеите на всички :help: написах есе но не ми харесва как сьм го формолирала писах го 3 пьти, sad.gif но нешо му куца винаги и затова ви пиша знам че есето е изказване на лично мнение по темата.Написала сьм но искам да допьлня оше някои неша и ако може някои от вас да ми помогне Есето е на тема - "Какви са собствените ми примирения сьс света?" БЛАГОРАДЯ ПРЕДВАРИТВЕЛНО! :wors:

Здравейте! Имам нижда от спешна помощ! Трябва ми 2 есета на тема "Бъдещето на един народ е в младите" и "Моето пророчество за бъдещето на света и човека". Моля ви, помогнете ми!!! (Благодаря предварително!)

:cheers: моля ви помогнете ми трябва ми есе на тема "Родителите ми имат свои представи за нещата,аз-свои"МОЛЯ ВИ ТРЯБВА МИ СЕГА(12.12)МОЛЯ ви СПЕШНО Е МНОГО.Предварително сам ви много благодарна на всички които ще помогнат БЛАГОДАРЯлпи6ете ми на имеила "а[email protected]" еи моля ви трябжа да я имам тая вечер помогнете ми моля ви моля ви моля ви :lol6:

Редактирано от galina dinkova (преглед на промените)

Хора моля ви помогнете ми!Спешно ми трябва есе на тема "Мнението на връстниците на човек може да повлияе на поведението му" sad.gif Наистина много ви моля.Благодаря предварително! :nono:

здравейте търся есе на тема "Домът и пътят в лириката на Ботев" плс :offtopic_s:

Бихте ли ми помогнали с нещо по някоя от следните теми:

"Моята представа за една съвременна образователна технология"

"Моя най- често използван образователен модел"

"Наборът интерактивни техники на преподавателя през моя поглед"

Благодаря ви! Всяка идея би ми била ценна:-)

опсссс... забравих.... [email protected]

Здравейте. спешно ми трябва есе по философия. Темите са:

1. И преди, и сега учудването подтиква хората да философстват.

2. Науката е това, което знаем, а философията е това, което не знаем.

3. Защо искам да зная от къде идвам и на къде отивам, на къде отива онова, което ме заобикаля, и какво означава всичко това.- Мигел де Унамуно

много ми трябва едно от тези теми- който може да помогне.мн ще съм ви благодарна. трябва ми до утре на обяд.

Спешно ми трябват есета на тема : "Може ли да обичаш някого и същевременно да го усмиваш " от повестта "Преди да се родя " и "Произход на Земята"

Ам... ако може някой да ми помогне. Трябва ми есе по психология на тема Погубени мечти. Става дума за наркотиците и алкохола. :P За понеделник ми е (17.12). Ще съм ви много благодарна. :speak:

Редактирано от MiMkA_92 (преглед на промените)

не че някой, гледа тая тема и пише есета де.... доста хора гледам не са получили отговор, но и аз ще помоля за есе по философия

тема: Какво е за мен философията

дано някои се смили да помогне че тоя предмет ми е много куц sad.gif не ми трябва нещо голямо само 1 двоен лист от тетрадка.. малак формат .. :)

Редактирано от Wassap (преглед на промените)

Тук е мястото да потърсите есе на темата, която Ви трябва и ако не намерите да публикувате Вашия въпрос. Ако есето Ви е върху дадено произведение, по-добре първо потърсете дали няма вече отделна тема за дадения автор или произведение, проверете там и тогава пуснете въпроса си.

sad.gif Търся спешно готови есета на тема "Можем ли да обичаме някого и същевременно да го осмиваме?" и "Светът на миналото "добро старо време" или "отесняла дреха"" , а също така "животът на човека низ от иронични случайности" E mail [email protected]

Здравейте! Имам нижда от спешна помощ! Трябва ми есе по литература на тема "Моето пророчество за бъдещето на света и човека". Трябва ми за четвъртък!!! Моля ви помогнете ми! e-mail: [email protected]

Здрасти на всички! :yanim: Спешно ми трябва есе на тема Миналото-"доброто старо време" или "отесняла дреха". :yanim: Много ще съм Ви благодарна,ако ми помогнете или ми кажете къде мога да намеря нещо по темата :yanim:

Много спешно ми трябват есета на теми:

1. Най-трудно е да опознаеш себе си.

2.Човешко е да се греши.

3.Само когато познаеш злото можеш да оцениш доброто.

Благодаря Ви предварително!

"Вечно и свето е само мъртвото, живото живее в грях" - "Камъкът"

(ЛИС или ЕСЕ)

Даите линк за матеряли, че никъде нищо не намирам.

Здравейте, трябва ми есе по география на тема - Природата рай за човека, раят за природата сцена без хора" или нещо подобно. Трябвами до сряда ;):help::)

Здравейте, трябва ми есе по география на тема - Природата рай за човека, раят за природата сцена без хора" или нещо подобно. Трябвами до сряда :help::help::help wanted3:

Ама ние на "нещо подобно" отговори не можем да дадем, се'ш ли се? :)

Какво - да ти дадем материали и да с окаже, че темата е друга ?! И теб да прецакаме, и язък пък за нашия труд.

ами нещо подобно :help: да е с природа свързано и човека аз до ся есе не съм писал :help wanted3: пък съм 11 клас

Здравейте, от даскало ми дадоха да пиша есе на тема "Успеха ни саздава приятели , неуспеха ги проверява".Понеже съм 8-ми клас за първи път пиша есе :sobbing: .Есето не е задължително да е кой знае какво....най-много 300 думи. Моля ви се да ми помогнете! :help::help::);)

Здравейте ....спешно ми трябва есе на тема: "Успехът ни създава приятели,успехът ги проверява"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.