Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за MU Online, сървъри и други

Featured Replies

Моля обиаснете точно от каде да иатеглиа нещата за да си направя сарвар. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 707
  • Прегледи 395,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• .:: Dead Mu Mu Online ::. Information : - Server Name: Dead Mu - Site : http://DeadMu.net/ - Version: 99d+97i - Server is from: Bulgaria - Experience: 5000x - Item drop: 80% - MaxStats: 32767

• Заповядайте в http://insane-mu.sytes.net/ Version: 1.0L Exp: 999x Drop: 100 Max reset: 999 BB: OFF Points per level: 6/7/8 Reset level: 400 Reset Zen: 10mi Reset points: Ресват се Spawns: Everywhere B

• eXisMu » Exp: 99999x (MAXIMUM) » Drop: 80% » Version: 97d+99i » WebShop » 24/7 Online » http://mu.me4o.info

Публикувани изображения

Здравейте,търся сървъри на mu , но експ и дроп да е на макс. Ако някой знае моля да казва !

Здравейте,търся сървъри на mu , но експ и дроп да е на макс. Ако някой знае моля да казва !

Тук има сървъри.Надявам се да си намериш.

Приятна игра! Публикувано изображение

Здравейте!Трябват ми сървър файлове за версия 97d+99i. Решил съм да пусна един сървър,но никъде не намирам тези файлове. Ако може и линк за клиент. Благодаря!

Отварям отново темата,но ако видя пак рекламки на форуми,и неграмотно писане на латиница - ще изтрия темата.

Хора да ви попитам значи направих си сървър , направих си сайт и всичко друго , но не знам ся кои файлове трябва точн да архивирам , да ги кача в датата и да дам другите да дърпат от там ? Ако някой каже.. ше съм му благодарен :speak:

Виждам че тарсите Dup hack. Мога да жи помогна с това имам няколко вида хака. 1.Mudrop с него можете да дублицирате и да се телепортирате кадето си искате. 2. MuPix Той сащо е подобен на парвия но има и бот хак в него деиства почти на сички сървари. До се га кадето сам го използвал на всяка версия става на 0.99, 0.98, 0.97 б+ .... не варви само на 1.01 Е и на още няколко. Ако ви трям тарсетеме на [email protected] Също ако някой не го марзи искам да ми каже форуми за да си направя сървър приемам идей. Искам да ми кажете програми и сичките му там работи за да си напрая сървър плс :P

Виждам че тарсите Dup hack. Мога да жи помогна с това имам няколко вида хака.

1.Mudrop с него можете да дублицирате и да се телепортирате кадето си искате.

2. MuPix Той сащо е подобен на парвия но има и бот хак в него деиства почти на сички сървари. До се га кадето сам го използвал на всяка версия става на 0.99, 0.98, 0.97 б+ .... не варви само на 1.01 Е и на още няколко.

Ако ви трям тарсетеме на [email protected]

Също ако някой не го марзи искам да ми каже форуми за да си направя сървър приемам идей.

Искам да ми кажете програми и сичките му там работи за да си напрая сървър плс :P

Поразгледай предишните страници.

Може да намериш отговор на въпросите си. ;)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Трябват ми сървър файлове за версия 97d+99i.

Решил съм да пусна един сървър,но никъде не намирам тези файлове.

Ако може и линк за клиент.

Благодаря!

electric eто http://store2.data.bg/anhimilator/muserver/page14.html

Мерси,но аз вече си ги намерих.Пък и вече не се занимавам с сървъри. ;)

Редактирано от electric (преглед на промените)

Никой ли не знае админ команди !?

Ако не си ги намерил ето малко от мен :beer:

Команди за Game Master

/move (nick) numbermaps positionX positionY numbers maps:

0 = lorencia

1 = dungeon

2 = davias

3 = noria

4 = losttower

5 = unknown

6 = Arena

7 = Atlans

8 = Tarkan

9 = Devil Square

10 = Icarus (skycity)

11 = Blood Castle

0 130 130 Lorencia

1 100 100 Dungeon

2 220 40 Davias

3 100 180 Noria

4 100 100 Losttower

5 100 100 Exile(DareDevil)

7 20 20 Atlans

8 100 100 Tarkan

9 100 100 Devil Sqare

10 100 100 Icarus

11 15 15 BC 1

12 15 15 BC 2

13 15 15 BC 3

14 15 15 BC 4

15 15 15 BC 5

16 15 15 BC 5

Lorencia Bar - 135 127

Dungeon2 - 233 126

Dungeon3 - 3 85

Davias :

Weapon Shop - 188 46

Pot Lady - 227 40

Angel Messenger outside chorch - 220 12

Noria :

Chaos Machine - 178 102

Pot Lady - 174 123

Weapon Shop - 196 123

Losttower(LT) :

LT1 - 208 77

LT2 - 241 237

LT3 - 86 167

LT4 - 87 86

LT5 - 130 53

LT6 - 53 53

LT7 - 8 86

Atlantis Warp area - 22 21

Tarkan Warp area - 157 57

Icarus Phoenix area - 44 231

Others commands :

/Trans (nick) = GM go to przenosi character

/SetBlock (nick) = stopped service for character (ban)

/UnsetBlock (nick) = started services

/disconnect (nick) = disconnect user

/disablechat (nick) = chatban

/enablechat (nick) = stopchatban'u

/GuildMove = move all gulid

/GuildDisconnect = dissconet all gulid

/GuildWarEnd = finish gulid war

Здравейте!!!!Бих искал да помоля някой ако знае и то от къде мога да намеря клиент за Му версия 1.01е.Понеже съм направил сървър на Му версия 1.01е (1.1е)но не мога да намеря клиент-файлове(довнлоад) за да бачка всичко !

Ще съм му благодарен и web-a ми е http://darksidemu.sytes.net

Редактирано от xxii (преглед на промените)

Виждам че тарсите Dup hack. Мога да жи помогна с това имам няколко вида хака.

1.Mudrop с него можете да дублицирате и да се телепортирате кадето си искате.

2. MuPix Той сащо е подобен на парвия но има и бот хак в него деиства почти на сички сървари. До се га кадето сам го използвал на всяка версия става на 0.99, 0.98, 0.97 б+ .... не варви само на 1.01 Е и на още няколко.

Ако ви трям тарсетеме на [email protected]

Също ако някой не го марзи искам да ми каже форуми за да си направя сървър приемам идей.

Искам да ми кажете програми и сичките му там работи за да си напрая сървър плс :wors:

Пич виж на тоя линк

има интересни неща!!! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеhttp://muonlinebg.headoff.com/news.php

elektrik какво по точно те интересува за тоя скрийн за да знам дали мога да ти помогна ;) elektrik какво по точно те интересува за тоя скрийн за да знам дали мога да ти помогна ;)

Здравейте... :P аз съм едно глупаво момиче чийто приятели са няк'фи дет само циклат MU,проблемчето ми е че не разбирам смисъла на тази игричка ..ако на някой му се занимава да ми обясни ще съм му много благодарна. Мерси предварително

Интересува ме как да си оправя буквите.На скрийна се вижда как ми излизат буквите. Публикувано изображение

И на мен са ми така.Само,че намен ми е така при версий по малки от 1.00.И незнам как да го оправя. Публикувано изображение

Редактирано от energy (преглед на промените)

ми виште ако смените резулюцията дали ше се оправят ако не говорете с някои от админите за да не е от самия сървар. Публикувано изображение

Янче виш са тва е игра която ако не си играл неможе да я разбереш караи някои твои приател да ти обясни

докато играе

В общи линии сабираш итеми(дрехи и оръжия) и вдигаш левали и праиш ресове тва е което мога да ти кажа за да моеш да ме разбереш в общи линий т'ва е. Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.