Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на хостинг и домейн - препоръки

Featured Replies

Препоръчвам Суперхостинг.

• Отговори 140
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

не тези деца бе, тинейджъри ще се опитват да ти влязат в сайта и ровичкат вътре да търсят баба си ако си платиш за най-евтиния хостинг там те пазят хора които знаят всяка нова уязвимост която се поя

• ми сложи го сайта там от където ще са посетителите ако искаш да е бърз

• Аз съм много доволен от ICN.bg, вярно не хостинга не е много евтин, но първо че е много бърз второ защитата на сърварите им е уникална (тествах я) Host961.net е Американска много евтина хостинг компан

Ако някой няма пари или не иска да инвестира в хостинг, докато учи уеб разработване бих препоръчал 000webhost.com

• 5 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Здравейте,

В тази тема е подходящо да ви питам нещо, относно хостинга. Фирмата, която ми направи сайта първоначално го качи към hostbulgaria.com после си го популяризирах и се позиционираше отлично. След време без да ме информират ме качват на шеред хостиг някъде в Италия, сега гледам сме в Германия и долу-горе от същото това време индексирането по ключовите думи, които ме интересуват отпада и отпада в google, за което те казват, че не е по вина на това местене, вие как мислите?

• 2 седмици по-късно...
на 2.02.2009 г. at 22:46, mclaren написа:

Здравейте, реших след известно време да си направя сайт и сега се оглеждам за добър и не прекалено скъп хостинг. Та се чудя дали да е накой български хостинг и май повече клоня към чуждестранен, защото мисля сайта да е ориентиран не главно българската публика и искам да по лесно откриваем. До сега съм разгледал плановете на superhosting, godaddy, и още някои други , вие можете ли да ми препоръчате някои надежден и бърз?

Hostgator, Hostinger, bighost.space (абсолютно неизвестни бяха, но си взимам евтини домейни и съм доволен от хостинга ) А за Бг хостинг... който не е евтин, host.bg :3 novahost иии ICN

на 28/4/2009 at 14:14, ivanovbg написа:

За евтин хостинг може да ползваш http://tophost.bg/ но не е добър (от личен опит го казвам) . Аз лично много съм доволен от услугите на http://www.hostbulgaria.com/ . Също добри са и http://www.superhosting.bg . Разбирасе цената е по-висока но качеството е доста по-добро . Разбирасе има още доста конпании който предлагат хостинг такива са : http://www.icn.bg/ , http://www.webart.bg/ и още има :ph34r:

споделен хостинг

Перфектен за блогове, портфейли, лични / бизнес обекти и бази данни задвижване сайтове!
Предоставен от твърди дискове (SSD дискове)
1 Безплатен домейн Включен
Водещ неограничен домейни
Неограничен Storage & Bandwidth
97 Ден на парите Гуарантее

Управлявани WordPress хостинг

Нашата най-бързият и най-надежден начин да се управлява вашия WordPress сайт или блог!
Предоставен от виртуални частни сървъри
30GB на SSD за съхранение
PHP 5.6 с OPcache & незадължително HHVM
Автоматично WordPress Инсталирайте & Ядро Updates
Използвайте Всеки WordPress Тема или Плъгин

Специализирани сървъри

От 4 GB RAM и 64 GB RAM
До 2TB на съхранение и неограничен трафик
Пълен Root & Shell Access (SSH)
Нови Допълнителни твърди дискове (SSD дискове)
Web-базиран контролен панел

https://www.dreamhost.com/r.cgi?2190230

• 1 месец по-късно...
на 29.06.2009 г. at 14:16, dikeoks написа:

Малко ще посъживя темата, та не видях отзиви за host.bg?

Този хост е много добър във всяко едно отношение нямам думи за него прост и лесно имаш 100% процента сигурност при зареждане на сайта/форумът ви е стабилен и страхотен още няколко български хостинг ми харесват като например INC.bg и те са много яки и си ги бива но все пак ти си решаваш !

• 4 седмици по-късно...
на 3.06.2016 г. в 3:50, Ivan Slavov написа:

Този хост е много добър във всяко едно отношение нямам думи за него прост и лесно имаш 100% процента сигурност при зареждане на сайта/форумът ви е стабилен и страхотен още няколко български хостинг ми харесват като например INC.bg и те са много яки и си ги бива но все пак ти си решаваш !

+1 глас за INC.bg

Имам един прост въпрос: Имам скрипт, който трябва да заредя на сайт. Има ли причина да предпочета да го кача на външен хост,  при положение, че сайта ми позволява безплатно да го разпиша на него, а скоростта на зареждане не е видимо различна?

• 1 месец по-късно...

Аз ползвам Hostuga имат безплатен 10GB и негораничен трафик... Ползвам го от месец и нямам никакви проблеми! :wink12:

Гледам, че много разнородни работи препоръчвате...аз съм доволен само то Суперхостинг в последните години, а и като набарам кодовете ми излиза доста евтино :)

За да съм полезен на форума ще дам един за 10% отстъпка от хостинг планове за 1 година - ivailo16

Видях го в друг форум и го поствам тук.

на 30.07.2016 г. в 19:08, Trucket Smiulators написа:

Аз ползвам Hostuga имат безплатен 10GB и негораничен трафик... Ползвам го от месец и нямам никакви проблеми! :wink12:

Hostuga изпозлват безплатен хостинг риселър на Youhosting.com ...и еквивалент почти по цена на bgfree.eu , gethost.me , yourfreehost.in :) ..... Ако ще ползва Hostuga по-добре да си направи безплатен риселърски акаунт акаунт за да регистрира колкото си поиска акаунти, но да не риселва от там, че само ядове ще бере :) не знам платеният им дали е на техни сървъри и не мога да кажа, но безплатния хостинг не е тяхен със сигурност :)

на 9.08.2016 г. в 7:05, callpchelp написа:

Hostuga изпозлват безплатен хостинг риселър на Youhosting.com ...и еквивалент почти по цена на bgfree.eu , gethost.me , yourfreehost.in :) ..... Ако ще ползва Hostuga по-добре да си направи безплатен риселърски акаунт акаунт за да регистрира колкото си поиска акаунти, но да не риселва от там, че само ядове ще бере :) не знам платеният им дали е на техни сървъри и не мога да кажа, но безплатния хостинг не е тяхен със сигурност :)

Поправка... MyOwnFreeHost

• 2 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Някой да сподели мнение за namecheap.com ?

Имат добра оферта - 20GB сторидж и неограничен трафик за 10$ (1г.)

Попринцип знам, че са от големите, но да си попитам, ей така. :) 

• 3 месеца по-късно...

Моля препоръчайте добра хостинг компания за онлайн магазин с 1000 продукта. Магазина е бавен, някои спецове се изказаха, че с хостинга на който съм сега няма как да е друго - iPage...

• 1 година по-късно...
на 1.04.2017 г. в 11:15, Joli1 написа:

Моля препоръчайте добра хостинг компания за онлайн магазин с 1000 продукта. Магазина е бавен, някои спецове се изказаха, че с хостинга на който съм сега няма как да е друго - iPage...

А какъв тип услуга точно ти трябва - споделен хостинг, VPS, нает сървър...?  Какви спефицикации търсиш и имаш ли някакви по-конкретни изисквания? По принцип услугите на BGOcloud ( https://www.bgocloud.com/  ) са наистина супер бързи, но прецени дали те устройват като характеристики/цена.

• 1 месец по-късно...

Определено бързината на сайта става все по-важен фактор не само за посетителите в него, но и от тази година Гугъл класира по-бавните сайтове по-назад в резутатите от търсене. Споделения хостинг определено не е решение за голям онлайн магазин, за един посетител може да се зареди за 1 секунда, а на следващия за 9 секунди (т.е. никой няма да чака толкова дълго). 

От скоро фирмения ни онлайн магазин е на VPS сървър, колкото и тестове да правим, резултатите за зареждане винаги са постоянни и сме много доволни. Но ужасно много фирми предлагат VPS, Cloud и т.н. внимавай защото предлагания VPS (виртуален сървър) не винаги е истински VPS, ето тук има полезна информация по въпроса: https://abscloud.eu/blog/choose_vps Има много други евтини хостинг решения, но винаги се опитвайте да проверите дали обещанията им са истински.

Споделям личен опит!!! Поддържах сайт, който беше на VPS на суперхостинг - сървъра работеше буквално като на споделен хостинг, често дори сайта не се зареждаше изобщо, а това е недопустимо. Приятел избяга от VPS на ICN, постоянно не му стигаха ресурси, без ясно обяснение от техния съпорт за какво точно са използвани, а го убеждаваха, че трябва да плаща повече. Не съм технически гуру, но знам много добре, че с VPS сървър получаваш сървърни параметри, които предварително си избрал - знаеш параметрите на своя сайт, и е редно всичко да работи без проблеми, но ако сайта се представя зле и винаги си на ръба на ресурсите - значи нещо куца ...

• 4 месеца по-късно...
на 6.04.2016 г. в 11:57, lolyy написа:

В тази тема е подходящо да ви питам нещо, относно хостинга. Фирмата, която ми направи сайта първоначално го качи към hostbulgaria.com после си го популяризирах и се позиционираше отлично. След време без да ме информират ме качват на шеред хостиг някъде в Италия, сега гледам сме в Германия и долу-горе от същото това време индексирането по ключовите думи, които ме интересуват отпада и отпада в google, за което те казват, че не е по вина на това местене, вие как мислите?

Не е вина на местоположение. Най-вероятно имаше проблеми с достъпа към сайта ви, или работи бавно.

на 11.07.2018 г. в 13:34, mr mcwolf написа:

А дали ще ни просветлиш каква е разликата между "истински" VPS и "не истински"? Или това са подробности, важното е само да си постнеш линкчето...

Няма такова нещо. Има различни виртуализации за създаване на виртуални сървъри. Но това не е толкова важно.

• 3 месеца по-късно...

Щом имаш VPS значи имаш и root достъп до него.

В момента, когато сайта ти е бавен може да грепиш логовете за ерори и да провериш състоянието на рам паметта и процесора. Може да видиш и дали в този момент някой не флуди сървъра.

Също така може да провериш, кои са стартираните процеси и да видиш кой натоварва много.

Ако горните характеристика са с много ниски стойности тогава е добре да си направиш одит на сайта.

• 3 седмици по-късно...

Пълен новобранец съм и трябва да си направя сайт.

Избрах си домейн и GoDaddy ми поискаха $130 САD за 10 години (или 0.99 за първата година, ама това ми звучи като уловка). В цената влиза 1 месец изграждане на сайт, но не включва поща и допълнителна защита срещу кражба на сайта (не мисля, ще ми трябват, но...).

Какво става ако искам да правя промени след изтичане на първия месец?

Какво правя като дойде време за подновяване? Имам ли избор да мина към друг? Дори не знам какво е хостинг и защо други предлагат за $5-10 на месец?

Трябва ми проста страница, без много подстраница и препратки.

преди 1 час, zemonti написа:

Пълен новобранец съм и трябва да си направя сайт.

Трябва ми проста страница, без много подстраница и препратки.

То може и безплатно, ама ако ти се плаща виж тука че е евтиния
https://www.ionos.fr/hebergement/hebergement-web?linkId=ct.btn.triplestage35.stage0.voir-loffre

първото вляво.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.