Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 MP4

Featured Replies

• Автор

В KSOS има ли възможност за настройка как да се третират непознатите файлове в модула "Контрол на приложенията" по мой избор, а не автоматично да се определят групите, също така искам да премахна и автоматичното доверяване на приложения с цифров подпис в този модул. В проактивната защита я има опцията но в Application control не я виждам. Забелязах, че е аналогично на KIS 2010, но да попитам все пак....

Да може

• Отговори 276
  • Прегледи 34,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да може

Уф, голям съм недоскив Публикувано изображение. Просто са сменили името от Application control на Security Zone. Благодаря..

• Автор

Уф, голям съм недоскив Публикувано изображение. Просто са сменили името от Application control на Security Zone. Благодаря..

В настройките подредбата е малко променена в сравнение с 2010/PURE.

При инсталиране на програмата имаме възможност за експертна инсталация и оттам да направим някои препоръчителни настройки. При преминаване в интерактивен режим още при инсталацията въпросната опция за проверка на цифровите подписи в Security Zone не е активна - отметката е махната.

пп. Чудя се дали да отворя нова тема,виждам в други форуми, че интереса към програмата набира скорост и имат нови теми.

В настройките подредбата е малко променена в сравнение с 2010/PURE.

При инсталиране на програмата имаме възможност за експертна инсталация и оттам да направим някои препоръчителни настройки. При преминаване в интерактивен режим още при инсталацията въпросната опция за проверка на цифровите подписи в Security Zone не е активна - отметката е махната.

пп. Чудя се дали да отворя нова тема,виждам в други форуми, че интереса към програмата набира скорост и имат нови теми.

Програмата за мен до момента е идеалния баланс м/у KIS 2011 и KAVWKS, който търсих...Доста ми харесва, и скина е добър...

• Автор

Програмата за мен до момента е идеалния баланс м/у KIS 2011 и KAVWKS, който търсих...Доста ми харесва, и скина е добър...

Ако го сравним с KIS му липсва само гео филтъра и да речем виртуализацията на e explorer-а но последното лесно може да се компенсира с останалите липсващи в KIS модули,но присъстващи в Kaspersky PURE/CRYSTAL Data Encryption,Password Manager :)

Що се отнася до скина му ето:

На английски

Публикувано изображение

На руски

Публикувано изображение

Скиновете - в един архив са двете локализации

https://rapidshare.com/files/448762724/SkinMOD_KSOS.rar

Мирър:

http://www15.zippyshare.com/v/80260323/file.html

Който иска нека ги ползва със здраве,нямам нито мерак за спорове нито пък друг интерес...

В скиновете е добавено единствено възможност за активация офлайн

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Nikssi, препоръчай ми ,ако обичаш подходящи настройки за AntiWinLock, които мога да използвам на KSOS2 9.1.0.59. Ще станат ли тези от шапката в темата за KIS 2011, или тези от офсайта...

Да попитам, има ли промяна в Data Encryption KSOS може ли да криптира системния дял, понеже Kaspersky PURE не може. Имам половин час до като ми е блокиран админ акаунта, преди да инсталирам KSOS и проверя сам Нещо си сбърках паролата :dog84:

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

• Автор

Nikssi, препоръчай ми ,ако обичаш подходящи настройки за AntiWinLock, които мога да използвам на KSOS2 9.1.0.59. Ще станат ли тези от шапката в темата за KIS 2011, или тези от офсайта...

Тези от шапката. Тези от сайта са малко рехави според мене.

Публикувано изображение

KSOS може ли да криптира системния дял, понеже Kaspersky PURE не може.

nicicom препоръчвам ти да ползваш Кaspersky KryptoStorage-много по удобен е

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Извинявам се за закъснението, но случайно попаднах на този спор за превода на KAV6WKS Регистрирах се да Ви дам яснота по въпроса. Превода съм направил за лично ползване и го пуснах в Download.BG заради Дъмпер, който ми отказа помощ. Бил имал такава уговорка с Досев. Ползвам тази програма от 2г. и смея да твърдя, че не отстъпва по нищо на новите версии, които вече нямат само графичен редактор. Уриел имай впредвид, че Тигертрон е на ясно с тази уговорка (И по-точно къде видя официален превод на Workstation версията?), защото правят общи преводи с Дъмпер - моите уважения за труда им. Относно думата "официален" навярно Досев и Евгений Касперски са проверили вярността и граматиката на превода на Дъмпер. Този превод не е предоставян на никой представител на програмата, препратката към Досев съм я сложил да си изтеглите инсталатора и вместо да спорите да бяхте благодарили.

Регистрирах се да Ви дам яснота по въпроса. Превода съм направил за лично ползване и

го пуснах в Download.BG заради Дъмпер, който ми отказа помощ

Този превод не е предоставян на никой представител на програмата, препратката към Досев съм я сложил да си изтеглите

инсталатора и вместо да спорите да бяхте благодарили.

За какво да сме ти благодарни?

Да ти благодарят от Download.BG ,където си го предоставил и изтегляне срещу определена сума естествено!

Явно мислиш,че си допринесъл повече и не си оценен,ами каквото посяло,това поникнало!

И преди съм казвал,уважението и благодарностите на сила не се получават!

Извинявам се за закъснението, но случайно попаднах на този спор за превода на KAV6WKS

Регистрирах се да Ви дам яснота по въпроса. Превода съм направил за лично ползване и

го пуснах в Download.BG заради Дъмпер, който ми отказа помощ. Бил имал такава уговорка с Досев.

Ползвам тази програма от 2г. и смея да твърдя, че не отстъпва по нищо на новите версии, които

вече нямат само графичен редактор. Уриел имай впредвид, че Тигертрон е на ясно с тази уговорка

(И по-точно къде видя официален превод на Workstation версията?), защото правят общи преводи с

Дъмпер - моите уважения за труда им. Относно думата "официален" навярно Досев и Евгений Касперски

са проверили вярността и граматиката на превода на Дъмпер. Този превод не е предоставян на

никой представител на програмата, препратката към Досев съм я сложил да си изтеглите

инсталатора и вместо да спорите да бяхте благодарили.

Платил съм си 2.40 за достъп да го сваля ...

Така че мисля че съм ви благодарил както мисля съм се отблагодарил на всички тук като съм им го предоставил без пари .

Повече няма какво да кажа !

Тогава благодарете на редакторите на Download.BG, че са го одобрили. Аз не съм взел нищо от тях, но ти си дал 2,40 за достъп не за превода.

Благодаря на Kaldata.com , че я има !

Когато излезе KAV11WKS и имам възможност да я преведа, ще я кача тук.

Че те от 6-та на 11 -та ли ще скочат и ако може и ако знаеш нещо сподели го с нас ...

Иначе ще се радваме всички потребители тук да ни предоставиш този бъдещ превод !

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добре дошъл във форума на Kaldata!

Едва ли скоро ще има нова версия,но и все пак желанието е важно!

Понятието скоро е относително. Предполагам производителите също не знаят, кога точно ще има нова версия за работни станции, но за номера на версията го срещнах в някой от файловете на програмата, но дори не си спомням дали беше 11 или 2011. Ще се наложи да почакаме, тази версия за сега е перфектна. Ако я променят като КИС11 внедряването на превода доста ще се усложни. Аз слагах на КИС11 преди да пуснат български инсталатор и след всеки рестарт единия файл се променя на езика на инсталатора.

• Автор

1.Kaspersky Anti-Virus 6.0 for Windows Workstations Build 6.0.4.1424/Kaspersky Small Office Security 1.1 ползва енжина на KAV 2009 - до 2011 има мноооого време.

2.Новият продукт за малки фирми е KSOS 2 ползва енжина на версия 2010/PURE и тази година е просто ясно,че твой превод на WKS 2011 няма да има.

Иначе,превода е добър НО най лесно е да се ползва трудът на хората които са се блъскали ден и нощ да го направят. Това твоето е копи и пасте!!! Не го приемай твърде лично но с такова впечатление оставам.

ПП. Ако направиш на KSOS 2,те тогава шапка ще ти сваля :whist:

Никси ясно е, че си се сдобил с превода на Дъмпер, а колко време ми е отнело го знаем само аз и тези които са правили превод. Виждаш ми се доста раздразнен, като имаш от къде да копираш и да поставяш ти защто не го направи. Можеш да се поинтерисуваш от твоите приятели, които са превеждали,че за версия 6.0.4.1424 не може да се ползва от превода на 6,7,8 или друга версия, защото иначе нямаше да се налага да се превежда всяка следваща версия. А за Kaspersky Small Office Security 2 ще те оставя да копираш и да поставяш може да ти се получи.

Само казвам ,че глупаци тук няма ! О, Боже! С тези реплики почти ама почти да се хвана ! Имам лицензи за KIS и за KAV WKS ...Един мой познат има голяма фирма . И просто заради тези номера аз лично никога няма да ползвам тази програма дори и безплатна да я направят ! Аз съм до тук ! И повече не искам да ми се споменава името или каквото и да е било свързано с Касперски . Нито преводи, нито нищо не ме интересува !

Само казвам ,че глупаци тук няма !

О, Боже! С тези реплики почти ама почти да се хвана !

Имам лицензи за KIS и за KAV WKS ...Един мой познат има голяма фирма .

И просто заради тези номера аз лично никога няма да ползвам тази програма дори и безплатна да я направят !

Аз съм до тук !

И повече не искам да ми се споменава името или каквото и да е било свързано с Касперски .

Нито преводи, нито нищо не ме интересува !

Че, какво ти е виновна програмата бе човеко?

Ти до скоро и се възхищаваше(версия КИС 2011 родителски контрол дрън дрън) и сега тук заради някакъв си комплексар,който не е обрал овации и се чувства недооценен я захвърляш!?

Че, какво ти е виновна програмата бе човеко?

Ти до скоро и се възхищаваше(версия КИС 2011 родителски контрол) и как така изведнъж я захвърли!?

Да прав си че преди и се възхищавах ...Но само заради родителския контрол !

Вече DNS-те вършат същата работа !

И все си мисля ,че прекалената реклама води до негативизъм !

А аз не врвам в случайностите !

Изведнъж някой се яви случайно ....

Ще помоля дистрибуторите на Касперски да не ми пишат на лични .

Благодаря .

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Да прав си че преди и се възхищавах ...Но само заради родителския контрол !

Вече DNS-те вършат същата работа !

И все си мисля ,че прекалената реклама води до негативизъм !

Ти днес целия си наблъскан с негативизъм!

Вършели същата работа,да ама дръжки!

Родителския контрол не се свежда само до това,кой сайт да бъде блокиран и кой не,сега на теб ли да ти обяснявам като много добре знаеш какво предлага родителския контрол на Kaspersky IS 2011 и DNS-те без значение кои са и,че няма място за сравнение просто!

Ти днес целия си наблъскан с негативизъм!

Вършели същата работа,да ама дръжки!

Родителския контрол не се свежда само до това,кой сайт да бъде блокиран и кой не,сега на теб ли да ти обяснявам като много добре знаеш какво предлага родителския контрол на Kaspersky IS 2011 и DNS-те без значение кои са и,че няма място за сравнение просто!

Не съм негативен !

И от уважение ти отговарям ,защото повече аз няма и не искам да се занимавам с тази програма !

За DNS -те също може да се поспори ,но всеки има право на избор .

Пък и има отделни програми за това, който вършат по добра работа от ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.