Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

little_amore

Какво ще готвите днес?

Препоръчан отговор


Купих свинска плешка, ще правя кебап!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Време е за пълнено печено пиле. Искаше ми се да е заек, но моето семейство не го харесва.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Чак пък да пълня пиле-мне,с писинка само бялото месце обичаме,

днес сме на пилешко филе с картофки

със:nono:

Публикувано изображение

:nono:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Днес омлети им обещах на мойте, а за утре пак Стара планина съм им купила, ама кюфтета този път. Всичко трябва да се опита. Мдамм :turkey5:


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Днес омлети им обещах на мойте, а за утре пак Стара планина съм им купила, ама кюфтета този път. Всичко трябва да се опита. Мдамм :)

Не знам за вас, на нас ни хареса всичко, което сме опитали с етикет Стара планина :)

Днес ще са гювечета, но ще им сложа и малко прясно мляко с разбит жълтък вътре, за да са по-мекички картофките :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Зелева мусака - справих се блестящо

:clap:

Публикувано изображение

Рецептата тук,опитайте

:baby:

http://recepti.gotvach.bg/r-3154-%D0%97%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%BC%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BA%D0%B0

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

badsector,много радваш с творенията си!:baby:

Начи,туй мъж да готви си е голямо съкровище!:clap:

Не искам да се хваля, ама и аз готвя при това много добре. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

боб със сухи чушки в печена тиква Публикувано изображение

Ако става за ядене ще коментирам повече Публикувано изображение и ще благодаря на един мрънчо

Ето го тиквето с бобеца

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Рибени кюфтета

Публикувано изображение

Виното го почнахме вече,писаната згриза мишката и пази котлона да не избягат и кифтетата

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Руло Стефани...:baby:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Руло Стефани...:P

Хаха, аз го направих снощи, днес съм го оставила да го опекат. :biggrin:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

днес съм го оставила да го опекат.

В туй отношение нямам на кого да разчитам.У дома ме чакат две лами, едната от които е много капризна...

п.п. Емито наистина е гаднярка, като ни зарибява с некви кулинарни идеи.Снощи сънувах милинките и (то остана и да не ми влязат в акъла, като сте изписали 100 страници), тази сутрин дори кафето (сефте) не ми се услади, само тесто ми е пред очите! Как избутах на работа аз си знам и към 12 часа ми къркори тумбака и искам милинки, ужасТ.Половин час обикалях квартала за да намеря тесто, сега съм си опържила три мекички, направих си едно айрянче...Кафето го оставям за по-късно...От останалото тесто за вечеря - пица!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В туй отношение нямам на кого да разчитам.У дома ме чакат две лами, едната от които е много капризна...

п.п. Емито наистина е гаднярка, като ни зарибява с некви кулинарни идеи.Снощи сънувах милинките и (то остана и да не ми влязат в акъла, като сте изписали 100 страници), тази сутрин дори кафето (сефте) не ми се услади, само тесто ми е пред очите! Как избутах на работа аз си знам и към 12 часа ми къркори тумбака и искам милинки, ужасТ.Половин час обикалях квартала за да намеря тесто, сега съм си опържила три мекички, направих си едно айрянче...Кафето го оставям за по-късно...От останалото тесто за вечеря - пица!

пфффффффффф, направо се засрамих................

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Супа топчета с картофи-

познайте за кого са картофите и за кого топчетата

:ph34r:

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Винен кебап с ориз за гарнитура.

Публикувано изображение

А пък наскоро ме черпиха с оризова топка със суши :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не беше лошо, но не съм особено впечатлен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Днес съм на боб :( Лично приготвен от мен!

Абсолютно на същото ,с наденички!Поръчаха ми го сега в момента се приготвя!

Отдавна не бях приготвяла "музикална манджа":cool: :cool:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Време студено настана -

време за зелеви сърмички

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Постно зеле на фурна http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif, ама майчето ми е пратила агнешка дроб сърмица....:hush:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Снощи и аз готвих зеле, пък днес със сърнелите мисля да се разправям. Панирани :speak:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мързеливи "пълнени" чушки

хихихи-екстра супер-

кой иска да си ги пълни

:speak:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От доста време насам пълнените чушки ги правя накълцани наситно и разбъркани в останалата смес. Плюсове - много по-бързо става, вече са обелени, а не да се губи по-голямата част от чушката при беленето, като така реално се яде някаква чушка с пълнежа :speak:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От доста време насам пълнените чушки ги правя накълцани наситно и разбъркани в останалата смес. Плюсове - много по-бързо става, вече са обелени, а не да се губи по-голямата част от чушката при беленето, като така реално се яде някаква чушка с пълнежа :)

Така е-много по-вкусно е,нищо че няма изглед де.

По същия начин и със сърмите-кълцаш зелеви или лозови листа и бъркаш.

:angry:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Все още се колебая между свински пържоли на скара и пържени кюфтета. До шест трябва да съм го съчинила :rolleyes:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...