Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

здравейте :clap:

имам да пиша едно есе на тема "Защо искам да работя в областта на туризма", но нещо ми е трудно да захвана темата.

дали някой ще бъде така добър да ми даде няколко идеи, предварително благодаря.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Ако може някой да ми намери ЛИС на тема :Родовите ценности и човешката индивидуалност в "Дервишово семе"

Или на тема : Рамадан и Силвина - Неразплетеният възел на две човешки съдби

Редактирано от mini_tedi (преглед на промените)

Здравейте, много спешно ми трябва есе-отговар с защитаване на теза, по етика на тема *Може ли човек да се чувства свободен изпълнявайки своя дълг?* Моля ви помогнете, много е важно ще ме оставят на поправка .....

Здравеите.Сигурен сам че можете да ми помогнете.Трябва ми есе."Есе за скромността".Тоба е темата.Благодаря предварително. :rolleyes:

Някой може ли да ми даде есе на темата "Конфликтът между рдовото и личностното в Ромео и Жулиета" или нещо подобно. Благодаря предварително.

трябва ми есе на тема: "какво е правното съдържание на израза: "това е мое", моля ви вие сте последната ми надежда

здравейте всички.току що се регистрирах и търая във всякакви възможни форуми защото съм супер отчаян.спешнно ми трябва едно от тези есета:

1."Ромео и Жулиета-химн на любовта'

2."Ромео,нима още живееш?"

много ви моля всички ако някой има подобни есета да ми прати линк или да постне цялото есе.

много ви моля всички

здравейте всички.току що се регистрирах и търая във всякакви възможни форуми защото съм супер отчаян.спешнно ми трябва едно от тези есета:

1."Ромео и Жулиета-химн на любовта'

2."Ромео,нима още живееш?"

много ви моля всички ако някой има подобни есета да ми прати линк или да постне цялото есе.

много ви моля всички

Tрябва ми есе на тема "Лицемерието в нашия живот". Благодаря предварително :bye1:

Ако някои може да помогне да ми напише есе по икономика на тема " Какво губя или печеля от конкуренцята на фирмите" или просто да ми ги нахвърли нештета пак ще съм мн благодарна ;):yanim::help:

Моля ако някой знае да ми помогне.Есе- :Героят вчера и днес" или "Герой и Антигерой".

Трябва ми есе, най-късно до понеделник вечерта на тема "Бягството от свободата ражда конформизъм и авротитаризъм". Много е спешно...

Редактирано от kingi (преглед на промените)

Спешно ми трябва есе на тема " Семейството преди 100 години и днес".Ще съм Ви много благодарна,ако ми помогнете :yanim:;)

Спешно ми трябва ЕСЕ на Тема:На какъв завет мога да бъда верен!Помогнете!!!!

Здравейте !!! Може ли да ми намерите ЕСЕ или ЛИСТ на тема "Човекът и града в лириката на Христо Смирненски " или "Животът на предметите в лириката на Атанас Далчев " ? Благодаря Ви предварително :)

Здравейте! Трябва ми едно есе! Темите са : Живота е най-мъдрият учител

Да се стремиш значи да живееш

Любовта към хората е най-голямото богатство

Привързаноста

Проевеният гняв - сила или безпомощ

Трябва ми есе на една от тези теми.

Благодаря предварително :)

здр, трябва ми спешно есе на тема "любовта в нас". plsss помогнете ми ;):P:help::help: Благодаря ви предварително.Ще чакам отг :)

Някой може ли да ми ми намери есе на тези теми:

1.Където е добре,там е родината

2.Какво определя чувството за липса

Спешно ми трябват

Мерси ПРЕДВАРИТЕЛНО sad.gifcool.gif

Редактирано от tigri (преглед на промените)

трябва ми есе на тема : "Развратът закусва с богатството,обядва с бедността,вечеря с нищетата и ляга да спи с позора."-Бенджамин Франклин

Благодаря ви много предварително

Спешно ми трябва есе на тема " Любовта е вечна" или на тема " Любовта е свобода или затвор"

Мн ще сам благдарна ако някои ми помогне :)

Трябва ми есе на тема "Най-добре се смее този,който се смее последен" до утре!

Благодаря предварително :)

По улица "По-късно" се стига до бyлеварт никога

и ни казаха че на това отговаряло (Не отлагай днешната работа за утре)

плзззз трая за четвартък до обяд ... който може да помогне да пише на лично sad.gif

моля за есе на една от следните теми:

1. ние хората никога не сме достатъчни сами на себе си.(Ясперс)

2. Човекът е повече от онова, което може да знае за себе си (Ясперс)

3. Човекът е същество превъзхожзащо себе си и света

наистина много благодаря, ако ми помогнете с есе от горните теми, ако може до утре(четвъртък) вечерта или за другата седмица сряда ;)

Редактирано от submit (преглед на промените)

здравейте,трябва ми едно от двете есета:

1.Защо ни е нужна паметта?

2.героизмът-нравствен избор и дълг.

търсих но ненамерих нищо.надявам се вие да ми помогнете.трябва ми за утре вечер.

благодаря ви:gift:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.