Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Здрасти,чудя се откъде мога да намеря нещо за темата "Социалните шансове на личността и неравенствата" по Свят и личност? ohmy.gif

Благодаря,предварително!!!

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

мнн ми трябва есе върху за доброто няма граници тряабва ми за утре ако някои може да намери или знае каде има да пише плсс мн ми тряаа sad.gifsad.gifsad.gif

моля ви трябва ми есе на тема "Грехът" моля ви които мойе да помага трябва ми за 29.01.2008г. плс

Хора плсс трябва ми най-касно до утре вечер есе на тема "Любовта в нас".плс помогнете ми барзо...ще сам ви много благодарна... ;):):P;)

здравейте

спешно за утре ми трябва есе на тема възрожденската къща-дом вселена

много се надяам че някои ще ми помогне.

На мен пък ми трябва есе на тема "Отдалечеността засилва обаянието" sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

Трябва ми есе за Стиви Смит - НЕ МАХАХ ЗА ПОЗДРАВ, ДАВЕХ СЕ (Not Waving but Drowning) laugh.gif

Търся есе на тема: Бягството от дома е престъпление и грях. Много спешно ми трябва :sobbing:sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

много ви моля трябва ми есе на тема умните живеят с бъдещето, глупаците хленчат по миналото, а хитреците се възползват от настоящето. това е мисъл на Ленин. предварително ви благодаря.

Ами аз имам да правя трансформиращ преразказ върху произведението "Маминото детенце" от името на Николчо. Някой може ли да ми помогне =]

здравейте :speak: аз съм нова тук и наистина много ми трябва есе на тема "Ахил - отвъд героизма" :) много ще съм ви благодарна,надявам се и аз да бъда полезна на някого :)

Трябва ми есе на тема:Самотният господар на света!Не съм търсил защото нямам време а есето ми е за утре спешно ми трябва.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!

Хора трябва ми есе в което тезата да е на тема : Дълга към отечеството срещу дълга към рода" - "Антигона" , също да се отговаря и на тези вапроси : Психологическите основания за постъпките на главните герои .. Какъв е изхода според Софокъл ? .. Възможни ли са други варианти в създадената ситуация ? .. [съжелявам ако има грешки] дано дадете нещо :)

Никой нямя да ли ми помогне много бързо за утре ми трябва

много спешно ми трябваше новече знам че ще получа 2 sad.gif

Здравейте бих искал ако някои може да ми помогне за домашна госпожата ни даде да рпавим есе на тема Сладко е да не осъзнаваш своето нещастие. Ако моженякои да ми го напише ще сам му мн благодарен :)

Здравейте!Нова съм тук иии имам наистина спешна нужда от помощ... sad.gifsad.gifsad.gif Трябва ми ЛИС на тема "Образът на лирическата героиня от "Потомка" на Елисавета Багряна".Знам ,че вече сте писали такава тема , но не успях да я намеря sad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gifsad.gif Моля да ми помогнете , наистина е спешно!Благодаря предварително!

Здравейте, много спешно ми трябва есе на тема "Съвременният човек страда от отслабване на личността". Много ще съм благодарна ако някой ми помогне.Мерси предварително =)

Моля ви трябва ми есе на тема"Постивимо ли е съвършенството?",ако някой мойе да ми помогне да м ипише на e-maila: [email protected] :bedtime2:

Много ви моля помогнете ми трябва ми есе за утре на една от двете теми : 1.Какво е за мен машината ; 2.Какво скрито искам да видя

Ще съм ви много благодарен!

Привет :angry: Трябва ми есе на тема: "По дрехите посрещат,по ума изпращат"

Много ще съм ви благодарна,ако ми помогнете

;)

моля ви помогнете ми по руски-нужно ми е с по едно изречение да отговоря на няколко въпроса-описание внешн видя и характера человека,описание моей квартирй,моя мечта,где я буду учится после школъй и кем я хочу стат,чем я увлекаются,моей хоби,как я проводил каникулй ;):ph34r:

Тук е мястото да потърсите есе на темата, която Ви трябва и ако не намерите да публикувате Вашия въпрос. Ако есето Ви е върху дадено произведение, по-добре първо потърсете дали няма вече отделна тема за дадения автор или произведение, проверете там и тогава пуснете въпроса си.

sad.gif Търся спешно готови есета на тема "Можем ли да обичаме някого и същевременно да го осмиваме?" и "Светът на миналото "добро старо време" или "отесняла дреха"" , а също така "животът на човека низ от иронични случайности" E mail [email protected]

провери и в"referati.com"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.