Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Здравейте,трябва ми есе на тема "Мода и съвременност".Надявам се да ми помогнете,защото аз нищо не намирам!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

спе6но ми трябва есе на 1 от тези теми

когато пороците се превърнат в нрави спасение вече няма"

"трябва ли ад помагаме на приятелите си в ущърб на справедливостта"

Всяка минута, в която си ядосан, губиш 60 секунди щастие.

Ралф Емерсън

Не е важно да получиш това, което цениш, а да цениш това, което имаш.

Докато човек не се предаде, е по-силен от съдбата си.

Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом.

Една усмивка казва много неща.

Удовлетворението, постигнато с труд, е най-приятно.

Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Най-същественото е невидимо за очите.

Когато човек силно желае нещо, цялата вселена му съдейства.

спешно ми трябва есе на тема "Да пожелаеш свободата" тве е от Ботевата поезия...... ако някои намери... мерси

спешно ми трябва есе на тема "От вскички престъпления най-тежко е безсърдечието"... ако някой има нещо което ще ми послужи ще съм му много благодарна sad.gif:lock:

трябва ми есе на някоя от тези теми спешно ми трябва

домът за човека е сигурност и святост

любовта е изпитание в което човек проверява себе си

страхът ни примирява с нормите и забравите

това са теми от потомка на багряна мерси предварително

Моля ви помогнете ми. Трябва ми анализ на образа на Гертруда (Хамлет) :angel19::):wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

Благодаря предварително ;)

търся си есе на тема "Робинзон Крузо",някой ако има някакви материали да помага щото е мн спешно :help::help::speak::)

Здравейте!Спешно ми трябва есе на тема "Моите будители" за утре - 21.1.2008 .Ако някой може да ми помогне .... Благодаря ви предварително.

Редактирано от _Aragorn_ (преглед на промените)

Може ли да ми дадете есе на тема: " Семейството моят дом, моята крепост ", ако не на тема " Има ли бъдеще традиционното семейство"... Мерси предварително :) Става дума по Психология ми трябват :P

2 есета по английски език

1.Do you spend money or save it

2.Teaamwork vs. working independently

:)sad.gif

Ей здравейте! За утре ми трябва Есе на тема: Заслужавали си за охолство да продадем душата си? в "Приказка за стълбата" на Христо Смирненски. Моля ви помогнете! :)sad.gif;)

Трябва ми есе върху "Илиада" на тема:"Съвременният Ахил" или "Съвременният Хектор"--спешно еЕе....Мерси предварителноо :))))))

За любовта...(есе)

Какво всъщност представлява любовта..? Дали тя е просто чувство, което си мислим, че сме изпитвали, изпитваме или се надяваме да изпитаме? А каква ли е причината, поради която можеш да кажеш „Аз съм влюбен”? Не мисля, че това са строго определени въпроси и ситуаций, то просто се разбира от самосебе си: Начинът, по който се държиш с даден човек, по който го гледаш и си мислиш „Боже, ето това са малкото ситуаций, в които можеш дакакви красиви очи има!” разбереш, че си влюбен.

А каква е разликата между влюбения „теб” и невлюбения? Когато човек няма някой близо до себе си, когото да обича, с когото той се държи както обикновено: Ставашда споделя проблемите и радостите си сутрин, намусен от представата за отвратителния ден в училище и се отправяш към банята. След известния престой там, се обличаш и излизаш. По пътя към училище разбираш, че си свършил цигарите и отправяш хубави пожелания към управниците ни... След първите няколко часа, в които си доспиваш, разбираш, че няма никаква време е за кафе.полза да си губиш времето и да слушаш глупостите на учителите Добре де, ама после какъв е смисълът да се връщаш, след като трябва да си извиняваш отсъствията..? И така си пропиляваш целия ден... Вкъщи се прибираш „скапан” от учебните процеси и решаваш да поспиш малко, та дано да забравиш за скучно прекарания ден и да се събудиш с по-добро настроение. Но това не става. нищо не се еНа следващия ден се събуждаш със същата празнота в сърцето променило. Отново няма кой да те прегърне, и да те утеши. Нямаш никого до себе си... А празнотата продължава все по-безмилостно да разяжда сърцето ти. И в крайна сметка се запитваш: „Има ли смисъл да я търся изобщо?! Дали ще я намеря някога?! Дай по-добре да намина през кръчмата да поразпусна малко!” Но така не става! По този начин ти никога няма да я срещнеш! Трябва да се бориш за нея! Любовта не може просто ей така да дойде при теб. Не трябва да се затваряш в себе си, и да си мислиш, че няма никакъв смисъл. Трябва да продължиш да живееш, да продължиш да я търсиш в мрачния ден, обгърнат от сива и поддисткаща мъгла! Защото ежедневието ти ще стане много по-различно...

Някога виждал ли си отстрани влюбените хора? Бил ли си близо до свой прител или приятелка, докато любовта е обгърнала сърцата им? Ако е така, значи ще ме разбереш много добре, направи си трудо да го прочетеш – няма да сгрешиш!ако не

Когато усещаш онази топлина в сърцето си, която не може да се замени с нищо друго; когато знаеш, че има някой, който те обича, който държи на теб; когато си личи, за тогава като че линякого ти си звезда, която ако угасне – гасне и нечий живот живееш само за тази звезда... Нещата около теб стават съвсем различни. Проблемите, които преди са те дразнили вече не значат нищо. Хората, които са ти били антипатични – вече не могат да повлияят на настроението ти по никакъв начин.

Какво си виждал преди, докато си се разкарвал в парка? Може би само деца, родители, катерушки и пейки? А знаеш ли сега, когато топлината в сърцето ти отново я има какво ще ти направи впечатление? Децата пак ще си ги има, но този път ти ще чуеш смеха им, ще усетиш радостното им настроение. Дървете пак ще си ги има, но този път ти ще разбереш колко мелодично се поклащат листата им. „Грозните гарги” вече няма да са същите. За теб ще има птички, които не дразнят слуха ти, а те карат да се отпуснеш, карат те да се чувстваш добре!

Не знам дали си разбрал смисъла, приятелю, но приеми един съвет:

По-прекрасно нещо от любовта няма! Търси я, не се отказвай. А ако вече си я срещнал, но тя не е споделена – бори се за нея! Дай всичко от себе, покажи й, че тя е слънцето, благодарение на което ти съществува. Обсипи я с нежността и топлината – такива, каквито винаги си искал да получиш от нея. И не забравяй – с постоянство и желание всичко се потсига!!!

Дано помогне на някого ;)

здр, трябва ми спешно есе на тема "любовта в нас". plsss помогнете ми ;):help::help::help: Благодаря ви предварително.Ще чакам отг :)

За любовта...(есе)

Какво всъщност представлява любовта..? Дали тя е просто чувство, което си мислим, че сме изпитвали, изпитваме или се надяваме да изпитаме? А каква ли е причината, поради която можеш да кажеш „Аз съм влюбен”? Не мисля, че това са строго определени въпроси и ситуаций, то просто се разбира от самосебе си: Начинът, по който се държиш с даден човек, по който го гледаш и си мислиш „Боже, ето това са малкото ситуаций, в които можеш дакакви красиви очи има!” разбереш, че си влюбен.

А каква е разликата между влюбения „теб” и невлюбения? Когато човек няма някой близо до себе си, когото да обича, с когото той се държи както обикновено: Ставашда споделя проблемите и радостите си сутрин, намусен от представата за отвратителния ден в училище и се отправяш към банята. След известния престой там, се обличаш и излизаш. По пътя към училище разбираш, че си свършил цигарите и отправяш хубави пожелания към управниците ни... След първите няколко часа, в които си доспиваш, разбираш, че няма никаква време е за кафе.полза да си губиш времето и да слушаш глупостите на учителите Добре де, ама после какъв е смисълът да се връщаш, след като трябва да си извиняваш отсъствията..? И така си пропиляваш целия ден... Вкъщи се прибираш „скапан” от учебните процеси и решаваш да поспиш малко, та дано да забравиш за скучно прекарания ден и да се събудиш с по-добро настроение. Но това не става. нищо не се еНа следващия ден се събуждаш със същата празнота в сърцето променило. Отново няма кой да те прегърне, и да те утеши. Нямаш никого до себе си... А празнотата продължава все по-безмилостно да разяжда сърцето ти. И в крайна сметка се запитваш: „Има ли смисъл да я търся изобщо?! Дали ще я намеря някога?! Дай по-добре да намина през кръчмата да поразпусна малко!” Но така не става! По този начин ти никога няма да я срещнеш! Трябва да се бориш за нея! Любовта не може просто ей така да дойде при теб. Не трябва да се затваряш в себе си, и да си мислиш, че няма никакъв смисъл. Трябва да продължиш да живееш, да продължиш да я търсиш в мрачния ден, обгърнат от сива и поддисткаща мъгла! Защото ежедневието ти ще стане много по-различно...

Някога виждал ли си отстрани влюбените хора? Бил ли си близо до свой прител или приятелка, докато любовта е обгърнала сърцата им? Ако е така, значи ще ме разбереш много добре, направи си трудо да го прочетеш – няма да сгрешиш!ако не

Когато усещаш онази топлина в сърцето си, която не може да се замени с нищо друго; когато знаеш, че има някой, който те обича, който държи на теб; когато си личи, за тогава като че линякого ти си звезда, която ако угасне – гасне и нечий живот живееш само за тази звезда... Нещата около теб стават съвсем различни. Проблемите, които преди са те дразнили вече не значат нищо. Хората, които са ти били антипатични – вече не могат да повлияят на настроението ти по никакъв начин.

Какво си виждал преди, докато си се разкарвал в парка? Може би само деца, родители, катерушки и пейки? А знаеш ли сега, когато топлината в сърцето ти отново я има какво ще ти направи впечатление? Децата пак ще си ги има, но този път ти ще чуеш смеха им, ще усетиш радостното им настроение. Дървете пак ще си ги има, но този път ти ще разбереш колко мелодично се поклащат листата им. „Грозните гарги” вече няма да са същите. За теб ще има птички, които не дразнят слуха ти, а те карат да се отпуснеш, карат те да се чувстваш добре!

Не знам дали си разбрал смисъла, приятелю, но приеми един съвет:

По-прекрасно нещо от любовта няма! Търси я, не се отказвай. А ако вече си я срещнал, но тя не е споделена – бори се за нея! Дай всичко от себе, покажи й, че тя е слънцето, благодарение на което ти съществува. Обсипи я с нежността и топлината – такива, каквито винаги си искал да получиш от нея. И не забравяй – с постоянство и желание всичко се потсига!!!

Дано ти е отполза :P

Моля спешно за помощ,

нужно ми е есе на една от двете теми "Трябва ли да помагаме на приятелите си в ущърб на справедливостта?" или на тема "Когато пороците се превърнат в нрави, спасение вече няма!-Сенека". Страшно е важно и се надявам някой да помогне. Благодаря предварително.

търся есе на тема "Корупцията - основен проблем на гражданското общество"

трябва ми до петък, а в нет-а нищо не намерих sad.gif

търся есе на тема "Корупцията - основен проблем на гражданското общество"

трябва ми до петък, а в нет-а нищо не намерих sad.gif

Сериозно нищо не намери?!

http://www.teenproblem.net/school/index.php?m=s&id=755

http://search.pomagalo.com/?keywords=%D0%B...8%D1%8F&s=1

http://www.helpos.com/archive/search.php?q...%F3%EF%F6%E8%FF - не са точно със заглавие "корупцията", но във всяка една от тях има за това!

http://www.csd.bg/fileSrc.php?id=10549 - 530 стр!

И това е, без да поствам тези, които отчетох, че са анализи в полза на политическа сила.

Няма, а?

Е, да - няма го сдъвкано и смляно.

тези ги намерих, първото ще го използвам

другите са във вид на доклад повече, а не на есе

мерси все пак ... sad.gif

Моля ви помогнете ми търся си есе или ЛИС на тема "Де е България",трябва ми възможно най-скоро,защото вече го бавя с 1 седмица и госпожата ми ще ме убие,ако някой има някакви идеии да дава sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Моля за някакви насоки при писане на есе на тема "Какво е за мен родния дом".Благодаря предварително.

Трябва ми есе на тема: "Народ и власт в съвременна България."

Здравейте на всички!Моля някой ако може да ми помогне трябва ми спешно Есе на една от двете тема :'Нарушават ли се мойте права от законите за защита правата на малцинствата?"или 'Моята представа за демократично училище."Ако някой има нещо подобно да го копира тука или да ми кажи сайт от където да го намеря. Благодаря предварително

Моля ви мн ми трябва есе на темА "безсмъртие" до понеделник ще буда стращно благодарен плсс! защото ще имам 2 за срока ;):angry:

моля ви трябжа ми за понеделник една от тези теми:

1:"Силвина и Багряновата героиня" - родът и универсалните човешки ценности

2:"Зимни вечери" - изпитанието пред универсалните човешки ценности

3:"Цветарка" - изпитание пред универсалните човешки ценности

4:"Братята на Гаврош" - изпитание пред универсалните човешки ценности

Ще съм много благодарна на този който ми помогне! :) Извинявам се ако искането се повтаря , но аз неможах да намеря ... sad.gif

Ох....нашата по БГ направооо...ме очудва с нейните теми за "есе" търся есе на тема "Какво търся аз" =( до неделяя трябва да го напиша моля ви!

Извинявайте ама някой може ли да ми каже нещо по темата"Подчинението на закона,който човек сам си предписва е-Свобода"!

Моля ви се ако някой има нещо отностно тази тема нека да пише [email protected]

Брагодаря Предварително! :angry:

Искам да ви попитам дали някои не знае дали някаде има есе за Тартюф на някоя от следните теми

1. Смешен или страшен е Тартюф

2. Лицемерието и лековерието

3. Тартюф на 17 и 21в.

Моля ви, помогнете ми, мн е важно защото от това есе зависи колко ще имам за срока :S:S:S sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.