Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя собствен сайт?

Featured Replies

Аз знам как да си направя сайт от GOOGLE!Ако вие знаете други начини ми кажете!PLS

• 2 седмици по-късно...

Аз знам как да си направя сайт от GOOGLE!Ако вие знаете други начини ми кажете!PLS

Ако искаш да ползваш БЛОГ, може да опиташ тук: blogspot.com

Много добро решение, използва ти и goolge акаунта, така че няма да се регистрираш наново.

Ако искаш може да си дръпнеш някои безплатен темплейт: www.templeiti.com и да опиташ сам да си направиш сайт

---

Безплатни уеб темплейти: www.templeiti.com

Как да го направиш ли ? Ми научи html, php и mysql и си готов! Публикувано изображение Аман от такива въпроси.....

Ползвай блог от google друго няма смисъл да правиш. :eek: Начини колкото искаш. html, php писане, програми разни FrontPage, Dreamwaver.. и още какви ли не ;)

• 2 месеца по-късно...

използвай като за начало blogspot ! като за начинаещ и неопитен тази платформа е супер, много е лесна за опознаване, има голям брой джаджи и сравнително бързо се индексира от гугъл /нали си е тяхна Публикувано изображение /

като се понаучиш малко и разшириш познанията си, тогава ще мислиш други варианти.

моят съвет е блогъра

Публикувано изображение

• 6 месеца по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

xHTML, CSS, Javascript

И после ако искаш да му вдъхнеш живот - PHP, Ruby, Python с MySQL

А после може да го сложи на сървър с linux, windows и unix, нали така? :biggrin:

Може да си направи сайт като се регистрира в wordpress.com, blogger.com или typepad.

Твоя отговор ми напомня на 'съветите' по геймърските форуми:

"Как да си проверя нивото на опит?"

"Ами, пускаш си clog-a и после bind-ваш някой бутон към .ini файла."

А пък и ако искаш "да му вдъхнеш живот" винаги можеш да използваш просто PHP с MySQL, обаче да си го напишеш в OOP с MVC модел.

:rolleyes:

• 9 месеца по-късно...

Ако нямаш никакъв опит си свали програмата Website Х5 Evolution. Уникално елементарна и има видео уроци.

xHTML, CSS, Javascript

И после ако искаш да му вдъхнеш живот - PHP, Ruby, Python с MySQL

Приятелю ти много ме зарадва с това мнение, а що да не използва само MySQL :biggrin:

Нека и след това да научи и ASP.NET, C#, C, C++, .NET FrameWork, Go, Както каза колегата и Unix-подобните опрационни системи

Да стане и див зъл хакер и чак тогава ще има малка представа как да си направи сайт.

По темата :

http://webs.com Действай

Има достатъчно сайтове с вграден билдер използвай търсачката няма да те заболи ръката, дори тук в калдата можеш да си направиш блог, въобще не е трудно. Ако искаш сам да си правиш сайтовете тогава почни да четеш и да гледаш видео уроци, в интернет е бъкано от такива, както на Български език така и на Английски, най-важното което трябва да знаеш преди да започнеш е че търсачката не те мрази, а ти помага и в повечето случай е по-добра от калдата.

Айде и успехи, и един съвет на мнения от сорта на научи тва тва и тва и после прочети тва тва тва тва и еди кво си не им обръщай внимание, подмини ги и си гледай целите който си си поставил.

Поздрави Милен д'Ге :lol6:

каква е целта на сайта който искаш да си направиш ? ако не го правиш за нещо като хоби може да използваш и професионална помощ или да се запишеш на някои от многото курсове за Уеб Дизайн които се предлагат :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.