Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 MP4

Featured Replies

Дали е грешна?

Грешна,да, щом я махнаха! Макар, че поведението му беше някак странно тогава!

При възможност моля да бъде добавена връзката към шапката в поста.

Добавено е на момента,друго има ли да се добавя?

• Отговори 276
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Добавено е на момента.........

Ето голямо БЛАГОДАРЯ от мене. Бих го правил и аз но за съжаление трябва да Ви притеснявам,съжалявам че все ти си на топа. :biggrin:

За връзката,това е ISO файла така както и отива в продажба. Вътре са всички приложения влизащи в KОSS с комплект триален лиценз.

Кеф ти Windows,кеф ти Linux. Затова помолих публично,да се добави. Сигурен съм,че ако бях ти писал на ЛС щеше да го направиш на часа,но идеята ми беше малко по различна.

Предлагам да се разреши редактирането на постовете в началото на темата от тези които са ги създали. Така винаги ще може да се обновява на часа без да се губи ценното време на модераторите. Все пак всички тука работим за благото на форума,за всички участващи и не бива да се товари екипа с излишни неща. На KAL не бих писъл,ако някой желае нека даде връзка към поста ми.

Още един път благодаря на тебе Михнев,на Tigertron,който много ми помогна също и на всички участници. :biggrin:

Ей на това аз му викам поддръжка,няма да се занимаваш да търсиш къде, какво, как да пращаш,няма нужда да се обясняваш.

• Автор

Ей на това аз му викам поддръжка,няма да се занимаваш да търсиш къде, какво, как да пращаш,няма нужда да се обясняваш.

Какъв беше проблема?

Какъв беше проблема?

Пуснах пълно сканиране.По време на сканиране на D/System Volume Informacion,забелязах,че много ми товареше процесора.И изведнъж ми излезе съобщение от центъра на защитата на Windows7 ,че Касапа не е включен,обаче всичко замръзна и се наложи принудително да изключа лаптопа.При стартиране в последствие веднага се появи покана да изпратя данните за срива и го сторих!Това е! Пуснах повторно сканиране веднага с kav 6.0.4.1424 winwksen Final и нямаше проблеми,не се появи проблем!
  • Автор

Пуснах пълно сканиране.По време на сканиране на D/System Volume Informacion,забелязах,че много ми товареше процесора.И изведнъж ми излезе съобщение от центъра на защитата на Windows7 ,че Касапа не е включен,обаче всичко замръзна и се наложи принудително да изключа лаптопа.При стартиране в последствие веднага се появи покана да изпратя данните за срива и го сторих!Това е! Пуснах повторно сканиране веднага с kav 6.0.4.1424 winwksen Final и нямаше проблеми,не се появи проблем!

Да помогнал си им доста. ;)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Желая да я пробвам, но нещата които могат да ме спрат... Все още ли са големи ъпдейтите ? При сканиране смуче ли големи ресурси. :whist::yanim:

Желая да я пробвам, но нещата които могат да ме спрат...

Все още ли са големи ъпдейтите ?

При сканиране смуче ли големи ресурси. :blink:  :hush:

Защо мислиш така ? Когато сканира смуче ресурси колкото и всяка друга антивирусна програма.Въпреки че ъпдейтите не са големи съм ги настроил веднъж на 24 часа когато не ползвам компютъра

Публикувано изображение

• Автор

Защо мислиш така ? Когато сканира смуче ресурси колкото и всяка друга антивирусна програма.Въпреки че ъпдейтите не са големи съм ги настроил веднъж на 24 часа когато не ползвам компютъра

Пробвай да ги сложиш на всеки 2 часа. Така ще са по-чести и по-малки по обем.

А дали има превод ? От чисто любопитство питам. Защото знам, че KIS,KAV and Kure имат превод.

• Автор

А дали има превод ? От чисто любопитство питам.

Защото знам, че KIS,KAV and Kure имат превод.

Не няма. Има руска версия естествено.

ПП. Какво е това Kure :)

За KAV WKS за сега няма превод! Dumper беше споменал нещо,ама.....

Иначе за другите *модели,опс. *версии има тук.

Updates на Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 различни ли са на тия от KIS,KAV and Kure ? И ако да какво им е различното ?

• Автор

Updates на Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 различни ли са на тия от KIS,KAV and Kure ?

И ако да какво им е различното ?

Различни са им компонентите. Вирусната сигнатура трябва да е еднаква но обновляемите евристики и т.н. са различни.

ПП. И стига с това KURE че ми мяза на нещо :wors:

PURE е :wors:

Различни са им компонентите. Вирусната сигнатура трябва да е еднаква но обновляемите евристики и т.н. са различни.

ПП. И стига с това KURE че ми мяза на нещо :)

PURE е ;)

Тук все пак е описано, само някой трябва да прочете. :yanim:

http://www.lekarstvo.com/business.html

Публикувано изображение

Редактирано от Burkoff (преглед на промените)

На мен пък ми мяза на "пюре"! крайно неудачен избор за име на програмата! :cool:

Е аз за това се шегувам. :whist:

Е аз пък ви казвам че от това по добро няма KWS-тук е истината :cooking1:

Е аз пък ви казвам че от това по добро няма KWS-тук е истината :cool:

Олеее,до вчера друга песен пееше с DW ,сега до Касапа ли опря :cooking1:

P.s. И още един СПАМ коментар, като този и ще пиеш топлата бира! :)

Burkoff и за тебе се отнася!

• Автор

Олеее,до вчера друга песен пееше с DW ,сега до Касапа ли опря :P

P.s. И още един СПАМ коментар, като този и ще пиеш топлата бира! :)

Burkoff и за тебе се отнася!

DW 2.56 и KAV WKS 6 могат и заедно да работят. DW се слага след WKS
  • 1 месец по-късно...
  • Автор

Защото знам, че KIS,KAV and Kure имат превод.

Има превод. Днес съвсем случайно видях колегата да го инсталира.

Писъл на Dosev&Co откъдето е закупена програмата и са му дали връзка за сваляне на инсталатора. Пък аз като нелегален го взех от него :)

Превода е на DumpeR и ако не възразява ще го кача тука.

Значи от 24.10.2009г.,че може би и по- рано, превода се е скатавал и се е предлагал само,ако се купи от Досев лиценз,така ли да го разбирам?!

Брейй, че политика :) ,впечатляващо :P ,а аз се чудя защо до сега не е изтекъл в интернет превода,ами просто е,няма клиенти ;)

Живи и здрави и продължавайте в същия дух :)

• Автор

Значи от 24.10.2009г.,че може би и по- рано, превода се е скатавал и се е предлагал само,ако се купи от Досев лиценз,така ли да го разбирам?!

- Ами аз също бях не по малко учуден като го видях този превод,нищо чудно и да е направен доста скоро по желание на клиенти.

- Това,че клиента е поставил въпроса за възможност програмата да се ползва на БГ и е реагирано означава единствено,че клиента се уважава.

- Прав си трябва да си спомня добрите стари времена :down:

Извинявам се на DumpeR за това,че неволно го замесих. Беше единствено с добри намерения,да помогна на хората,да им дам информация

Сори http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

.... единствено с добри намерения,да помогна на хората,да им дам информация..

Сори http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Няма за какво да съжаляваш,ние затова те уважаваме тук,уважението не се подкупва!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.