Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0 MP4

Featured Replies

Искаш да ми кажеш,че в скина се крие и модула?! :)

Редактирано от 100kila (преглед на промените)

• Отговори 276
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искаш да ми кажеш,че в скина се крие и модула?! :)

Не е в скина, не се мъчи. Аз загубих една седмица докато успея да задействам този модул. Свързано е с промени в регистъра, промяна на драйвъри и файлове, а скина само ти го показва без да е активен. :)

Никси не си струва! Вече го разкарах. Може би и за това този модул доживя до бетата. За сетен път се обеждавам, че тази версия най-добре се комбинира с Child Defender. Ако се беше получило нещо добро - с удоволствие щях да го пусна. :clap:

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

Вече и на сайта

http://www.kaspersky...nlink=206911708

Спират поддръжката есента на 2012 май беше октомври месец. В глобалният им сайт го няма

Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations is being replaced by

Kaspersky Endpoint Security for Windows

Спират поддръжката есента на 2012 май беше октомври месец. В глобалният им сайт го няма

Никси :ohmy: трябва да имаш някаква грешка в годинитеПубликувано изображение

За глобалния сайт също мисля, че го има.

Немога да не изкажа мнение :) щом става въпрос за любимата ми версия на Касперски.

Става въпрос за лично мнение с което не задължавам никой, но искам да го споделя защото са малко хората ползващи тази версия.

Първо тук има благинка, която във всички следващи издания е премахната и това е да може администратора сам да решава дали да обновява файлове от инсталацията:

Публикувано изображение

Поправете ме, ако в следващите версии това го има. За това твърдя, че този фикс не е критичен - въпреки, че инсталатора е с двойни размери ( В эту сборку вошли все исправления из публичных патчей A, D и F.) Всички изписани поправки за Outlook и проблеми с пощата аз не съм забелязъл в 6.0.4.1424 d,f. Единствено в новия инсталатор има поправка, която не позволява кракване на лиценза, защото след като е в инсталатора тя неможе да се забрани. Така, че и с предната версия(според мен) няма проблеми. :bye1:

Редактирано от Miroslav Kirilov (преглед на промените)

• Автор

Тогава са сгрешили в поддръжката. Получих преди седмица писмо от подръжката и съжалявам,че не го пазя. Трябваше да дам инфото тук. Дано да съм се объркал,ама силно ме съмнява. По скоро не са обновили инфото на сайта си. :(

Тогава са сгрешили в поддръжката. Получих преди седмица писмо от подръжката и съжалявам,че не го пазя. Трябваше да дам инфото тук.

Дано да съм се объркал,ама силно ме съмнява. По скоро не са обновили инфото на сайта си. :(

Здравей :handshake: приятелю направо ме срина, аз имам това, нямам връзки с поддръжката и ако можеш ме успокой с нещо положително например, че си сбъркал :wub:

пп:Предполагам, че 1424 ще я сложат към 1212 и 1217, а 1611 ще я поддържат до 2013г.

http://support.kaspe...pport_table#wks

Дано да не съм разбрал правилно,че не ми се сменят на компютрите. :D

Точно за това ти говоря, дори да си обновяваш базите до октомври 2014г. няма значение с коя версия си 1424(d,f) или 1611- поправката е заради лиценза! Жълтата точка означава, че е преключено с обновяването на 1424 и това е нормално, след като има по-нова версия обновяванията ще са за нея. Мисля, че 1424 се доказа :wors:(2 години без поправки). Още не е за изхвърляне, а за предпочитане.

Освен всичко това никой не може да ме убеди, че през октомври 2014 актуализацията на базите ще приключи.

За да не ви се стори, че говоря необосновано, а и защото съм любител на ретрото вижте това: :no-no:

Публикувано изображение

• Автор

Да прав си все още се обновява, но като нищо изведнъж може и да спре. Що се отнася до това което преди писах,май не съм догледал версиите и оттам и объркването. Допълнително пък и този въпрос се коментираше във форума на Касперски след излизането на CF2 за WKS.

Все конец, бобец сдох....это последная версия

Не знам какъв ще е резултата от преминаването към KES8, но при него трябва доста по-мощен компютър,като минимум двуядрен,а доста фирми ползват антики които им вършат работа. Едва ли заради това,че изискванията за антивируса растат ще тръгнат да купуват нови машини. Мои познати вече се ориентират (поне на думи) към KSOS 2 но ги спира това,че не е на български , не че има някакво значение като се настрои няма да четат изобщо на какъв език са прозорците.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Мои познати вече се ориентират (поне на думи) към KSOS 2 но ги спира това,че не е на български , не че има някакво значение като се настрои няма да четат изобщо на какъв език са прозорците.

Добре де, ти не им ли предложи това което което аз направих, само КРМ не е преведен. Толкова ли е зле, че да не е за предпочитане. Превода е направо супер!

• Автор

Добре де, ти не им ли предложи това което което аз направих, само КРМ не е преведен. Толкова ли е зле, че да не е за предпочитане. Превода е направо супер!

Не. От къде да го имам превода? Давай го на лични ако може и ще им го предложа. Даже и аз мога да го сложа :D

пп. Версия v3 май след два три месеца ще изкача и ако я намеря ще ти я пратя. Що не я преведеш? Няма да е нещо по различно от PURE 2

Не. От къде да го имам превода? Давай го на лични ако може и ще им го предложа. Даже и аз мога да го сложа :D

пп. Версия v3 май след два три месеца ще изкача и ако я намеря ще ти я пратя. Що не я преведеш? Няма да е нещо по различно от PURE 2

Това никога не е махано! :wink12:

След два три месеца не зная как ще съм с времето. Лятото ми е много натоварено, но ще видим.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

Вече имаме официален превод на Български за Kaspersky Anti-Virus Workstations 6.0 MP4 CF2 Компилация 6.0.4.1611 (20.04.2012)

http://products.kaspersky-labs.com/bulgarian/workstations/kavwinworkstation6.0/kavwks6.0.4.1611bg.exe

Честито и благодарности от мене на екипа който е участвал в превода. :wors:

• 3 седмици по-късно...

Едва ли има някой, който ще прочете това, да не знае че тази ми е любимата защита и че съм я превеждал, а превода ми е перфектционистки. Което означава, освен да е правилен е и така подбран, че всяка функция е описана на два цели реда. Това го нама дори в английската версия:

Публикувано изображение

Не мога да разбера каква е причината никой от този екип да не ме ползва за помощ или поне за тестер. Винаги съм мразил да инсталирам български превод на официално преведена на български програма, но в случая е така и то не защото превода е мой:

Публикувано изображение

Ако някой се чувства засегнат, моля да ме извини!

Едва ли има някой, който ще прочете това, да не знае че тази ми е любимата защита и че съм я превеждал, а превода ми е перфектционистки. Което означава, освен да е правилен е и така подбран, че всяка функция е описана на два цели реда. Това го нама дори в английската версия:

Не мога да разбера каква е причината никой от този екип да не ме ползва за помощ или поне за тестер. Винаги съм мразил да инсталирам български превод на официално преведена на български програма, но в случая е така и то не защото превода е мой:

Кой екип ? !

Тоест nikssi работи за Касперски?

Не че нямах съмнения, ама вече ми стана ясно всичко.

Дано му плащат добре, и вече е ясно защо нападаше така Symantec.

Ясно и точно!

Пари да има ;)

Когато харесваш и хвалиш някакъв продукт, съвсем не значи, че работиш за него!

Ясно и точно!

Пари да има ;)

От 2005 година непрекъснато служебно ползвам SEP - SEP 9 бе тогава.Все редовно закупен. SEP 12 сега условно безплатно го ползвам и у дома. Винаги съм бил фен на Симантек. Нямам спомени Nikssi да е нападал Симантек - преди време той всичките ги украсяваше като коледни елхи...
  • Автор

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При мене на служебният компютър

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ясно и точно!

ДобрУтро, Минке! Аз още преди 3 години говорех за това! Личи си! Няма абсолютно никаква логика, със "зъби и нокти" да браниш нещо, за което не ти плащат! то даже и да ти плащат, пак не е сигурно, че ще защитаваш нещо, което е в разрез с личните ти разбирания, пък какво остава, ако не ти плащат! ...

Редактирано от capnemo
офтопик (преглед на промените)

Феновете на Касперски или Симантек не са фанатици. На тях не им е и нужно да се фанатизират. Просто си вярват, че предпочетеното е най-доброто...Мен например сега съвсем никой не може да ме разубеди за фенството ми. Касае се и за навици и впечатления за много години...А и човек свиква да извлича максимума от програмите - опознал ги е до подробности.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.