Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на хостинг и домейн - препоръки

Featured Replies

Kой безплатен хостинг за изображения, видим в чужбина, ги зарежда най-бързо ? Прехвалената picasa вече трудно понасям, а flickr ми хвана окото.....

• Отговори 140
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

не тези деца бе, тинейджъри ще се опитват да ти влязат в сайта и ровичкат вътре да търсят баба си ако си платиш за най-евтиния хостинг там те пазят хора които знаят всяка нова уязвимост която се поя

• ми сложи го сайта там от където ще са посетителите ако искаш да е бърз

• Аз съм много доволен от ICN.bg, вярно не хостинга не е много евтин, но първо че е много бърз второ защитата на сърварите им е уникална (тествах я) Host961.net е Американска много евтина хостинг компан

Kой безплатен хостинг за изображения, видим в чужбина, ги зарежда най-бързо ? Прехвалената picasa вече трудно понасям, а flickr ми хвана окото.....

Фликър в безплатната си оферта има големи ограничения (за брой снимки, размер и т.н.) И е по-зле (в общ смисъл т пикаса)

Здревейте! Търся сайт, чрез които да си направя безплатен уеб сайт. Да няма реклами :) . Да не е на .ovo, .hit, .free (или нещо къдет пише "фрее"). Мерси много за отговора :baby:

Аз съм много доволен от този http://www.000webhost.com/472906.html .Ползвам го вече около две години (безплатния) за скромното ми сайтче и досега не съм имал проблеми. 1500 mb място,контролен панел,БЕЗ някакви досадни реклами и така нататък.Естествено платеният преглага повече възможности.Там вече всичко опира до джоба и сайта. :)

Редактирано от jamc (преглед на промените)

подкрепям за 000webhost.com - хем безплатно , хем добро

• 2 седмици по-късно...

Ако търсите безплатен домейн ето какво използвам аз:

За сайт: http://glog.dir.bg/newui/ Осигорява много неща много съм доволен и не бих го заменил въпреки, че напоследък ovo е популярен хостинг.

За форум: http://www.zetaboards.com/ Много по-добре от invision free пък и те работят заедно.

За радио: http://listen2myradio.com/ Доста възможности има Радио и Блог галерия.

• 1 месец по-късно...

За тези които се целят за Американският пазар, скоро свършва обновяването на сайта (+ профилактика на сървъри), и ще бъдем онлайн. Стремим се най-вече да имаме клиенти от чужди страни: Турция, Чехия, САЩ, Германия, Холандия и Франция. Няма да подам никакъв линк за сайта (понеже необичам да рекламирам :) ), ако има заинтересовани хора, нека да ми пишат по мейл: [email protected] skype: pc11113 Поздрави: Г. Хайридин

• 1 месец по-късно...

Аз съм много доволен от ICN.bg, вярно не хостинга не е много евтин, но първо че е много бърз второ защитата на сърварите им е уникална (тествах я) Host961.net е Американска много евтина хостинг компания за 0,50$ ще си имате 30 ГБ пространство и всичко друго е ънлимитед, но скоростта и защитата не става... В момента аз ползвам ICN.bg и съм много доволен ето ми го моят сайт http://senxsy-gfx.com/ и всичко си е много стабилно. Ако искаш безплатен хостинг на твой домейн тази хостинг компания е добра( http://www.000webhost.com/ ) , но ще трябва да забравиш за бързото функциониране на сайта ти.

От няколко години ползвам ICN.bg. Уникални. Хостингът е малко по-скъп, но съпорта е просто на ниво. Любезни и бързи. Мой познат ме помоли за препоръка за хостинг. ICN му се оказаха скъпички и купихме от tophost.bg. Неотзивчиви и резки в отношенията с клиентите. След 18,00 не успях да се свържа със съпорта нито по обявения денонощен телефон, нито по техния LiveChat. Разочарован съм.

• 4 седмици по-късно...

Не съм доволна от Гоу Деди,от българските мисля,че е по-добре,ползвала съм три хостинга и не е имало проблем.

• 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 3 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Несе лъжете тези топхост са много ама много зле аз имах хостинг там преди 3 години , нон-стоп проблеми имаше всеки ден по 1-2 часа сайта ми беше офлайн съпорт почти никакъв.Супер хост са според мен най-добре в момента.

• 1 месец по-късно...

Аз предлагам също тъка хостинг от http://sysntrance.eu хостинга е доста добър, и още по якото е че имат доста добри и приемливи пакети...

• 2 седмици по-късно...

Има ли разлика с това http://www.hostixs.com/ ? Това сайтове 2 броя ще рече, че мога да хостна два сайта със мой си домейн. Примерно нещоси.net, а не нещоси.net67.net ,нали?

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Ако сайтът ви е насочен към българска аудитория, ви препоръчвам български хостинг, защото е най-бърз от България. За мен най-добрите хостинг фирми у нас са icn.bg и superhosting.bg . Аз избрах първата, заради по-изгодните цени и доброто съотношение цена-качество. Освен това, най-евтиният хостинг план на superhosting доскоро позволяваше само два домейна. Вече обаче се увеличиха на 16 срещу 11 при icn.bg.

• 2 месеца по-късно...

Аз лично български хостинг доставчици вече не използвам. Имаме няколко VPS-а при SuperHosting и ICN, но скоро ще приключим след като изтече периода, за който сме платили. Да, съпорта става, но като цяло услигите им не ме устройват.

Това, което мога да препоръчам е по-големите фирми от USA, UK и Европа като цяло. Ето няколко, които сме използвали и съм страшно доволен:

GoDaddy, 1and1, Hostgator (oversell-ват, но като цяло стават), MT (тези държат сайтове като 2advanced и други големи имена) и NameCheap.

Ако е за сериозен проект и имате пари силно препоръчвам МТ.

Не виждам защо някои би се притеснявал от това, че са в чужбина. Ще си спестите много главоболия ако отбягвате българските фирми. Да не говорим и колко повече "value for money" получавате. С други думи за 50 евро в ICN получавате една услуга, в 1and1 примерно, съвсем друга. Аз наскоро взех 4 домейна в пакет от GoDaddy (.com .info .net и .org) за 14 евро. В пакета влиза поща от 1гб към всеки домейн, безплатна. Е... успех да намерите подобна оферта в ICN или недай си боже някой да се е излъгал да си вземе хостинг от ТопХост (да се чуди човек как изобщо сайта им излиза на първа страница в google.bg).

Съвет - винаги търсете какви са текущите промоции и използвайте ваучер или промо код. Така можете да намерите страхотни оферти.

Редактирано от arzhar (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Здравейте, Търся евтин български хост за складирване на html, js, css и от този род файлове. Изчетох темата, но не ми помогна да преценя на кой хост мога да разчитам. Благодаря предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.