Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Есета на всякакви теми -

Featured Replies

Може ли и на мен да ми пратите това есе "Черно море - моето, твоето, нашето" ---> [email protected] спешно ми е. Благодаря предварително!

Редактирано от FunStyler (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Здравейте... Спешно ми трябва есе на тема: "Културата на един народ определя отношението и поведението му към природата". МОЛЯ някой да ми помогне! Благодаря ви предвалително.!.!.

• Ето ти нещо за първата тема- може би му трябват леки корекции,но те ще са от теб. Какво е човекът? Есе За да си човек трябва да имаш вяра – вярата в това, че си човек! Човекът – праши

• Съжалявам, но никой не намери есе на тази тема досега, както виждаш отдавна стои въпросът.

Публикувани изображения

Извинявам се някой успя ли да намери есе на тази тема

"Черно море - моето, твоето, нашето"

Ще съм много благодарен ако някой може да ми го прати - [email protected]

моля би помогнете ми за ЕСЕ на тема "Различава ли се детското страдание в миналото и днес"трябва ми спешно за днес. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ.

"Грубостта и нежността - характеристики на човешките отношения" еи имаш ли го това,м0ля те ак0 го имасх да ми го пратиш СПЕШНООО е М0ЛЯ ТЕ :wors:sad.gif

Трябва ми есе на тема Моите срещи с Бай Ганьо днес.Ако е възможно за днес.Моля Ви :angry:

Въй хора супер много ви моля спешно ми трябва, ако някой има есе на тема "Черно Море - Моето, Твоето, Нашето" и ако не го затруднява да ми го прати ... плс :{{

Наистина ще съм много благодарна

[email protected]

Здравейте . Трябва ми есе или тема , какватао и да е ( за предпочитане кратка). Може да е тема , есе няма знечение - само да пише за исляма горе долу най-важното. Тема - ''Ислям'' . Благодаря предварително :phone:

Здравейте на всички!Наскоро се регнах и имам една молба към вас!Знам че есето е да се изрази собственото мнение по дадената тема но нищо не мога да измисля ако някой може да ми помогне ще съм страшно благодарна!Есето е на тема ''Продажбата на душата" Мерси предварително

моля ви помогнете.Трябва ми за утре(значи спешно)есе на тема"Кои са образите на страданието днес".Благодаря ви предварително,ако ми помогнете

помощ!трябва ми есе на тема 'комичното в разказа Дамата с рентгеновите очи' :rolleyes:

Oтивайте на гости пръв и си тръгвайте последен.

Който умее да да ласкае,умее и да клевети.

Ако говорят за тебе лошо и вярно-поправи се,ако е лъжа-смей се.

Няма достатъчно проницателен човек който да е способен да разбере злото което сам държи.

Трябва ми есе на една от тези теми.Трябва ми за утре sad.gif

Рових из Интернет и не можах да намеря нищо,вече завися от вас ;)

:whist::baby::eek:

много ви моля трябва ми лис на тема:Пътят към дома в елегията на Димчо Дебелянов "Скрити вопли"

но имам малко ограничения спрямо какво да пиша.и те са:за увуда-трябва да пиша-времето е контекст,в който се полага творбата и нейното тълкуване(или с 2 думи че дебелянов е бил в оковите на патриархията и иска да се измъкне от нея и да отиде в бъдещето-свободния свят).НИКЪДЕ НЕ НАМЕРИХ НЕЩО ТАКОВА!а за тезата ми-пъуването е пожелано но невъзможно и т.н. а 3 подтези са-1.пожелаването на дома-мотиви,образ на дома.2.пътят към дома като път към спасението и покоя и 3.непостижимото завръщане.

моля ви помогнете ми не мота да ги разширя тея неща моля ви трябвя ми до итре до обяд ;);)

Здравейте, спешно ми трябват есета (или поне 1) на тема : ''Ролята на предприемача в икономическото развитие'' , ''Стартиране на собствен бизнес'' и ''Очертайте образа на успешен предприемач'' Моля ви спешно е :whist:

някой може ли да ми помогне да напиша есе на тема:Черно море-моето,твоето,нашето.Благодаря предварително :wors:

здравейте ... трябва ми есе на тема "Всичко ли може да се купи с пари?" ако някой може да ми помогне трябва ми до неделя...наистина е мн спешно :P благодаря предварително

На мен за Понеделник ми трябва Есе за Расизма,ако може да не е против него,а ЗА расизма ;)

Здравейте на всички,който могат и искат да ми помогнат...Имам за домашна по БЕЛ да напиша ЕСЕ на някоя от тази теми..Няма значение коя ще да е,но моля,помогнете ми,защото от това зивиси дали ще правя класна по БЕЛ....Ето ги и темите(Може да са и свързани с "Прикованият Прометей" на Есхил,защото са цитати от там):

1."Да,болест е вродена на тираните,да нямат вяра в своите приятели"

2."Често умният желае да го смятат на лишен от ум"

3."Срам са грешките за мъдрия"

4."Блага реч лекува разгневения"

Благодаря предварително на тези,които ще ми помогнат :):headphones:

някой да ми обясни как се пише есе за личност...по точно какво точно трябва да съдържа това есе...или направо да ми напише едно за Сталин :)

Трябва ми есе на някоя от следните 6 теми:

1) Нуждата оправдава ли престъплението?(за "Песен за човека")

2) Изкуството да надмогнеш страха.(за "Песен за човека")

3) Да познаеш другите е по-лесно, отколкото да познаеш себе си.(за "Песен за човека")

другите 3 са за стихотворенията "Прощалмо" и "Борбата е безмилостно жестока..."

1) Какво са за мен идеалите?

2) "Какво тък знчи някаква си личност?"

3) Борбата-жестокост-милост.

Може темите да са свързани с произведенията, а може и да не са! Трябва ми за 22.03 , но по вазможност за 21.03 , за да мога да ги припиша и прочета. МОЛЯ ПОМОГНЕ ТЕ МИ !!! :offtopic_s:

:speak::wors: :wors: БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :wors: :wors: :wors:

Трябва ми есе на тема: Свободата не може да се подари понеже е състояние на духа.Може да включва произведенията:Една българка;Немили-недраги;Опълченците на Шипка и Българският език. sad.gif

Трябват ми есета,а може и само тези на следните теми:

"За тъмните умове всичко е ясно"

"Паметта-преодоляване на отсъствието"

"Непросмисленият живот не е добре изживян"

"Трябва да познаваме себе си;дори да не стигнем до истината поне ще внесем ред в собственото си съществуване,а едва ли има нещо по-важно от това"

"Човек прекарва живота си в усилие да бъде друг"

Мерси предварително!

Трябва ми ЕСЕ на тема ,,Който не обича никого,него също никой не го обича,, .Ако имате прате те го на имеил адрес [email protected] Много ВИ благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!

DJ_Shadow_feat._Mos_def_Six_days_the_remix.mp3

Компютърът е моят приятел есе!!!!! ТРЯБВА МИ СПЕШНО ЗА УТРЕ !! МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕ :P:):P:P;):help wanted::white flag::white flag:

Здравейте!Трябва ми есе на някоя от следните 3 теми:

1.Прави всичко така,сякаш това е твоята последна битка на земята.

2.Човекът трябва да бъде преодолян.

3.Не вярвам в нищо,не се надявам на нищо.

Моля ви!Трябва ми за четвъртък.Спешно е! ;) ;) :help wanted:

Здравейте Спешно ми трябва есе на върху една от божиите заповеди няма значение коя плс помощ sad.gifsad.gifsad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.