Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на хостинг и домейн - препоръки

Featured Replies

Ха! Изглежда, че хостингът GoDaddy започва от $8/месец. 

По-добри идеи за домейн + хостинг + сайт?

Трябва ми .com, или .ca

• Отговори 140
  • Прегледи 70,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Белгиеца
    Белгиеца

не тези деца бе, тинейджъри ще се опитват да ти влязат в сайта и ровичкат вътре да търсят баба си ако си платиш за най-евтиния хостинг там те пазят хора които знаят всяка нова уязвимост която се поя

• ми сложи го сайта там от където ще са посетителите ако искаш да е бърз

• Аз съм много доволен от ICN.bg, вярно не хостинга не е много евтин, но първо че е много бърз второ защитата на сърварите им е уникална (тествах я) Host961.net е Американска много евтина хостинг компан

Вече платих домейн ( .са) за 5 години, спретнах си базов сайт, но още не съм решил къде ще го хоствам. Не ми харесва идеята да завися от друг и май ще се самообразовам и ще си спретна един сървър. Търкалят ми се няколко стари компютъра и лаптопи.

преди 3 часа, zemonti написа:

Не ми харесва идеята да завися от друг и май ще се самообразовам и ще си спретна един сървър. 

това е възможно най-лошата идея, няма да можеш да го опазиш от навлеци дечковци разни

преди 2 часа, Белгиеца написа:

това е възможно най-лошата идея, няма да можеш да го опазиш от навлеци дечковци разни

Помня, че ти беше писал, че ограничаваш децата си откъм медия, но моите и трите си имат двуекранни геймърски десктопи, та никога не опират до моя.

не тези деца бе, тинейджъри ще се опитват да ти влязат в сайта и ровичкат вътре да търсят баба си
ако си платиш за най-евтиния хостинг там те пазят хора които знаят всяка нова уязвимост която се появи е кърпят дупи и т.н.

преди 8 часа, zemonti написа:

...

Търкалящите се компютри и подходящ безплатен шаблон по темата е детска игра. Koлко Mbit/s е Upload-a на интернета ти вкъщи? 
Тествай:

curl -s https://raw.githubusercontent.com/sivel/speedtest-cli/master/speedtest.py | python -

spacer.png

Имаш ли идея от Linux, Apachi, SSH, BASH?

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Послушай Белгиеца... - няма да сгрешиш. (и със сигурност, ще ти излезе по-евтино)

И лично аз бих предпочел български, не само откъм "комуникация" - А има и български хостинг фирми, предлагащи хостинг в друга държава /дата център/...

Така че...

Като компании... Суперхостинг са много добри - но може да се каже, не много евтини... ICN.bg - също са добри /и г.д. съща цена/... Ползвал съм също NS1 - също доволен... В момента ползвам jump.bg - пак доволен, но Поддръжката е малко бавна...

Но която и фирма да ползваш, ще е по-добре от собствен...

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

на 14.03.2019 г. в 15:40, Белгиеца написа:

Не е толкова лоша, ще научи нещичко за системната администрация на Линукс. Ако му се чете и ръчка, разбира се. 

Един въпрос и от мен - търси се хостинг, извън България. Семпъл сайт, няма да се тегли нищо от него, ще се качват само картинки(png, animated gif).

За сега сме се спрели на(и в трите плана е включен SSL и site protection)

1. Hostinger Single Shared: 4 години, $0,80 на месец, домейн ~$40 за целия срок(цена след този период $7,99 на месец) - крайна цена около $100

2. Hostinger Premium Shared: 4 години, $2,15 на месец, домейн ~$33 за целия срок(цена след този период $11,95 на месец) крайна цена около $170

2. HoostGator Hatchling: 3 години, $2,75 на месец, домейн ~$39 за целия срок(цена след този период $6,95 на месец) крайна цена около $198

Някой имал ли е вземане-даване с двете компании?

Рових се из нета са мнения и, както винаги, има и положителни и отрицателни и за двете компании, но искам да прочета и мнения на българи.

• 4 години по-късно...
на 13.06.2014 г. в 20:59, Дженк Юсеин написа:

Здравейте,

Дайте и аз да шарна моето мнение :) Изключително съм доволен от ns1.bg. Отношението на цена и качество е много добро. Трябва да кажа, че съппорт тийма им е винаги на линия и почти на десетата минута отговарят. Има какво да се желае в споделения хостинг, но като цяло е страхотно да се работи с тази компания.

Подрекпям българските хостинг компании.

Ти работеха с техен си панел, наречен SPanel, като алтернатива на CPanel, нали така?
Можеш ли да споделиш мнение за него?

• 2 седмици по-късно...
на 15.06.2024 г. в 14:11, АГМА Студио написа:

Ти работеха с техен си панел, наречен SPanel, като алтернатива на CPanel, нали така?
Можеш ли да споделиш мнение за него?

Цитираш мнение на 10г.?

• 8 месеца по-късно...

Jump винаги са ми били фаворити от БГ хостингите и още си ги ползвам. Напоследък обаче чувам негативни отзиви за тях заради чести сривове на сървърите. Това работа на конкуренцията ли е или наистина има такива проблеми? Защото при мен всичко е ОК.

преди 1 час, Kalopro80 написа:

Jump винаги са ми били фаворити от БГ хостингите и още си ги ползвам. Напоследък обаче чувам негативни отзиви за тях заради чести сривове на сървърите. Това работа на конкуренцията ли е или наистина има такива проблеми? Защото при мен всичко е ОК.

Аз чета много добри отзиви за Coolicehost и мисля да ги преслушам.

• 7 месеца по-късно...

Аз хоствам при Max1 и не мога да се оплача. Цените им са добри и ресурсите са предостатъчно. Техническата им поддръжка също е на ниво.

• 1 месец по-късно...

1. Hostinger.com — Най-добрите към момента
2. Bluehost.com — Добър избор за WordPress
3. HolHost.com - Най-добра стойност за парите

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.