Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: Skype Anti-SPAM 1.0

Featured Replies

Писнали ли са ви гадните автоматични съобщения по Скайп? Писнали ли са ви съобщения от рода "Изтеглте си новите емотиконки..."? Ако ДА,значи тази програма е за вас! Тя ще спре СПАМ-ърите и ще ги накаже с BLOCK! Някои сигурно се питат как работи програмата? Ами много просто...Когато някой се опита да активира .vbs скрипт към скайп,Анти спам защитата го засича и на човека ще бъде изписано нещо от рода на:

----------------------------------------------------------------

Anti Spam Protection от Георги Танчев - ONLINE!

Действие : БЛОКИРАНЕ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ!

-----------------------------------------------------------------

Програмата е правена от българин,по-точно от Георги Танчев,още по-точно от h0fY

Преди да инсталирате,прочетете двата текстови файла в архива! Програмата работи,изпробвана е!

Официална страница: http://anti-spam-protection.freehostia.com (при мен нещо не се отваря ,но нямам сведения да е сменена)

Сваляне: http://rapidshare.com/files/178737622/Skyp...AM_1.0.zip.html

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Хах, това аз съм го качвал в Замунда biggrin.gif

Автора нещо няма много време и не се е занимавал скоро с развиването и, но 2-ра версия ще има...

Засега "програмата"(ако може така да се нарече) има много минуси и не я препоръчвам

• Автор
Хах, това аз съм го качвал в Замунда biggrin.gif

Автора нещо няма много време и не се е занимавал скоро с развиването и, но 2-ра версия ще има...

Засега "програмата"(ако може така да се нарече) има много минуси и не я препоръчвам

Щом казваш нека хората си имат едно на ум...аз още я пробавам :)

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

Щом казваш нека хората си имат едно на ум...аз още я пробавам :ph34r:

О това ли аз още я качих миналата година на ,31,12,2008, cool.gif

Редактирано от Vaalleenzii (преглед на промените)

За да не отварям нова тема (то имало специална за скайп но неможах да я намеря както и да е :P )

За много години първо wink.gif

Та интересува ме да ли мога да направя така , че кога то се вписвам от другата страна да не знаят за това (на тях да не им се показва че току що се вписвам ) с някаква програма или настройка , моля някой ако знае да каже ще съм му много благодарен пък ако няма здраве да има

ами влизаш инкогнито? да кажем преди да се отпишеш се пускаш инкогнито и после като се вписваш те пуска инкогнито и никой не разбира.

ами влизаш инкогнито? да кажем преди да се отпишеш се пускаш инкогнито и после като се вписваш те пуска инкогнито и никой не разбира.

но после ако го променя ще покажели че съм го променил ?

Странно... как програмата засича спама? Би трябвало да си има някаква база данни.

А това директно блокиране е много рязка мярка.

Ако потребителя съвсем невинно е отворил vbs-а?

П.П. Проверих програмата. Ето заключенията ми.

Аз като програмист на Скайп добавки ще ви кажа,че програмата не работи.

Всъщност няма как да работи.

Погледнете в папката където се инсталира програмата - има само един текстов файл. Никакво exe, дори vbs...

Когато се пусне не иска разрешение за ползване от Скайп - абсолютно всяка програма, която иска да работи със Скайп като добавка, трябва да заяви достъп и съответно потребителя да го потвърди. Извод - всъщност няма програма.

Всичко е един саморезархивиращ се архив с един текстов файл вътре.

Спокойно, не мисля че е и вирус - дори вирус ще иска потвърждение от скайп. И ще съдържа някакви файлове...

Редактирано от maxim4o (преглед на промените)

Това ми направи впечатление още вначалото, когато аз я пробвах. Питах го и той отговори, че самата "програма" прави някакви изменения по самия скайп, т.е. в папката на скайп.

не е вярно- резархивирай exe архива с winrar и ще видиш че няма никакви други файлове въобще.

Здравейте! Търся си този Skype дето може няколко на един път да се пускат на линия обаче от кадето и да я изтегля се прецаква sad.gif Моля помогнете

Здравейте! Търся си този Skype дето може няколко на един път да се пускат на линия обаче от кадето и да я изтегля се прецаква sad.gif Моля помогнете

Няма нужда от програма трябва само да цъкнеш с десен бутон на иконката и да дадеш Run as и посочи пруг акаунт от компютъра и си готова иначе има и програми ама не ми се търси сега

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.