Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Microsoft Windows Vista Beta 2 Build 5231


Препоръчан отговор


:bye: Longhorn ще работи по-бързо от Windows XP

22 Юли 2005, Петък, stefanks

Компанията Microsoft публикува предварителна информация за очакваната производителност на новата операционна система с кодово име Longhorn. Днес се очаква да се обяви и нейното официално наименование.

Новата операционна система ще бъде по-производителна от предшествениците си. Например, скоростта на стартиране на приложения ще нарасне с 15% в сравнение с Windows XP. Още повече (с 50%) ще се ускори зареждането на системата. "Заспиването" на компютъра ще отнема само две секунди. При инсталиране на обновления все по-рядко ще е необходимо рестартиране на компютъра. За корпоративните клиенти Microsoft обещава, че миграцията към новата ОС ще отнеме 75% по-малко време в сравнение с предишните версии. Очакванията са, че инсталирането на Longhorn ще става за 15 минути.

Longhorn ще притежава още по-надеждни система за диагностика на уязвимостите и инсталиране на необходимите обновления, нови средства за обезпечаване на безопасността, по-съвършени средства за диагностика състоянието на твърдия диск.

Първата бета-версия на новата ОС ще се появи през август, а през есента се планира нейното обновление. Втората бета ще излезе в началото на 2006 година. Тогава за първи път ще се тества новият интерфейс Aero. Продажбите на новата операционна система на Microsoft ще започне към края на 2006 година.

Според анонимни източници, официалното наименование на новата операционна система ще е Microsoft Windows Vista.

е на това му се вика добра операционна система ама бас ловя че кофти местата и само ние ще разберем тука теи катo гледам не се описват защо ли?

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • Отговори 55
 • Създадено
 • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

е на това му се вика добра операционна система ама бас ловя че кофти местата и само ние ще разберем тука теи кат гледам не се описват защо ли?

<{POST_SNAPBACK}>

Нищо не разбрах за какво питаш ohmy.gif

Иначе това е paste от http://download.bg/news_view.php?id=3769 :yanim:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нищо не разбрах за какво питаш ohmy.gif

Иначе това е paste от http://download.bg/news_view.php?id=3769 :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

ами чудя се че и XP като излизаше и имаше едно огромно хвалене ама не му бяха изкарани кофти чертите и тука сьщата работа само реклама а всьщност няма да е толкова добро колкото описват все ще има слаби места! :yanim:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прав си. И разбира се, че е така - как си представяш Microsoft да почнат да ти обясняват колко лош е техния продукт и как въпреки това трябва да го купиш. Те от изборите ни тази година направиха реклама, какво остава за един продукт, който се продава :bye:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Малко инфо и от мене(ще си позволя да цитирам дословно)на руски език,което допълва първия пост от темата.Цитат от compulenta:

"27 июля компания Microsoft выпустила первую бета-версию операционной системы Windows Vista, до этого известной под кодовым именем Longhorn. На прошлой неделе, объявляя официальное название новой ОС, в Microsoft пообещали выпустить первую бету 3 августа, но работы были завершены несколько раньше.

В настоящее время бета-версия Windows Vista начала распространяться среди тестеров. Пока в тестировании примут участие 10000 пользователей из числа партнеров софтверного гиганта, разработчиков ПО и специалистам по продуктам Microsoft. Публично будет распространяться только вторая бета-версия новой ОС, которая увидит свет только в начале будущего года.

В первую бета-версию Windows Vista не вошел один из важных компонентов - новый графический интерфейс Aero Glass. Впрочем, для работы с ним потребуется мощная трехмерная видеокарта с драйверами, отвечающими спецификации Longhorn Display Driver Model. Не исключено, что в первой бета-версии Aero Glass отсутствует по причине отсутствия стабильных версий таких драйверов.

Другие два ключевых компонента: система представления информации Windows Presentation Foundation (Avalon) и коммуникационная подсистема Windows Communication Foundation (Indigo) в первой бета-версии Windows Vista присутствуют. От файловой системы WinFS, использующей технологии реляционных СУБД, в Windows Vista решено было отказаться. Ожидается, что WinFS появится только в серверной версии Longhorn (у нее пока нет официального названия), а для Windows Vista поддержка WinFS будет выпущено в виде обновления.

Функциональность Windows Vista уже неоднократно обсуждалась. Это повышенная безопасность (встроенная защита от вирусов, более гибкая настройка прав пользователей, шифрование важных данных, контроль за работой критически важных служб ОС), упрощенное управление и установка ОС на несколько компьютеров, обновленный интерфейс, мастер синхронизации с мобильными устройствами и др.

Повышенное по сравнению с Windows XP быстродействие будет достигаться несколькими путями. Это и обновленная подсистема управления памятью и вводом-выводом, и возможность автозапуска служб и программ в фоновом режиме. Появится в Windows Vista и новый спящий режим, названный Sleep Mode и сочетающий в себе лучшие черты режимов Standby (быстрое "пробуждение") и Hibernate (высокая сохранность данных).

Бета-версия Windows Vista весьма требовательна к системным ресурсам. Минимальная конфигурация станет известна только в 2006 году. Пока же рекомендации Microsoft сводятся к тому, чтобы конфигурация тестового компьютера включала в себя современный процессор Intel Pentium или AMD Athlon, не менее 512 Мб оперативной памяти и видеоадаптер с поддержкой DirectX 9."

Допълнително информация ще откриете и на заглавната страница на сайта:

http://www.kaldata.com/comments.php?shownews=8174&catid=3

За онези,които владеят добре руски език,могат да проследяват новостите и на:

http://soft.compulenta.ru/os/windows/longhorn/

Официална информация на Майкрософт за Виста може да намерите тук:

http://www.microsoft.com/presspass/newsroo...staBeta1FS.mspx

Темата е актуална,популярна и вярвам,че ще бъде използвана от потребителите на калдата за по-широка дискусия(още повече,че във форума има потребители,които се явяват бета тестери на Виста),към което и призовавам.

Със здраве и доброта! cool.gif


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Инсталирах 64-битовата версия и ето на кратко мойте впечатления.Комп: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 2800+,Asus K8N ,nVIDIA nForce3 250, AMD Hammer,512 MB (PC3200 DDR SDRAM)a-data,работи на 800Mhz,ATI9550Ge128,BaracudaSATA160GB.Инсталацията ми отне час и половина,като бях принуден да увелича С-дяла от 10ГВ на 25.Инсталацията на чистия Win е 18,5 GB направо да луднеш и в замяна на това нищо кой знае какво.Действително е много красив увеличена е функционалноста на прозорците,постояно имаш достъп до основните функции на Уиндоуса,но ми се случи и някой бутони на определени диалогови прозорци да не работят.Явно това е все още много ранна бета,доказва го и липсата на драйвери.Не ми разпозна лановете ,PCI слотовете,саунд картата.С драйверите който имам за WinXP Pro64 не стана нищо.Така че момци този билд не става още за основна операционна на вашият комп поне 64-битовата вирсия.Но ако чичо Бил я нагласи както трябва скоро ще се кефим на много готин и функционален Уиндоус cool.gif

Редактирано от CNA (преглед на промените)
Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Голям е защото в дистрибуцията има много библиотеки и помощни средства предназначени за различните видове бета тестери, които ще тестват както операционната система, така и софтуера, който се създава за нея. Същото важи и за разработчиците на новите драйвъри. Та затова е доста големичка. Това, че липсват драйвъри е нормално. Както и това, че някои от бутоните не функционират. Това се дължи на факта, че се изчаква и бета тестерите да си кажат мнението по функционалността на интерфейса, какво може да се подобри и промени. Като цяло идеята е много много добра и визията на новата операционна система е с поглед в бъдещето.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мале мале . 18 ГБ си е голяма цифра . Найстина ще е много яка системата , но докато излезе си ползвайте XP или най-добре Линукс ;) . Аз като пробвах алфата останах с това мнение !

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 седмици по-късно...

Ето НА ТОЗИ ЛИНК добросъвестен колега, който инвестира малко време в инсталация и тест на Vista Beta 1.

Лично на мен ми бяха доста интересни получените резултати особено що се отнася за системни ресурси.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Первая бета версия Windows Vista очень сырая и не позволяет дать полного представления о том куда движется развитие системы и что мы увидим в конце этой эпопеи с переименованием. Только с появлением второй бета версии можно делать какие-то выводы о Windows Vista, до выхода финальной версии (финальную версию планируют выпустить в конце 2006 года) ещё многое изменится. На данном этапе развития Windows Vista нет никакого смысла выкачивать свыше двух гигабайт ради удовлетворения своего любопытства.

Мисля че всичко е казано.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мисля че всичко е казано.

<{POST_SNAPBACK}>

Е то затова са тестовете си мисля.

Смисъл наистина няма да работиш на тази система, от тест винаги има смисъл. Не е необходимо всички да си качат бетата за да стигнат до този извод :yanim:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Явно на този Windows единственото интересно нещо му е темата biggrin.gif .

Много бих се зарадвал ако някой ми я изпрати :angry: .

Не ми се слага тази бракма само заради това.

Даже ако не става само с нея, може да изкопираме и explorer.exe i uxtheme.dll .

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 седмици по-късно...

Реших, че няма да е зле и аз да се включа в тази тема :wors:

Въведение

Продуктът, преди известен като Longhorn не отдавна въведе бета. Ние ще проучим това ранно предлагане, давайки Ви надзъртане при операционната система, за да доминираме над светът за IT.

Системни изисквания

Въпреки че Майкрософт не дефинира точните минимални системни изисквания, които му препоръчаха, Вие инсталирате Windows Vista на съвременна AMD, Intel или равностоен процесор, с поне 512 MB RAM-памет и съвместима видеокарта на 9 DirectX.

install_001.jpg

install_002.jpg

install_003.jpg

Инсталиране

През първото нещо Вие забелязвате относно изгледът на инсталацията колко е естетична удовлетворяваща; този факт специално е истина, когато е сравнена с каквито и да е предишни Windows инсталации. Системните администратори ще бъдат скачат от радост в познанието това - тъпата, синя и сива конзола. Погледът е заминал за добро ! То беше заменено с съвременен изглеждащ интерфейс, който ще моли всички. Покрай обновените UI е пре- премисляне при процесът на инсталацията. Лесно peasy - елементарен. Работа тук трябваше да позволи на почти, който и да е да го инсталира без твърде много беди. Дните на борбата на обновяване на операционна система можеха ли да бъдат нещо от миналото? Това несъмнено гледа, което Майкрософт опитва да прави.

Сега, на самата актуална инсталация. Най-напред, представиха Ви екран, който Ви информира за това, което ще се случва. Основните детайли / алтернативи са избрани докато Вие продължавате, и когато Windows има достатъчна инсталация, то се захваща с работата. Аз мога безопасно да кажа, то е честно с неговата дума.

install_004.jpg

install_005.jpg

Следващо, Вие сте помолени да въведете вашият ключ на продукта. Ключ на продукт е приет, Windows Ви моли да приемете лицензното споразумение. Този писател не може да реши, ако текстът продължава да става по-дълъг или шрифтът започна да става по-голям.

Уиндоус Ви пита какъв вид на инсталацията бихте искали да извършите. Вие имате алтернативите на "обновяването" или "обичай". Аз извърших обновяване на обичай докато аз инсталирах свежо копие. Обновяването беше само възможно от Longhorn изградите 5099, докато Вие любезно сте информирани на екранът. Толкова избрана, Windows Ви задава това, което Вие искате да назовете вашият компютър, и където Вие искате да инсталирате Vista.

install_006.jpg

install_007.jpg

С Вашето избрано местоположение, Windows Ви показва екран за управление на разделител. Тук вие можете да създадете, редактирате и махнете разделители на всички налични твърди дискове. Вие също сте способни да зареждате водачи за каквото и да е допълнение, които Вие можете да се нуждаете от за масиви RAID и WHATNOT. Това е много, несъмнено, по-добро отколкото натискането F6 на стартът на съществуващата настройка.

Накрая, след като Вие назовахте вашият компютър и избрахте къде да се инсталира, настройката ще започне. Екранът за инсталация включва бар за прогрес, показващ колко далече инсталиран е Windows Vista, и Ви информира, че инсталацията ще продължи без чужда помощ. Windows рестартира Вашият компютър, когато инсталацията е готова. Едно от приятните неща около инсталацията, е че има връзки за помощ на всеки екран, за да обясняват на потребителят това, което определените неща значат. Доказателство, че и идиот може да си инсталира тази операционна система.

Общо, инсталацията, от начало до край продължава около 1 час на 1.5ghz Pentium M с 512 MB RAM-памет. Ние мислим, че това ще вероятно падне докато телосложенията продължават да се подобрят.

Превод от Английски

Официална статия

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Как си превел текста? Не е много добър превода.

<{POST_SNAPBACK}>

Как ли? С някоя програма....

А сега по темата... аз се пробвах но не успях да го инсталирам, на 3-тия път се отказах.

Ако някой е успял да го инсталира нека да каже как е, как се държи, вярно ли е, че искал мин 1024мб рам, че инсталацията траела час и кусур и че общо взето всичко е казано от Майкро$офт е "Вервайте ми".

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 седмици по-късно...

Microsoft Windows Vista - ожидаем RTM релиз до ноября 2006 года.

Появилась более точная информация относительно сроков выхода финальной версии операционной системы Microsoft Windows Vista, ранее известной под кодовым названием Longhorn.

На ежегодной встрече руководства компании Microsoft с финансовыми аналитиками вице-президент Microsoft по клиентским версиям Windows Уилл Пул (Will Poole) заявил, что операционная система Windows Vista появится к "праздничному сезону" 2006 года.

Ожидать начала продаж новой версии Microsoft Windows Vista с большой вероятностью можно 7 декабря 2006 года.

Вторая бета-версия Microsoft Windows Vista Beta 2 должна увидеть свет до конца этого года, примерно 7 декабря 2005 года.

Первый релиз-кандидат Windows Vista Release Candidate 0 (RC0) планируется выпустить 19 апреля 2006 года, второй релиз-кандидат Windows Vista RC1 - 28 июня 2006 года. После этого, 9 августа 2006 года планируется собрать финальный RTM релиз и после 15 ноября 2006 года он будет доступен подписчикам MSDN и только затем этот "золотой код" будет отправлен в тираж.

Кроме этого, 1 мая 2006 года Microsoft планирует выпустить вторую бета-версию файловой системы WinFS. Третья бета-версия WinFS должна появиться в середине ноября 2006 года, а финальная версия выйдет не ранее третьего квартала 2007 года.

14 октября 2005 года выйдет финальная версия пакета Microsoft SQL Server 2005 (codenamed "Yukon"). Выпуск локализованных версий SQL Server 2005 намечен на декабрь 2005 года - январь 2006 года.

Microsoft Makes WinFS Beta 1 Bits Available

29 августа 2005 года компания Microsoft преподнесла очередной сюрприз разработчикам предложив скачать первую тестовую версию файловой системы WinFS Beta 1. Компания сделала бета-версию новой файловой системы Windows доступной для подписчиков MSDN.

Первоначально WinFS планировалось выпустить в рамках следующей версии Windows Longhorn, которая теперь называется Vista. Однако примерно год назад Microsoft объявила, что она изымает WinFS из Longhorn, чтобы ОС можно было выпустить в 2006 г. Что же касается WinFS, то компания сообщила только, что к моменту выхода Longhorn будет готова ее бета-версия.

У многих создалось впечатление, что тестовая версия файловой системы появится не раньше будущего года. Однако разработчик WinFS предупредил, что на ранний выпуск многострадальной файловой системы рассчитывать не стоит.

«Я никак не могу охарактеризовать процесс разработки WinFS как опережающий сроки», — прокомментировал директор программы создания новой файловой системы Квентин Кларк.

Первоначально WinFS считалась средством улучшения локального поиска в Longhorn, но теперь Microsoft сосредоточилась на преимуществах файловой системы как инструмента, позволяющего приложениям использовать информацию, хранящуюся в общем репозитарии.

Например, вместо того, чтобы вводить в приложение электронной коммерции информацию об адресах доставки, WinFS позволит пользо-вателю просто кликнуть на собственной карточке в централизованной адресной книге, и вся информация будет передана в нужное место, пояснил Кларк.

В обращении к разработчикам в MSDN компания Microsoft называет WinFS инструментом, который облегчает поиск информации как в локальном ПК, так и в сетях. Тестовая версия позволит программистам понять, как работает файловая система, и начать обдумывать способы использования возможностей общего репозитария.

В 2005 году больше не планирется выпусков новых бета-версий, но в будущем ожидается несколько, в том числе версия Community Techno-logy Preview.

Кларк сказал, что когда WinFS выйдет в окончательном виде, она, вероятно, будет дополнением к Windows, как сегодня .Net Framework. Разработчики могут писать программы для .Net, но пользователи должны загружать необходимый для их исполнения структурный код, а предприя-тия — устанавливать его на машины своих сотрудников.

Кларк также сообщил также, что производители ПК смогут предлагать компьютеры с предустановленной WinFS.

Вышедшая бета-версия работает с Windows XP. Поддерживаются обе редакции — Home и Professional, бета-версия должна работать и с редакциями Tablet PC и Media Center, но на этих системах Microsoft провела лишь ограниченное тестирование WinFS.

Кларк рассказал, что Microsoft решила предложить WinFS в виде дополнения к Windows ХР потому, что эта версия Windows используется большинством разработчиков. Одна из следующих задач — заставить WinFS работать на Vista, но компании не хотелось задерживать выход бета-версии только для того, чтобы добавить поддержку Vista.

On August 29, 2005, Microsoft surprised analysts, developers, and other onlookers with its surprise release of WinFS Beta 1, the first publicly available version of the company's next-generation data storage engine.

WinFS, the new relational file system for Windows. As an essential piece of Microsoft’s Integrated Storage strategy, WinFS bridges the gap between file systems and databases and provides a unified, rich programming platform for all data: structured, semi-structured, and unstructured. With WinFS, Developers will be able to use its unified Item Data Model across applications, present new relational organization constructs for data, and create applications that exploit data more powerfully. WinFS is a development platform that will improve developer productivity and reduce organizations’ time to market.

Operating System Requirements:

- WinFS Beta 1 requires Microsoft Windows XP Professional or Windows XP Home Edition with Service Pack 2 (SP2) installed. "WinFS" Beta 1 will install on other editions of Windows XP such as Windows XP Tablet PC Edition and Windows XP Media Center Edition, but is only supported on Windows XP Professional or Windows XP Home Edition.

Note: WinFS Beta 1 installations on Windows XP Home Edition only provide local access to "WinFS". Remote access components of "WinFS" such as "WinFS" Sync are not supported when "WinFS" is installed on Windows XP Home Edition.

Microsoft WinFS Beta 1 for Windows XP Professional and Windows XP Home Edition . 80,2Mb.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Надявам се, че нямате нищо против да се намеся в темата в качеството си на бета тестер на Microsoft Vista и Microsoft Longhorn Server. Ето какво мога да споделя с вас:

1. Инсталирам Vista от оригинални носители на Microsoft.

2. Конфигурация:

AMD Athlon XP 2600+ Barton

1GB DDR400 RAM

80GB Hitachi Deskstar SATA II

DVD/CD-RW Lite On

DVD-RW NEC 3540A DL

GF FX5500 128MB 128bit AGP

3. Преди да започнете инсталацията тези, които са със SATA RAID контролери трябва в BIOS -а да променят настройката на SATA контролера от RAID на IDE. Иначе няма да виждат твърдия диск. Драйверите за сега са малко шантави. Отделно трябва да ви е читав носителя на който се намират драйверите за SATA. Иначе след това берете ядове при инсталацията. Става така, че уж всичко нормално върви, но започват едни рестартирания където не трябва и разни сини екрани. А ако стигне до края инсталацията, то тя е тотално скапана и по-добре да я махнете.

4. Инсталацията в никакъв случай не заема 18GB. Има различни дистрибуции за различните типове бета тестери. Отделно, че на носителя има купища драйвери, помощен софтуер за разработчици и други дивотии.

5. Инсталацията протича за около час. Изискванията към оперативната памет за сега са строго фиксирани на минимум 512MB. Не позволява ъпдейт от по-ранна версия. Нормално е след като е бета версия. Задачата и е друга.

6. След първоначалните ядове с драйвери, инсталацията мина успешно.

7. За първа бета версия се държи много стабилно и работи бързо.

8. Не хранете напразни надежди, че всички програми, които ползвате ще работят нормално на този етап. Някои от тях нямат актуални версии дори за последните издания на Windows XP.

Това е за сега.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето малко инфо и от мен, не се различава много с това на nickfox.

Може би единствената разлика е, че пробвах 64 битовата версия, сваляна от торент.

Система:

CPU: AMD 64 3000+

MB: AsRock Combo Z

RAM: A DATA 512MB

VGA: ATI 9550 256MB

HDD: Seagate 80GB SATA

След няколко неуспешни опити поради невъзможността да се инсталират SATA драйвери нито от дискета, нито от оригиналния диск, се наложи ъпдейт на BIOS, който да премахне адски тъпите и необясними за мен дефаулт настройки на дъното да работи в RAID. След оправянето на този глупав проблем инсталацията протече около час. Естествено в купищата драйвери предоставани ни Майкрософт нямаше нито един който да свърши някаква полезна работа. Наложи се инсталирането на драйвери за Windows XP x64, който първоначално се пънеха и не искаха да се инсталират, тук е и първото нещо което ми направи впечатление, а именно, че компатабилити мод-а работи, драйвърите се инсталираха без никакъв проблем и О!чудо, работеха. Естествено за да "заработят" трябва да рестарирате компютъра ..... за пореден път, нищо ново. След като вече имах звук, LAN и всичко което ми е нужно за работа, почнах да разглежам. ЛОЛ! Това Windows Explorer ми хареса, прозрачен в заглавната лента, отваря се бързо като се има предвид, че отварянето на прозорци е "анимирано", прозорците буквално никнат като гъби на десктопа ... и това ми хареса. Общо взето Vista е доста добре нарисуван Windows, но всички знаем, че Microsoft ги бива да рисуват добре, за сметка на всичко останало :ph34r: Иконки прозорци, менюта всичко е пипнато, добавени са ефекти на отваряне, прозрачност на иконите и прозорците.

Старт менюто на пръв поглед нищо ново, сомо цветовете са различни, но когато реших да видя какво има в "All Programs" O!чудо, менюто не се появи както всички глупави менюта в предишните версии, не се отвори онази правоъгълно грозна листа с програми, вместо това на мястото на досегашните "Recently Used Programs" се появи листа с всички програми и папките с асксесоарите и системните инструменти. Избирането на папка от това меню я отваря точно на това място, може да се каже, че старото стартменю вече има собствен Explorer. След като се нагледах на красотата на стандартните Windows екстри, реших да видя как ще вървят някои програми, за което ми трябваше интернет. Компютърът, описан по-горе, на който тествах е свързан с друга машина, с ICS(Internet Connection Sharing) или по-просто казано споделя една VPN връзка към интернет с друг компютър. Тук дойде поредното разочарование от Microsoft. Глупаците не са включили в тази бета подръжка на ICS, което автоматично ме постави в ситоация със само един избор: Install Windows Xp.

Windows Vista® несъмнено ще е нещо ново за обикновенния потребител, но за мен все още не си заслужава загубата на час и половина(един час инсталация и половин за да се уверите, че ще изчакате официалния релииз) и нервите. Естесвено последното не важи за бета тестери и хора с желязни нерви и много свободно време.

Това е от мен.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Съвсем нормално е някои функции да не са активирани в първата бета версия. Това се отнася и до ICS. Алфа версиите и първата бета версия са повече за разработчици на драйвери и софтуер. Затова и някои от драйверите не работят както трябва все още.

Това беше в отговор на това, че Maveric изкара хората от Microsoft глупаци защото не му били включили ICS в бета 1 версията на продукта си. Казвам го и за да не се оплюва нещо, което още е първа бета версия и до окончателния си вариант ще претърпи много промени и развитие. Не можете да искате от една бета версия да пълнофункционален продукт.

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Съвсем нормално е някои функции да не са активирани в първата бета версия. Това се отнася и до ICS. Алфа версиите и първата бета версия са повече за разработчици на драйвери и софтуер. Затова и някои от драйверите не работят както трябва все още.

Това беше в отговор на това, че Maveric изкара хората от Microsoft глупаци защото не му били включили ICS в бета 1 версията на продукта си. Казвам го и за да не се оплюва нещо, което още е първа бета версия и до окончателния си вариант ще претърпи много промени и развитие. Не можете да искате от една бета версия да пълнофункционален продукт.

<{POST_SNAPBACK}>

nickfox, с цялото ми уважение към теб и към продукта на Майкрософт, искам само да кажа, че програмистите в Майкрософт са, били са, и винаги ще си останат глупаци, поне от моя гледна точка. А за продукта, смятам, че казах доста похвални неща. Интерпретацията ти на поста ми не ми харесва. Не съм казвал, че очаквам от бета версия каквото и да било, напротив, ако отново прочетеш поста ми ще видиш, че хваля това творение на Майкрософт. Всъщност изрично споенах, че не си заслужава краен потребител да инсталира бета версия на какъвто и да е продукт, за това има бета тестери.

Надявам се да не бъда разбран погрешно.

С Уважение Maverick!

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
 • 2 седмици по-късно...
 • 2 седмици по-късно...

някои ще ми каже ли какви са му впе4атленията от тази ОС :baby: и ако може някои да я качи някаде

мерси предварително :bye:

Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване